sabah bende maviye gittim, şimdi geldim. çok kalabalıktı. insanlar geceden beklemişler notebookla tv yi, notebook 10 dakkada tükenmiş. webde de kapatmışlar stoğunu..... tüh ya kaçtı fırsat.
Mavibilgisayar magazalarında satış yapıp hafta içi teslim edeceklerini söylediler. Aldım bakalım bir terslik olmazsa salı günü teslim edecekler. yanlız hafta içi ve ve hafta sonu fiyatı farklı. hafta sonu fırsatını kaçırmayın.
Dün aldım 799 $ + kdv den ( card finans ile ) , dün akşam için benden olum lu puan aldı ...
Off kurtuldum , yok şunun şurası yok bunun burası derken 1 aydır kafayı yiyecektim :)
hayırlı olsun, bende aldım dün akşam, ama kurulum felan nasıl olcak bilmiyorum. aslında açmaya bile vaktim olmadı. geç geldim şimdide işteyim. bana yol gösterebilrimisin? açılınca kendi otomatik kurmuyomu? ayrıca xp ile kullanabilmek için nasıl bir yol izlemem lazım?
bende sipariş ettim bakalım maviden, ne zaman gelecek. pazar günü itibariyle ödemem onaylandı. bende 799+ kdv ye aldım. bugünkü fiyatı 1055+ kdv olmuş. bu makineler nasıl? kullanıcı görüşlerini bekliyorum.
dünya fani, ölüm herkese çok yakın! sana da!!! muhabbetle...