Merhaba arkadaslar dun gittigidiyordan 35 ytl ye iNViSiBLE SHiELD aldim bugun elime gecti.satici kutusuz sattigi icin .anlayamiyorum.beyaz yagli kagida yapismis 2 ad.naylon ve solisyon var ve hicbir tarafinda yazi yok isaret veya logo yok. bunlarin taklitleri varmidir.varsa nasil anlariz. tecrubeli arkadaslardan yardim lutfen......
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Arkadaşlar gg den bu ürünü satan arkadaş ,satın alan müşterilerden de baya teşekkür almış(maalesef tüketici olarak cok bilinçi değiliz). ben ilk defa alacağım için bu ürünün orijinal olup olmadığını bilmiyorum.ama şahsi fikrim çevre kesimleri düzgün değil hiç bir yerinde de bir yazı veya logo yok beni ikna etmedi.yinede bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa .benden sonra bu ürünü almak isteyen arkadaşları bilgilendirmiş olurlar.....
bende invisible shield aldım ggden dün. ama arkadaşın ki gibi gelmedi bana solusyon. sprey şeklinde geldi. spreyin üzeride bir koruma ile kaplanmıştı, youtube da invisible shield uygulama videosundaki gibi.
kutusunda bodyguardz almanızı tavsiye ederim. her kutuda iki adet bulunur. tanesi 35 ten daha ucuza geliyor. içerisinde orjinal sıvısı da bulunmakta bilgilerinize...
Intel® Core™ 2 Duo T7500 ( 2.2 Ghz,800 Mhz FSB, 2 MB Cache, 64 bit )Intel® 9655PM Chipset, 512 MB nVIDIA® GF8600M GT 15.4" WXGA (1280 x 800 ) 4 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON Bellek 160 GB 7200 RPM SATA VISTA® Ultimate TR 64 BIT İşletim sistemi
gg'de invisibleshield'ı ilk satan kişi olarak bunları almamanızı tavsiye ederim. Ben yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi duruyor ekranın üzerinde.
bende yenı aldım gg dan 2 haftadır kullanıyorum memnunum banada sabunlu su yolladılar ama urunun spreyının uzerınde sadece su ve bebek şampuanından yapılmıstır yazıo o yuzden kafam takılmadı
Arkadaşlar ben de nisan ayından itibaren iphone kullanıyorum ve aldığım ilk hafta gittigidiyordan invisible shield adı altında ürün aldım. Ürün elime ulaştığında kutu ve solüsyon yoktu yalnızca solüsyonun nasıl yapılacağını gösteren bir kağıt çıkmıştı. Uzun uğraşlar sonucunda kılıfı iphone 'a uyguladım ancak 2. ayda kılıfın renginde değişmeler oldu sonuç olarak şu an çok kirli bir görünüm içinde arka tarafı. Orjinal kutudan çıkanlarda aynı problem oluştu mu? Kılıfın son halini görmek isterseniz yazacağınız mesajlara cevap verebilirim..