Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
freeze mi alayım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> freeze mi alayım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mamo99

30 Mayıs 2008; 13:43:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kendi bloklarımı yapacağım malum epey fiyat çekiyolar kendi freezemi mi alayım 150 160 milyona freeze satılıyo
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=454627&productid=hrcrownct2802
yani hem kendimin olmuş olur arada kullanırım ama nedir ne diğildir sordurttum arkadaşa sanayide çok fiyat çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 30 Mayıs 2008; 13:43:09 >

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 13:48:22 

Koş hiç zaman kaybetme...

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5400+ [2.8Ghz 1.27V] | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 533 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

StrangerXT

30 Mayıs 2008; 13:58:46 

cnc freze olmadığı için çok işine yaramaz. yani matkabın dikeyi gibi düşünebilirsin.
ayrıca kullanmasını bilmiyorsan zaten bu da işine yaramaz. yüksek fiyat istedikleri şey cnc freze dir, ki verdiğin paraya değer iyi bir tasarımın varsa. iyi bir tasarım derken, zalman , ek yada swiftech ten daha iyi bir tasarımdan bahsediyorum, yoksa cnc ye vereceğin paraya yazık olur

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
mamo99

30 Mayıs 2008; 14:05:10 

öyle büyük tasarımım fln yok kanal açmayı fln düşünüyorum direk ama bir ton para istiyorlar peki matkabı dik tutan ayaklar var ve freeze uçları onları alsak bununla aynı işi görür yani

@yKuN

30 Mayıs 2008; 14:30:47 

Şu linkteki acayip şeye freze mi diyorsunuz (ayrıca freeze değil freze...)

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni, üstünde çubuklu formalar vardı, bir anda tutuldum aşık oldum ben, hayatın anlamı SİYAH BEYAZdı...

mamo99

30 Mayıs 2008; 15:13:49 

bunla yapamayız yani blok peki ben nerde yaptırabilirim bu bloklara kanal en ucuz şekilde

@yKuN

30 Mayıs 2008; 16:24:43 

sanayide. Yada daha profesyonel birşeyler istiyosanız msn e eklerseniz yardım edebilirim.

Kolay gelsin...

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni, üstünde çubuklu formalar vardı, bir anda tutuldum aşık oldum ben, hayatın anlamı SİYAH BEYAZdı...

power512

30 Mayıs 2008; 23:31:54 

cnc dahil hertürlü frezeyi kullanmış biri olarak sana diyorumki bu gösterdiğin şey freze felan değil kesinlikle, onda ben bile blok yapamamki sen hiç yapamazsın tahminen, ayrıca arkadaşlar CNC den bahsetmiş herhalde siz bunları ucuz makinalar felan zannediyosunuz, geçtim makinayı sadece takılan kesici uç (parmak freze) fiyatlarını sorun yeter, ayrıca eğitimini almadıysanız oldukça tehlikeli aletlerdir, kullanmasıda göründüğü kadar kolay değil kendinize oldukça büyük zararlar verebilirsiniz, ayrıca iyi kulanamazsanız kaliteli bi blok yapmanız imkansız

@yKuN

31 Mayıs 2008; 17:56:18 

quote:

Orjinalden alıntı: power512

cnc dahil hertürlü frezeyi kullanmış biri olarak sana diyorumki bu gösterdiğin şey freze felan değil kesinlikle, onda ben bile blok yapamamki sen hiç yapamazsın tahminen, ayrıca arkadaşlar CNC den bahsetmiş herhalde siz bunları ucuz makinalar felan zannediyosunuz, geçtim makinayı sadece takılan kesici uç (parmak freze) fiyatlarını sorun yeter, ayrıca eğitimini almadıysanız oldukça tehlikeli aletlerdir, kullanmasıda göründüğü kadar kolay değil kendinize oldukça büyük zararlar verebilirsiniz, ayrıca iyi kulanamazsanız kaliteli bi blok yapmanız imkansız

Allah razı olsun. 4 senedir şirketimizde 4 adet dik 2 adet yandan cnc var, bunun yanında 3 adet de elektronik freze mevcut.. Ucuz makina olduğunu kimse söylemedi. Zaten yapılacak bir blok için ne cnc ne freze alınır. Sadece o frezeye benzeyen dandirik matkabın bir işe yaramayacağını soyledim. 6 senedir blok işiyle uğraşıyorum. Şimdiye kadar gerçekleştirdiğim en az 8-9 farklı blok dizaynı var. Şu anda da apogee gtx tarzında iğneli tasarımı kullanıyorum ki idle ve load değerlerine bakılırsa seri üretim apogee gtx lerden 1-2 derece daha iyi değerler alıyorum. Parmak frezenin de fiyatlarını biliyorum Cnc lerin de zaten. İş eğitim işi değil. Ben cnc eğitimi almadım zaten. Autocad i biliyorum. Bunun yanında ilk başlarda ustaların yardımıyla birşeyler yapıyordum ki işi zaten öğrendim artık kendi istediğim gibi istediğim şekilde çalışabiliyorum. Yinede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Kolay gelsin...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> freeze mi alayım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1950Pro AGP video
AGP sistemler icin en güclü ekran kartini yakindan taniyin