Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Motorola'dan 5 megapiksel kameralı yepyeni kızaklı bir telefon geliyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola'dan 5 megapiksel kameralı yepyeni kızaklı bir telefon geliyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Mayıs 2008; 17:06:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://justamp.blogspot.com/2008/05/new-motorola-5-mega-pixel-slider.html

" BGR posted some great live shots of a new unannounced Motorola device. It is a slider that features a 5 mega pixel (non AF) camera with Kodak lens, MOTOMAGX Linux platform, quadband, EDGE, bluetooth, Wifi, 100 MB of internal memory, microSD support and a ROKR style touch navigation wheel. "

Türkçe çeviri:

BGR Motorola'nın yayınlanmamış pek çok resmini gönderdi. Kızaklı 5 megapiksel (AF'siz) Kodak Lens'li kamera MOTOMAGX Linux platformu, WI-FI, 100 MB dahili hafıza, Micro SD destekleyicisi ve ROKR stili dokunmatik navigasyon özelliği bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 30 Mayıs 2008; 17:06:57 >

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215
Her zaman online olamayabilir.
Engelli kullanıcılar: MaSSive
mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 19:12:52 

haydi moto haydi moto haydiii ,,tam zamanı tam zamanı şimdiiii......................nerdeeeee

Hepsi gider bi o kalır
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 20:03:11 

telefona 5 mp gelince, kibarlık elden gidiyor. özelliklerine göre tasarımı vasat.

Katze

30 Mayıs 2008; 20:13:03 

Tasarım açısından daha çekici olabilirdi.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215
Tayfa-140

30 Mayıs 2008; 20:19:40 

Özellikle yön tuşları ve etrafı daha alıcı olabilirdi.
Bu şekilde çok soluk, insana heyecan vermiyor...

Nokia 6233 & Creative Ep630 & Nokia Ad-15
Güzel bir müzik keyfi yaşamak isteyenler...

Nokia 6233 Kullananlar Kulübü
HuNTeR_1907

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 20:20:08 

Tasarımını pek beğendiğim söylenemez.

W610i | Sandisk 8GB M2 | Creative EP-630
W810i | 2GB | MXE-60
AyBuBi

31 Mayıs 2008; 4:34:33 

AF olmadan 20MP olsa ne yazar

| IMZA FALAN YAZMIYORUM, UMARIM YAZMADIGIM IMZADAN DA UYARI ALMAM |
Katze

31 Mayıs 2008; 10:59:19 

Autofocus desteğinin unutulmuş olması yüzleri güldürmüyor. Bu da demek oluyor ki yalnızca manzara çekimleri için kullanılabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 31 Mayıs 2008; 10:58:20 >

Kulspruta

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2008; 22:13:47 

Tasarımı pek beğenmedim , ayrıca af olsaydı çok büyük bir artı olurdu.

Facebook'a üye olmayan bi ben kaldım bide Salih Abi...
Rakip takım çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyor...

Versace precious

31 Mayıs 2008; 22:22:05 

motorola nın 5mp kamerası olsa ne olcak yaa..sony nin 2.0 larınıyla karşılaştırırız en fazla..

mercek kalitesi çok önemli..k850 gibi foto çeken bi telefon bilmiyorum ben..hatta k790 bile süper..

Uzadım gittim sahil boyunca üste honda farkını koyunca millet kenara çekildi v-tech sesi duyunca..!!!

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
kesbi

1 Haziran 2008; 19:38:17 

Aynen. 5MP kamera kaliteli fotoğraf için koyulur. Xenon flash ve AF yoksa 1000MP olsa ne işe yarar. Dev gibi bulanık resimlerimiz olur. Ben küçük bulanık resimlerle idare ediyorum zaten.

İmzam yok, kural dışıymış.
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola'dan 5 megapiksel kameralı yepyeni kızaklı bir telefon geliyor Sayfa: [1]
Buraya git: