## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma

fx57 -> ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 12:04:14)

[image]http://www.donanimhaber.com/resimler/image.aspx/news_Arctic_Breeze_00h_full_fx57.jpg[/image]

Hazırladığı yüksek performanslı soğutucular ile sektörün önde gelen isimlerinden biri olan Arctic Cooling'in yeni ürünü bu sefer donanımlarınızı değil sizi hedef alıyor. Benzer çok sayıda ürünü pazarda bulabilmek mümkü olsa da hazırlayan firma soğutma teknolojilerinde sektör devlerinden biri olunca yeni ürün bizim de dikkatimizden kaçmadı. AC'nin hazırladığı ARCTIC Breeze isimi USB fanının amacı sıcak yaz günlerinde sizi bir nebzede olsa serinletebilmek. PC'ye USB üzerinden bağlanan ve gücünü burdan alan yeni soğutucu 92mm'lik bir fana sahip. 1200 - 2000RPM arası dönüş hızına sahip olan fanın dönüş hızı kullanıcılar tarafından ayarlanabiliyor. Şık bir tasarıma sahip olan ARCTIC Breeze'nin önümüzdeki ay 16$'lık etiket fiyatı üzerinden kullanıma sunulacağı belirtiliyor.

DiabloXT -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 12:09:44)

16$'ı bana verin ben size buzdolabı yapıyım...[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

wayerlatsou -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 12:23:54)

quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

16$'ı bana verin ben size buzdolabı yapıyım...[sm=evillol.gif][sm=evillol.gif]

yok ya aslında ölee abartılacak bi fiyat yok zaten düzgün i kasa fanı almaya çalışsak aynı paraya gelir e bide kullanılan malzeme emek var bence alınabilir bir ürün ama fanının 12 cm olması daha iyi olurdu

Confusion -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 12:37:52)

çok güzel olmuş deve bayıltan yaz sıcakları içünnnnnnnn

hem heyecan aradııımızda parmaaamızı da sokabilecek şekilde dizayn edilmiş[:'(]

:::LOSTPLANET::: -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 12:45:14)

xbox360 soğutucu olur bu

swordmaster -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 13:18:11)

her sene aynısının pilli olanını bimde satıyorlar fiyatıda yaklaşık 1 dolar. Onu alıp usb den bağlarım aynı şey olur. Üstelik pervanesine dönerken dokunduğunuzda parmağınızın yaralanma riski yok. [8D]

ugacomtr -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 13:34:50)

kafası oynarbaşlıklı kı? sapından öyle gözüküo :)

dennjS -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 16:24:59)

Yanında hediye olarak AC5 verseylerdi alırdım.[:D]

wolfturk -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 17:06:55)

Güzel ama gereksiz bir ürün olmuş[sm=peace.gif]

Born_To_O/c -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 17:19:36)

buna harbi gülünür kusura bakma ama yorum guzelde oynar baslıklımı biraz garip degilmi ?
hareketli olsa [sm=s17.gif]

S.T.A.L.K.E.R -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 17:33:32)

Bundan bir iki tane almak lazım ekran crt olunca acayıp bayıyor sıcakta içeriye esktra sıcaklık biri bana biri ekrana hatta bitane klawye üstüne gelicek şekilde almak lazım terlemeye karşı güzel çözüm olurdu a[sm=biggrinking.gif]

B-veritas -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 20:25:21)

Bende fazladan bir 12 cm lik fan vardı, ve güç çeviricisinin fana takılan yerini kasanın önünden verdim diğer kısmı da Psu ya bağladım. Fanın fişini takınca fan çalışıyor ve beni soğutuyor kablosunu çıkartınca da duruyor,eğer elinizde 12 cm lik boşta bir fan varsa ve bu yaz sıcaklarında serinleme ihtiyacınız varsa 0 maliyetle serinleyebilirsiniz[8D][sm=s18.gif]

R`meRt -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 20:30:37)

16$mı[sm=bansign.gif]Ayynı ıslevlı fandan 2tane alırım ya.Hanı su dolmus soferlerını kullandıgından ne farkı varkı bunun[sm=biggrinking.gif]

ylpc -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 21:01:54)

16$ değmz ama alan alır[:)]

DnzD7 -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 21:44:35)

bu fiyata vantilatör alınır zaten, bu ürün komik kaçmış[&:]

ToffieBoi -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 22:13:34)

quote:

Orjinalden alıntı: DnzD7

bu fiyata vantilatör alınır zaten, bu ürün komik kaçmış[&:]

Vantilatorden cok daha sessiz olacagini dusunuyorum..
Ondan da cok guzel bi goruntu verecegi de kesin..

max975 -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (30 Mayıs 2008; 22:30:15)

ilginç[:'(]

MavidevEx -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (31 Mayıs 2008; 19:43:44)

Allah razı olsun

MdbK -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (6 Haziran 2008; 0:44:08)

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

16$mı[sm=bansign.gif]Ayynı ıslevlı fandan 2tane alırım ya.Hanı su dolmus soferlerını kullandıgından ne farkı varkı bunun[sm=biggrinking.gif]

[sm=s17.gif]

krm-iks -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (6 Haziran 2008; 0:52:44)

Arkadaşlar Ankarada bulabilceğimiz yer varmı bildiğiniz. Vatan, fireball, mavi bil, sanalmarketim...

mlado -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (6 Haziran 2008; 23:35:19)

insanlar için fan üretmeye başladılar... yakında bakır-aleminyum sogutucu da sıkarırlar sıcaktan bunalmayalım diye pasif sogutma fanlı sogutma derken su sogutmaya geceriz [;)][:D][:D][sm=s17.gif]

positroN -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (7 Haziran 2008; 12:16:54)

[image]http://img375.imageshack.us/img375/5053/ekranalntshh5.jpg[/image]
[:D]

BARKU -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (7 Haziran 2008; 13:51:10)

yanında termal macun var mı yüze göze sürmek için? [sm=s17.gif]

HoBo` -> Cevap: ## Arctic Cooling'in Hedefinde Bu Sefer Siz Varsınız ## (11 Haziran 2008; 0:37:10)

quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

yanında termal macun var mı yüze göze sürmek için? [sm=s17.gif]

[sm=zuhaha.gif].

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.2339783