piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

tuffguy -> piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (30 Mayıs 2008; 13:30:19)

piranha twix aldım 1 ay önce kampanyadan..telefondan önce çok memnun kaldım ve 2 telefonumuda hediye ettim..ama telefon 1 günfdür kendi kendine kapanıyor..ve tuşa ne kadar bassamda açılmıyor..arka kapağı çıkarıp pilli ittirip zorla 2 defa açtım..şimdi açık ama herhalde temas poblemi çıktı..çok moralim bozuldu..bunun teknik servisinemi göndercem daha 1 ay tam dolmadı ..vatandan aldım vatanamı göndersem..

tuffguy -> Cevap: piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (2 Haziran 2008; 15:28:50)

piranha teknik servisi nerdedir?bilen varmı..telefonun pilini çıkarıp şarj et diyorlardı bir kapandımı bir daha çok zor açılıyordu bende hiç kapatmadan kulanıyorum telefonu 3 gün 3 gece sarh gidiyor..teknik servise kadar böyle idare etcez..

tuffguy -> Cevap: piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (3 Haziran 2008; 15:55:16)

artık dun aksam ve bu sabah kapandı gene ....çıldırdım açılmadı 2 saat ugrastım...pille iletişim sorunu var..teknik servisle konusmam lazım..daha alalı 20 gün oldu..geri iade almazmı vatan bilgisayar..

hidolgoo -> Cevap: piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (3 Haziran 2008; 22:13:02)

vatana götür daha iyi olur yakınsa sirkeci servisin yeri işte adres PIRANHA Yetkili Servisleri. İSTANBUL - EMİNÖNÜ PIRANHA Trio Elektronik Limited
Şirketi Çiçekpazarı sokak. No:46 Mataracı Han. Kat:5 Tel : (212) 5282025

PaWL0 -> Cevap: piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (3 Haziran 2008; 22:30:35)

quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

vatana götür daha iyi olur yakınsa sirkeci servisin yeri işte adres PIRANHA Yetkili Servisleri. İSTANBUL - EMİNÖNÜ PIRANHA Trio Elektronik Limited
Şirketi Çiçekpazarı sokak. No:46 Mataracı Han. Kat:5 Tel : (212) 5282025

++++++++++[:'(]

tuffguy -> Cevap: piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (4 Haziran 2008; 14:11:41)

şimdi şöyle bir durum var..eger geceleri kapatırsam 8-10 saat bu kapanma problemi olmuyor..telefonda uyumak dinlenmek istiyor benim gibi..sizde eger bu telefondan varsa arada kapatıyormusunuz durum nedir?

normax -> Cevap: piranha twix kapanıyor..açılmıyor.. (6 Haziran 2008; 23:54:54)

ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDE DE VAR AMA ASLINDA TELEFON KAPANINCA ACILMIYOR DEİL BELLİ BİR SÜRE SONRA TELEFONU ACMAK İÇİN ACILIŞ TUSUNA UZUNCA BAS VE CEK SONRA UZUNCA BAS HİC CEKME OZAMAN TELEFON ACILIYOR SORUNSUZ SANIRIM YAŞADIĞIMIZ SORUN AYNIDIR

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.265625