Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TEKKEN 6 Blood Rebellion [PS 3-Xbox 360]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyun Haber, İnceleme, Ekran Görüntüleri >> Oyun İncelemeleri >> TEKKEN 6 Blood Rebellion [PS 3-Xbox 360] Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
evo_4

30 Mayıs 2008; 9:14:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

TEKKEN 6

Yayıncı: Namco Bandai
Yapımcı: Namco
Tür: Dövüş
Çıkış Tarihi: 2009 için duyurulacak
Multiplayer: Var
Medya: Blu-ray disc
Oyuncu Sayısı: 1-2 oyuncu
Destek: Sixaxis&DualShock 3

Namco' nun klasik dövüş oyunu Tekken son oyunuyla dövüş severlerle buluşuyor. 2007 nin kasım ayında sadece Japonya için Arcade salonlarında yer alan oyun 2009 yılı içerisinde PS3 konsoluna özel olarak geliyor.
Oyunda yeni pek çok özellik ve yeni karakterler yer alacak.

Oyunda Yeni Neler Var:
* Oyunda her karakter için yeni animasyonlar geliştirilmiş.
* Yeni oyunda arenalarda dead or alive' dakine benzer katlı bir sistem kullanılmış. Ayrıca bazı arenalarda gece-gündüz döngüsüde yer alacakmış.
* Online versus mode
* Karakter geliştirme sistemi son oyunda da yer alacakmış. Daha fazla aksesuar ve kostüm seçenekleriyle.
* Yeni "Rage" sistemi. Bu sistemle round' u kaybetmeye yakın rakip, dahada güçlenerek son nefeslerinde farklı özel hareketler uygulayabilecekmiş. Dark Resurrectiondaki "aura" lara benzer kırmızı bir efekt karakterimizi sardığı zaman rage moda geçmiş olucaz.
* Hareketlerde ve bazı combolarda karakterin kullandığı silaha özel hareketler bulunacak. Mesela Bryan kombosunun sonunu Shotgun' ını ateşleyerek veya Asuka yelpaze fırlatarak bitirecek.
* Karakterlerin yaşam barları daha zor boşalacak.Bu da oyunu daha zorlu ve zevkli bir hale getirecek.
* Oyunda biri son Boss biri bonus olmak üzere 6 yeni karakter ve Dark Resurrection oyununda yer alan tüm karakterler olacak.

Yeni Karakterleri Tanıyalım:
Oyunda yer alacağı açıklanan toplam 6 karakter var. Bunlardan ilki Zafina. örümceği andıran dövüş stiliyle turnuvaya peşinde olduğu 2 şeytani yıldızı bulmak için katılmış. Bu karakteri yönetmenin biraz karışık olduğu söyleniyor.
Diğer bir karakter Miguel. İspanyol bir dövüşçü ve harhangi bir dövüş disiplinine bağlı değil. Düğününden hemen sonra öldürülen kız kardeşinin intikamını almak için turnuvaya katılıyor.
3. karakterimiz Leo bir Alman. Genç bir dövüşçü ve Martial Arts ustası. Annesinin ölümünün ardındaki esrar perdesi turnuvaya katılmasındaki sebep olarak gösteriliyor.
Son karakterimiz ise Amerikalı Bob. Fast food kültüründen haylice nasibini almış bu şişko daha çok oyuna yeni başlamış oyuncuları düşünülerek tasarlanmış ve yönetmesi kolay bir karaktermiş.

Son iki karakterimizden ilki Azazel ve oyundaki son Boss. Resimlerden gördüğüm kadarıyla dev bir ejderha. Diğer karakter ise Bonus bir Boss dövüşü ve ismi NANCY-MIS47J. Mishiba Zaibatsu üretimi olan Jack' lerin gelişmiş versiyonu.

Karakter Profilleri:
Yeni Karakterler:
Zafina

Milliyeti: ?
Yaşı: 23
Dövüş Stili: ?
Bob

Milliyeti: Amerikalı
Yaşı: 27
Dövüş Stili: serbest Stil Karate
Miguel Caballera Rojo

Milliyeti: İspanyol
Yaşı: 26
Dövüş Stili: Savate
Leo

Milliyeti: Alman
Yaşı: 19
Dövüş Stili: Hakkyoku-Ken(Martial Arts)

Tanıdık Yüzler:
Diğer karakterler seriye olduğu gibi aktarılmış. Son oyundan Armor King, Lili, Jack-6 ve Dragunov' da bulunmakta.

Resimler:
Yeni Karakterler:

Bob, Leo, Miguel, Zafina

Diğer Resimler:

Videolar:
Brutal Teaser Trailer
Tekken 6 AOU Debut Trailer
Opening Movie
Yeni Karakterler Tanıtım Videosu
Gameplay Lili vs. Xiaoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 23 Ekim 2008; 13:05:28 >

lOvErl

30 Mayıs 2008; 9:20:56 

Tekken 6 çıksın önüme gelene vuracam kırbacı vuracam kırbacı

2008 sonu gibi çıkmayacakmı yaw tekken 6 2009 olmuş şimdide oldu olacak hiç çıkmasın kafayı bulalım burada

bu arada miguel adamım ya round başlamadan önce iyi sallanıyor

*Reaper*

30 Mayıs 2008; 9:26:44 

Yeni gelen Bob ne uyuz bir heriftir öyle. Serbest still Karate yapacak halide yok. Paul'un öyle böyle yandan yiyen göbekli versiyonu gibi. Panda bile daha karizmatiktir

