Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TEKKEN 6 [PS 3 Exclusive]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyun Haber, İnceleme, Ekran Görüntüleri >> Oyun İncelemeleri >> Cevap: TEKKEN 6 [PS 3 Exclusive] Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KoalaX

31 Temmuz 2008; 9:27:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

PS2'de Tekken 5 bile dehşet valla. Tekken 6 çıkınca hemen bi PS3 alıcam, bu oyun için değer.

Welcome The King Of Iron Fist Tournament 6

The man who said "I'd rather be lucky than good" saw deeply into life. People are afraid to face how great a part of life is dependent on luck. It's scary to think so much is out of one's control. There are moments in a match when the ball hits the top of the net and for a split second it can either go forward or fall back. with a little luck, it goes forward and you win... or maybe it doesn't, and you lose.
DarkSleep__

Sisteme Gözat

4 Ağustos 2008; 21:36:47 

BRYAN YOK MU

PSN : DarkSleep__
Miex

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Ağustos 2008; 21:39:55 

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

PS2'de Tekken 5 bile dehşet valla. Tekken 6 çıkınca hemen bi PS3 alıcam, bu oyun için değer.

Get ready for the next battle.

Tekken 5 hala kulağımda çınlıyor, bikere aralıksız maç yapmıştık arkadaşlarla battle1000leri görmüştük ya ne günlerdi.

Xbox 360 Arcade Pack PAL / Playstation 3 60 GB PAL / PSP Slim&Lite(Black)/ XCM Vga Box / 22" Benq FP222W /
Miex

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Ağustos 2008; 21:43:35 

quote:

Orjinalden alıntı: TacTical_TR

The king of ıron first tournament Tekken 6 çık be oyun çık

First değil hocam fist fist. Iron Fist yani demir yumruk demek.

Xbox 360 Arcade Pack PAL / Playstation 3 60 GB PAL / PSP Slim&Lite(Black)/ XCM Vga Box / 22" Benq FP222W /
KoalaX

4 Ağustos 2008; 21:49:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Get ready for the next battle.

Tekken 5 hala kulağımda çınlıyor, bikere aralıksız maç yapmıştık arkadaşlarla battle1000leri görmüştük ya ne günlerdi.

Artık öyle birşey ki Tekken'de ki karakterlerin dövüşe başlamadan söylediği sözleri taklit ediyorum arkadaşlar kopuyor hele Jin Kazama'nın dövüşe başlamadan önce dediği birşeyler var tam komedi.

Tekken 5 takılıyorum bende şimdilik PS3 varken online'ı superdi. Adamları yeniyorum diye lobby'den direk şutluyorlardı. :) Forumdan MHos ve UFUK_ŞEN ikilisinden uzak durun ama manyak gibi Tekken oynuyorlar, deli oluyorum onlarla oynarken...

The man who said "I'd rather be lucky than good" saw deeply into life. People are afraid to face how great a part of life is dependent on luck. It's scary to think so much is out of one's control. There are moments in a match when the ball hits the top of the net and for a split second it can either go forward or fall back. with a little luck, it goes forward and you win... or maybe it doesn't, and you lose.
MHos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Ağustos 2008; 22:21:28 

fallen_angel17

4 Ağustos 2008; 22:47:06 

Eger benim kredi kartini kabul etseydi PS3'de online'da duman ederdim hepinizi ama.. iste. Cok sanslisiniz

PSN: fallen_ang GamerTag: fallen7ang | Ekleyin, ekletin surpriz hediyeler kazanin!
- Imzanisi gorup de hala sizi eklemeyenlerin bi listesini cikarttik efendim, buyrun. Nasil bi ceza dusunuyorsunuz?
- Birak Sebastiyan allasen, Allahlar'indan bulsunlar..
evo_4

4 Ağustos 2008; 22:54:27 

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Eger benim kredi kartini kabul etseydi PS3'de online'da duman ederdim hepinizi ama.. iste. Cok sanslisiniz

tuh

fallen_angel17

5 Ağustos 2008; 15:46:16 

Su Point olayi gelse de ordan alsam bari oyunu, yoksa inandiramiycam kimseyi, dagitirim uleeeyn..

PSN: fallen_ang GamerTag: fallen7ang | Ekleyin, ekletin surpriz hediyeler kazanin!
- Imzanisi gorup de hala sizi eklemeyenlerin bi listesini cikarttik efendim, buyrun. Nasil bi ceza dusunuyorsunuz?
- Birak Sebastiyan allasen, Allahlar'indan bulsunlar..
quatronic

5 Ağustos 2008; 15:53:31 

hiç sevmediğim tarzda ki oyunlardan birisi. benim için çıksa ne olur çıkmasa mortal kombat bile oynamazdım

psn: akif06

nitro

5 Ağustos 2008; 17:41:20 

TR'ye gelmesi ne kadar sürer bide o var.

TOSHIBA A100-599(2gb), TOSHIBA A100-192, Playstation 40 gbpal, lcdim yok ramazandan sonra inşallah:( Opel Astra 1,3 CDTI EnJoy SP.
MuSoniC

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 17:45:42 

quote:

Orjinalden alıntı: nitro

TR'ye gelmesi ne kadar sürer bide o var.

oyunlar hep avrupa ile aynı anda çıkıyor o konuda bi sıkıntı yok.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Yamaha RX-V363 AVR, Pure Acoustics Slimdream Hop. + SL-W10 Sub.
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
burak_gs_14

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 18:54:21 

ps3 üm olsa bu oyunu almam çünkü smackdown vs raw serisi da manyak bunda sadece oldun yerde dövüşüyon tekken serisini hiç sevmedim herkez güzel diyo ama

imzam yok benim:D
KoalaX

5 Ağustos 2008; 19:35:09 

Tekken 6'nın karakter seçme ekranına hastayım. Ayrıca bu ekranda çalan müzikte acayip gaz.

Arsenic

Sisteme Gözat

5 Ağustos 2008; 19:47:42 

Yav şu oyun bir çıkamadı gitti, aralığa kadar dark ressurection alıp psnden oynayayım bari, single çekilmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 5 Ağustos 2008; 19:46:47 >

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
MHos
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Ağustos 2008; 20:32:38 

quote:

Tekken 6'nın karakter seçme ekranına hastayım. Ayrıca bu ekranda çalan müzikte acayip gaz.

tabi grafikler böyle olmayacak
daha iyi olarak çıkacaktır ps3 te
karakter seçme ekranında grafik namına bir şey yok tabi ama oyun içi grafikler daha iyi olacaktır bence
KoalaX

5 Ağustos 2008; 20:41:16 

quote:

Orjinalden alıntı: MHos

quote:

tabi grafikler böyle olmayacak
daha iyi olarak çıkacaktır ps3 te
karakter seçme ekranında grafik namına bir şey yok tabi ama oyun içi grafikler daha iyi olacaktır bence

Daha iyi olması zaten şart yoksa arcade gibi çıkarsa işimiz var valla.

Bu arada Tekken 6'ya kadar tekrar bi PS3 almış olurum büyük ihtimal o zaman forumdakiler ile doya doya kapışırım.

<