next 8000 ve 9000 serilerinde donma problemi var hiç yapmasada gene arada biryada sıklıkkla donma yapıyor mağlesef çözümü yok ve üretimide yok artık bu ürünleri botech firması yapıyıordu nexte bu problem yuzunden artık next botechle çalışmıyor eğer değiştirme imkanın var ise 2000 serisi ile değiştir hem kullanım bakımından hem yazılım bakımından sorunsuz bir cihazdır
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
elektronik ürünlerden çektiğim nedir böyle Vestel'den gına geldi, gittik next uydu alıcı aldık tavsiye ediliyor, kaliteli diye. şimdi de uydu alıcısı donuyor. ses geliyor ama görüntü donuyor. makinayı kaptıp acıyorum duzelıyor ama sonra tekrar yapıyor. sorun donanımsal mı yazılımsal mı acaba? bu tür bir sorunla arşılaşan oldu mu?
selamlar, cihazı verip üzerine de biraz para verip YE 2000 CX SUPER PLUS aldım. Yorumlarınızı alabilir miyim? Bu arada değişim yaparken en ufak bir zorluk çıkrmayan dükkan sahibine de teşekkür ederim. Koca Vestel 2 yıl boyunca uydu alıcımı 5 kez teknik servise alıp değiştirmezken küçük bir dükkan sahibi beni kırmadan kızdırmadan cihazı değiştirdi.
next&nextstar bayileri ve servisleri herzaman müşteri haklıdır prensibinde yol almaktadır ve üzerine düşenide yapmış senin için çok çok iyi olanı yapmışsın kullandıkça sende anlayacaksın hayırlısı olsun
quote:
selamlar, cihazı verip üzerine de biraz para verip YE 2000 CX SUPER PLUS aldım. Yorumlarınızı alabilir miyim? Bu arada değişim yaparken en ufak bir zorluk çıkrmayan dükkan sahibine de teşekkür ederim. Koca Vestel 2 yıl boyunca uydu alıcımı 5 kez teknik servise alıp değiştirmezken küçük bir dükkan sahibi beni kırmadan kızdırmadan cihazı değiştirdi.
next&nextstar bayileri ve servisleri herzaman müşteri haklıdır prensibinde yol almaktadır ve üzerine düşenide yapmış senin için çok çok iyi olanı yapmışsın kullandıkça sende anlayacaksın hayırlısı olsun
quote:
eyvallah hocam. Şu ana akadar bir sorun çıkarmadı, insallah cıkarmaz da. gerçi balık baştan kokar. tavsiyen için teşekkürler.
ben de 3hafta önce vur kır pazarlıkla 170e aldım adam sağolsun herbişeyi yükledi. çok hızlı çok sorunsuz bir cihaz. bunun yanında bir de 1-2GB lık flash bellek alın kumandadan HELP tuşuna basarak istediğiniz yayını kayıt edin. hemde 720*576 çözünürlükte dosyayı HD-DVD formatı oan TS formatında katydediyor... çok hoşuma gitti bu çok..
üstad bende 2000 HD olanını alacağım ama fiyat çok pahalı en ucuz 600 ytl olarak bulabildim. Bu cihazda fiyat indirimi gelirmi acaba ? Birde bu cihazla hotbird ve türksat da kaç tane hd kanal izleyebilirim ? bilgi verirsen sevinirim.
*HP PAVILION DV6650ET Intel® Core™ 2 islemci duo T7500 (2,20 GHz), 2048 MB DDR2 667 MHZ Ram , 250 GB (5400RPM)HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista® Home Basic *SONY 40P3000 Lcd Tv
bende aynı cihazın Ye-2000x CIS PLUS modeli var yeni konu açmayayım cihazı fabrika ayarlarına çevirmiştim yanlışlıkla tüm şifre girme bölümleri gitti eh ATV de artık şifresiz izlenmiyor maçları izlemek için Acaba ne yapabiliriz bilgi sahibi olan varsa paylaşsa bizimle buradan veya özelden Kuraldışı değildir herhalde yasadışı bir şey yok ortada