_2FAST4U_

30 Mayıs 2008; 10:36:42 

6 harika olucak.beklemeye değer

Syn7ax

30 Mayıs 2008; 11:16:19 

Zafina iyiymiş xD

E6700@3.1 ghz | 1 gb Kingston ddr2 800 mhz hyperx | MSI 8800GT OC Edition | p5b | 120 gb 8mb sata |g5 gaming mouse | A90 Headphone | Ps3 Ntsc-J - 226bw

N/A - Syn7aX
EmreFB1907

30 Mayıs 2008; 11:20:55 

harika fln olcağını sanmıyorum 2 kere oynayıp sıkılcaz yine tüm dövüş oyunları aynı ztn 2 tuşa bas kendi vursun

101 YIL

PSN:emere
venom800

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 12:25:29 

Japonya'da ki arcade salonlarında 2007 yılında çıktı oyun ve oradakiler Tekken 6 ya çoktan kavuştu Ps3 için neden bu kadar uzun sürdü anlamadım doğrusu Japonya'da arcade salon kültürünün devam etmesi de bence harika bir olay bir de bizim ülkemize bakalım özellikle büyük şehirlerde arcade salonlarından eser yok! Belli başlı tatil yörelerinde terkedilmiş gibi görünen kafe tarzı yerlere bir iki makina koyuyorlar onlarda eskiden büyük şehirlerdeki kullanılmış hatta canına okunmuş makinalar oluyor. Tv nin tüpü artık bitme noktasına gelmiş üst tarafta çizgiler oluşmuş vs vs bu haldeki makinalar tatil mekanlarında yer buluyor. Geçen sene arkadaşımın yazlığına gitmiştim Akçay'a ve bana bir kafeden bahsetti arkadaşım arcade makinaları olduğunu söyledi neyse gittik baktık yaklaşık 6-7 tane makina vardı Final Fight'dan tutun da Punisher, Street Fighter EX Plus Alpha ve KOF gibi efsanelerin hepsi vardı jeton da ucuzdu valla iki jeton aldım bir saat zaman geçirdim mekanın sahibinin pek hoşuna gitmedi bu durum Dükkan sahibi küçük çocukların iki dakikada bir jeton harcamasına alışmış tabi benim bir saatte iki jeton harcadığımı farkedince pek mutlu olmadı Yani diyeceğim şudur artık büyük şehirlerde bu tür mekanlar göremiyorum ben Beşiktaş'ta oturuyorum ve bundan yaklaşık 10 sene evvel her yer arcade salonları ile kaynıyordu gerçi o tarihten sonra yavaş yavaş hepsi kapanmaya başladı ama arcade salonlarının altın yılları 90 lı yıllar idi. 1990-1998 arası diyebiliriz. Ohh anlattım da rahatladım valla Daha çok yazabilirim bu konu hakkında ama neyse konudan uzaklaşmayalım Tekken 6 yı merakla bekliyoruz Ps3 e inşallah o çıkmadan bende bir Ps3 sahibi olurum

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
ridvan1903

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 12:39:25 

Efsane oyun

King yeter bana bir kapsam sonunu getiririm

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
lOvErl

30 Mayıs 2008; 13:50:09 

king ile kapmalarda ama acayip zor tekken 5 de kapıyorum king ile ama rakibi gebertene kadar olan comboyu yapmak çok zor bi ezberleyebilsem suyunu sıkacam rakiplerimin :D

yeoum-jang

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 14:27:34 

howorang a hastayım süper karakter bence alısam ps33 birtek buna alırım

GEARS OF WAR
2

Marcus bu sefer daha çok kan akıtmaya hazırlanıyor!
ridvan1903

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 14:53:49 

quote:

Orjinalden alıntı: lOvErl

king ile kapmalarda ama acayip zor tekken 5 de kapıyorum king ile ama rakibi gebertene kadar olan comboyu yapmak çok zor bi ezberleyebilsem suyunu sıkacam rakiplerimin :D

Saatlerce alıştırma yaptım ancak öğrendim ama harika bir karekter adı üstünde kral

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
lOvErl

30 Mayıs 2008; 14:55:49 

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: lOvErl

Saatlerce alıştırma yaptım ancak öğrendim ama harika bir karekter adı üstünde kral

online da bi adam vardı geleni geçeni king ile kapıyordu paso adamı balına yendim diye oyundan attılar beni host galiba king olan adamdı muhaha işine gelmedi herifin anında attı oyundan hahaha

ridvan1903

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 14:59:55 

Sadece kapma yaparsa yenilir tabi yumruk tekme combosu yapsa ozaman yenmek zorlaşır

azurik

30 Mayıs 2008; 15:13:57 

Milyonlarca kişiye ps3 aldıracak yegane oyun.

Elalemin ne işi biter nede parası.
KAKÁ

30 Mayıs 2008; 15:14:19 

Şu kadınları çoğu dövüş oyununda neden bu kadar seksi yaparlar anlamıyorum,giydiği kıyafetlere bakın bacak show var resmen

DERBİLERİN KRALI
ChnGT/GTS