Değerli ARkadaşlar kasa modunu 1 aydır yapıyorum ama iş yogunlugundan pek bişey yapamadım iş yerinde cabalıyorum şimdi sizlere sorularım var
1-üst kapagı kestim 2 fan deliği açtım buraya 220 voltla çalışan 2 adet 12 cm lik fan takıcam üstünede lianliden esinlendiğim bi delikli sacdan kapak yaoıcam fakar üstten üfliycek alttan havayı nasıl dışarı atıyım düşüncem bi boru alt ilaveden geçirmek bunuda yarıp ön fan yardımıyla dışarı havayı atmek 220 lik ler direk beslenicek ve sesleri çok az ve anahralı bi sistemle çalıştırıcam voltaj kaçagı ihtimaline karşı makaronlar kabloları izole ettim .. ne önerirsiniz üssten fanların üflemesi sıcaklıgı dışarı atmak dahamı zor olur alttanmı üflesin
bencede bu şekilde olmaz, sürücü konusundada WeNoM a katılıyorum
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
ısınan hava yükselir. bu nedenle üst tarafa egzos fan alt tarafa da kasaya hava çeken fan koymanı öneririm. bunun dışında o kasadaki cd rom ya arkadaşın dediği gibi pistonludur ya da kızksızdır. eğer sen kızaklı bi cd romu o şekilde kullanırsan içine koyduğun cdyi bi daha alamazsın. sıkışır. anca cd romu söküp alırsın
ASUS Striker II Formula|INTEL Q9450|MSI 9800GX2|HighPower RockSolid 1000WATT|OCZ ReaperX 2X2GB CL4 800MHZ|2XSEAGATE 250GB 410AS+320GB SEAGATE 620AS|LG DVD RW+LG COMBO|CoolerMaster CMStacker 810|PHILIPS 240BW 24" http://mahirates.deviantart.com
kasanın boyasını söktüm tabii ki kaplamacı abim sagolsun :D neyse rengi beyazdı hayal edin üstüne çinko kaplama yaptık ve dah açok işi var üst kısmı 2 yuvarlak olan yer olucak ve üstüne delikli sacadan oval mi dik dörtgenmi üst yapıyım bilmiyorum bu arada
bu kasa kısa gelebilir sizlere normal atx ama ben altına ilerisi için bi su sogutma yapıcam uzunluk 30 cm düşünüyorum power supıda oraya alıcam alt kısmı kesicem ön kapak önerilerinizi bekliyorum ön kapak alüm levhadan yaparsam elektrostatik boya ile boyaya bilirmiyim inanın orijinal bişey olucak ve mod tarihine ismim altın harflerle yazılacakmış dermişim.. neyse ben zımparaya başlıycam resim bittikceee eklerim