Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri

Bakkal Gazi -> Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (30 Mayıs 2008; 11:14:25)

Next YE 2000 CX super Plus aldım. Piyasa fiyatı ne kadar? Kazık yemiş olmayalım[;)]
185 YTL'ye aldım.

aristokrat06 -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (30 Mayıs 2008; 11:44:56)

yazılımsal olacagını sanmam bence cihazı yeni aldıgınız yere götürün yada cihazı UYKU MODUNA alıp son yazılımı atınız siteleri assagi yaziyorum...

buradan

yada

buradan

Bakkal Gazi -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (30 Mayıs 2008; 13:05:22)

bu arada marka next ye 9000 fta.

next-urla -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (30 Mayıs 2008; 13:15:35)

next 8000 ve 9000 serilerinde donma problemi var hiç yapmasada gene arada biryada sıklıkkla donma yapıyor mağlesef çözümü yok ve üretimide yok artık bu ürünleri botech firması yapıyıordu nexte bu problem yuzunden artık next botechle çalışmıyor eğer değiştirme imkanın var ise 2000 serisi ile değiştir hem kullanım bakımından hem yazılım bakımından sorunsuz bir cihazdır
quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

elektronik ürünlerden çektiğim nedir böyle[X(]
Vestel'den gına geldi, gittik next uydu alıcı aldık tavsiye ediliyor, kaliteli diye. şimdi de uydu alıcısı donuyor. ses geliyor ama görüntü donuyor. makinayı kaptıp acıyorum duzelıyor ama sonra tekrar yapıyor.
sorun donanımsal mı yazılımsal mı acaba? bu tür bir sorunla arşılaşan oldu mu?

Bakkal Gazi -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (30 Mayıs 2008; 21:52:12)

selamlar,
cihazı verip üzerine de biraz para verip YE 2000 CX SUPER PLUS aldım. Yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu arada değişim yaparken en ufak bir zorluk çıkrmayan dükkan sahibine de teşekkür ederim. Koca Vestel 2 yıl boyunca uydu alıcımı 5 kez teknik servise alıp değiştirmezken küçük bir dükkan sahibi beni kırmadan kızdırmadan cihazı değiştirdi.

next-urla -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (31 Mayıs 2008; 14:16:25)

next&nextstar bayileri ve servisleri herzaman müşteri haklıdır prensibinde yol almaktadır ve üzerine düşenide yapmış senin için çok çok iyi olanı yapmışsın kullandıkça sende anlayacaksın hayırlısı olsun
quote:

selamlar,
cihazı verip üzerine de biraz para verip YE 2000 CX SUPER PLUS aldım. Yorumlarınızı alabilir miyim?
Bu arada değişim yaparken en ufak bir zorluk çıkrmayan dükkan sahibine de teşekkür ederim. Koca Vestel 2 yıl boyunca uydu alıcımı 5 kez teknik servise alıp değiştirmezken küçük bir dükkan sahibi beni kırmadan kızdırmadan cihazı değiştirdi.

Bakkal Gazi -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (1 Haziran 2008; 11:15:13)

quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

next&nextstar bayileri ve servisleri herzaman müşteri haklıdır prensibinde yol almaktadır ve üzerine düşenide yapmış senin için çok çok iyi olanı yapmışsın kullandıkça sende anlayacaksın hayırlısı olsun
quote:

selamlar,

eyvallah hocam. Şu ana akadar bir sorun çıkarmadı, insallah cıkarmaz da. gerçi balık baştan kokar.[:)]
tavsiyen için teşekkürler.

Bakkal Gazi -> Cevap: Next 9000 uydu alıcısı aldım ama...(yardım) (3 Haziran 2008; 11:28:13)

bu arada YE 2000 CX SUPER PLUS in fiyatı ne kadar? kazık yiyip yemediğimi merak ediyorum da[;)]

Bakkal Gazi -> Cevap: Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (4 Haziran 2008; 16:47:56)

aldıgım cihazın fiyatı hakkında yorum yapacak var mı?[:)]

ufukman -> Cevap: Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (4 Haziran 2008; 19:34:22)

ben de 3hafta önce vur kır pazarlıkla 170e aldım adam sağolsun herbişeyi yükledi. çok hızlı çok sorunsuz bir cihaz. bunun yanında bir de 1-2GB lık flash bellek alın kumandadan HELP tuşuna basarak istediğiniz yayını kayıt edin. hemde 720*576 çözünürlükte dosyayı HD-DVD formatı oan TS formatında katydediyor... çok hoşuma gitti bu çok..

qarakedi -> Cevap: Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (6 Haziran 2008; 13:05:23)

next urla,

üstad bende 2000 HD olanını alacağım ama fiyat çok pahalı en ucuz 600 ytl olarak bulabildim. Bu cihazda fiyat indirimi gelirmi acaba ? Birde bu cihazla hotbird ve türksat da kaç tane hd kanal izleyebilirim ? bilgi verirsen sevinirim.

iRoNMaSTeR -> Cevap: Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (7 Haziran 2008; 11:30:39)

bende aynı cihazın Ye-2000x CIS PLUS modeli var
yeni konu açmayayım
cihazı fabrika ayarlarına çevirmiştim yanlışlıkla
tüm şifre girme bölümleri gitti
eh ATV de artık şifresiz izlenmiyor maçları izlemek için
Acaba ne yapabiliriz bilgi sahibi olan varsa paylaşsa bizimle buradan veya özelden
Kuraldışı değildir herhalde yasadışı bir şey yok ortada

iRoNMaSTeR -> Cevap: Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (7 Haziran 2008; 11:49:46)

Kendi Soruma kendim Cevap Vereyim
Cihaz Fabrika Ayarlarına Geldiği zaman Daha önce aktif olan CI sistemi kapalı hale geliyormuş
tekrar açmak için
"Kumandanın Menü tuşuna basın Cihaz bilgisi üzerine gelerek Ok tuşuna basın gelen ekranda Cihaz bilgileri görünür CI sistemini aktif olması için kumadadan Kırmızı tuşa basın şifreyi 1234 girin CI sistemi aktif oldu"

aziz0571 -> Cevap: Next YE 2000 CX super Plus (Fiyat hakkında) (18 Haziran 2008; 0:51:33)

quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

next urla,

üstad bende 2000 HD olanını alacağım ama fiyat çok pahalı en ucuz 600 ytl olarak bulabildim. Bu cihazda fiyat indirimi gelirmi acaba ? Birde bu cihazla hotbird ve türksat da kaç tane hd kanal izleyebilirim ? bilgi verirsen sevinirim.

turkeyforumda bir arkadaş 460 ytl ye satıyor haberin olsun.türksatta hd yayın izleyemezsin iki tane kanal var şifreli d smartın.disko ve esp.hotbirtte ise 60 tane kanal var hepsi şifreli.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.25