Giriş | |
|
|
|
31 Ekim 2008; 11:01:58
|
|
|
Hala lise okuyo olmak vardı. Şimdi işi asıp FantasyLand' e de gidilmezki Eski tadı kalmamıştır zaten
|
|
31 Ekim 2008; 12:17:09
|
|
|
90'lı yıllarda arcade salonu kaynardı her taraf. Gittiğim arcade salonunda hep Mortal Kombat I ve The King Of Fighters 96 oynardım. Tekken 2 vardı birde çoğunluk onu oynardı hatta Tekken 2'nin kabini falan baya iyidi çok dikkat çekiyordu yani. Tekken 2'ye bi jeton attım sözde King'i aldım adam beni Devil ile ters düz etti. Ulan bilmiyorsun oyunu ne diye jeton atıyon harcalar adamı böyle işte...
The man who said "I'd rather be lucky than good" saw deeply into life. People are afraid to face how great a part of life is dependent on luck. It's scary to think so much is out of one's control. There are moments in a match when the ball hits the top of the net and for a split second it can either go forward or fall back. with a little luck, it goes forward and you win... or maybe it doesn't, and you lose.
|
|
|
|
|
31 Ekim 2008; 14:23:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX Tekken 6 Ankara FantasyLand'da... Hadi yaa geçen hafta Ankara'daydım, bilsem kesinlikle uğrardım. Bu arada bir süredir yoğunuk dolayısıyla foruma pek giremedim, MHos neden banlanmış bilen varmı?
|
|
|
31 Ekim 2008; 14:29:24
|
|
|
Kaka ile resistance 2 forumunda baya bir küfürleştiler uyardık ama pek işe yaramadı quote:
Orjinalden alıntı: Arsenic quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX Tekken 6 Ankara FantasyLand'da... Hadi yaa geçen hafta Ankara'daydım, bilsem kesinlikle uğrardım. Bu arada bir süredir yoğunuk dolayısıyla foruma pek giremedim, MHos neden banlanmış bilen varmı?
|
|
|
Gianfranco
Uzaklaştırılmış 15 gün cezanın 10 günü kaldı.
|
 |
|
31 Ekim 2008; 14:44:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: addidas_85 Kaka ile resistance 2 forumunda baya bir küfürleştiler uyardık ama pek işe yaramadı quote:
Orjinalden alıntı: Arsenic quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX Tekken 6 Ankara FantasyLand'da... Hadi yaa geçen hafta Ankara'daydım, bilsem kesinlikle uğrardım. Bu arada bir süredir yoğunuk dolayısıyla foruma pek giremedim, MHos neden banlanmış bilen varmı? Sınırsız yemiş yalnız
|
|
|
|
|
7 Kasım 2008; 14:17:45
|
| | | |