Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
piranha twix kapanıyor..açılmıyor..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuffguy

30 Mayıs 2008; 13:30:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

piranha twix aldım 1 ay önce kampanyadan..telefondan önce çok memnun kaldım ve 2 telefonumuda hediye ettim..ama telefon 1 günfdür kendi kendine kapanıyor..ve tuşa ne kadar bassamda açılmıyor..arka kapağı çıkarıp pilli ittirip zorla 2 defa açtım..şimdi açık ama herhalde temas poblemi çıktı..çok moralim bozuldu..bunun teknik servisinemi göndercem daha 1 ay tam dolmadı ..vatandan aldım vatanamı göndersem..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tuffguy

2 Haziran 2008; 15:28:50 

piranha teknik servisi nerdedir?bilen varmı..telefonun pilini çıkarıp şarj et diyorlardı bir kapandımı bir daha çok zor açılıyordu bende hiç kapatmadan kulanıyorum telefonu 3 gün 3 gece sarh gidiyor..teknik servise kadar böyle idare etcez..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
tuffguy

3 Haziran 2008; 15:55:16 

artık dun aksam ve bu sabah kapandı gene ....çıldırdım açılmadı 2 saat ugrastım...pille iletişim sorunu var..teknik servisle konusmam lazım..daha alalı 20 gün oldu..geri iade almazmı vatan bilgisayar..

hidolgoo

3 Haziran 2008; 22:13:02 

vatana götür daha iyi olur yakınsa sirkeci servisin yeri işte adres PIRANHA Yetkili Servisleri. İSTANBUL - EMİNÖNÜ PIRANHA Trio Elektronik Limited
Şirketi Çiçekpazarı sokak. No:46 Mataracı Han. Kat:5 Tel : (212) 5282025

.MERT METİN.
PaWL0

3 Haziran 2008; 22:30:35 

quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

vatana götür daha iyi olur yakınsa sirkeci servisin yeri işte adres PIRANHA Yetkili Servisleri. İSTANBUL - EMİNÖNÜ PIRANHA Trio Elektronik Limited
Şirketi Çiçekpazarı sokak. No:46 Mataracı Han. Kat:5 Tel : (212) 5282025

++++++++++

..::Intel® Core™2 Duo T7500 Mobile Processor::..::Mobile Intel® PM965 Performance Chipset::..::1 GB 667 Bus Mhz Ram::..::Seagate 160 GB Momentus 5400.3 8-MB cache buffer Harddisk::..::Nvidia 8400M GS (Quanta)::..::15.4 Chi Mei LCD monitor::..::Realtek ALC268 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller::..::Geninue Microsoft Windows Xp Proffessional TR::..

Vectra Elegance
tuffguy

4 Haziran 2008; 14:11:41 

şimdi şöyle bir durum var..eger geceleri kapatırsam 8-10 saat bu kapanma problemi olmuyor..telefonda uyumak dinlenmek istiyor benim gibi..sizde eger bu telefondan varsa arada kapatıyormusunuz durum nedir?

normax

6 Haziran 2008; 23:54:54 

ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDE DE VAR AMA ASLINDA TELEFON KAPANINCA ACILMIYOR DEİL BELLİ BİR SÜRE SONRA TELEFONU ACMAK İÇİN ACILIŞ TUSUNA UZUNCA BAS VE CEK SONRA UZUNCA BAS HİC CEKME OZAMAN TELEFON ACILIYOR SORUNSUZ SANIRIM YAŞADIĞIMIZ SORUN AYNIDIR

==================================================
BİLGİNİN TURŞUSUNU MU KURACAKSIN ?
BİLGİDE SINIR YOKTUR. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.
BİLGİ KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR.
SORUNLAR NEREDE YAŞANIYORSA, ÇÖZÜMLER ORADA ÜRETİLEBİLİR.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ECS pasif soğutuculu 9600GT
ECS pasif soğutuculu 9600GT video inceleme
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar