invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça

VAİOMAN -> invisible Shield orjinal oldugunu nasil anlariz. (30 Mayıs 2008; 1:27:36)

Merhaba arkadaslar dun gittigidiyordan 35 ytl ye iNViSiBLE SHiELD aldim bugun elime gecti.satici kutusuz sattigi icin .anlayamiyorum.beyaz yagli kagida yapismis 2 ad.naylon ve solisyon var ve hicbir tarafinda yazi yok isaret veya logo yok. bunlarin taklitleri varmidir.varsa nasil anlariz. tecrubeli arkadaslardan yardim lutfen......

sylargray -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (30 Mayıs 2008; 2:11:18)

Bence resmini çekip yollarsan daha iyi yardımcı olunabilir[:'(]

Evolution -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (30 Mayıs 2008; 13:34:20)

büyük ihtimal sahtedir kutusuz olanlar

serkanay54 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 10:23:30)

Hocam aynısını bende alıp iade ettim.
Gönderilen ürün emitasyon. Orjinalle alakası yok. Bide üstüne gönderen satıcı sabunlu su yapın v.s. gibi saçmalamış.
Amerikadan orjinalinden sipariş verdim bende. 1 haftada geliyor hemde 40 YTL

5 lira için çakma tercih etme.

VAİOMAN -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 10:50:44)

Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğundan dolayı anca resimleri ekliyorum .ve yorumlarınızı bekliyorum.......

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/322888/B64712DDB60C4AE2A74E78D45580CF77.jpg[/image]

VAİOMAN -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 10:54:19)

2 resim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/322888/C45B84934AD04FA4B3E1F4DB1EAEA14F.jpg[/image]

VAİOMAN -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 11:01:31)

3 resim bu arada cevre kesimleri cok düzgün değil bu normalmidir...

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/322888/56DA81DEF5A840FDA3807D916C1CF373.jpg[/image]

VAİOMAN -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 11:04:50)

4 resim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/322888/F3A9E0FD0D6C4AF9A6E728DD2510C36B.jpg[/image]

VAİOMAN -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 11:08:38)

5 resim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/322888/C1EBD37D830746C7A318A81CFE9EB78B.jpg[/image]

VAİOMAN -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 11:18:26)

Arkadaşlar gg den bu ürünü satan arkadaş ,satın alan müşterilerden de baya teşekkür almış(maalesef tüketici olarak cok bilinçi değiliz). ben ilk defa alacağım için bu ürünün orijinal olup olmadığını bilmiyorum.ama şahsi fikrim çevre kesimleri düzgün değil hiç bir yerinde de bir yazı veya logo yok beni ikna etmedi.yinede bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa .benden sonra bu ürünü almak isteyen arkadaşları bilgilendirmiş olurlar.....[:'(]

Alisko -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 12:37:00)

bende invisible shield aldım ggden dün. ama arkadaşın ki gibi gelmedi bana solusyon. sprey şeklinde geldi. spreyin üzeride bir koruma ile kaplanmıştı, youtube da invisible shield uygulama videosundaki gibi.

frstyl -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 13:44:10)

bende gg dan aldım sadece ön yüz yanında invisble shield etiketli solüsyon vardı 1 aydan uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım

sylargray -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Mayıs 2008; 14:04:16)

Kesinlikle orjinal değil, hemen iade et bence. Özellikle solusyonu için daha çakma bi kap bulamamışlar heralde, johnson baby kolonya kabına koymuşlar[sm=s20.gif]

sqrm -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (27 Haziran 2008; 18:30:40)

kutusunda bodyguardz almanızı tavsiye ederim. her kutuda iki adet bulunur. tanesi 35 ten daha ucuza geliyor. içerisinde orjinal sıvısı da bulunmakta bilgilerinize...

.İphonE. -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (27 Haziran 2008; 18:36:10)

ben hiçbirşey kullanmıyom adam gibi kullanırsanız neden bunlara gerek duyulsunkı siz o kadar kabamı davranıyosunuz iphone'a

Méxes -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (27 Haziran 2008; 18:38:04)

evet bu şekilde olanları almanızı tavsiye ederim

[image]http://image2.sahibinden.com/photos/323/8107189_184724_npui323.jpg[/image]

mw@ruw@ri -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (28 Haziran 2008; 3:55:30)

gg'de invisibleshield'ı ilk satan kişi olarak bunları almamanızı tavsiye ederim. Ben yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum, hala ilk günkü gibi duruyor ekranın üzerinde.

Orjinal paketin kutu içeriği bu şekilde...

[image]http://www.appleiphonereview.com/images/invisible-shield.jpg[/image]

owen_10 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (28 Haziran 2008; 23:01:34)

bende yenı aldım gg dan 2 haftadır kullanıyorum memnunum banada sabunlu su yolladılar ama urunun spreyının uzerınde sadece su ve bebek şampuanından yapılmıstır yazıo o yuzden kafam takılmadı

ercan.emiroglu -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (29 Haziran 2008; 20:12:29)

Arkadaşlar ben de nisan ayından itibaren iphone kullanıyorum ve aldığım ilk hafta gittigidiyordan invisible shield adı altında ürün aldım. Ürün elime ulaştığında kutu ve solüsyon yoktu yalnızca solüsyonun nasıl yapılacağını gösteren bir kağıt çıkmıştı. Uzun uğraşlar sonucunda kılıfı iphone 'a uyguladım ancak 2. ayda kılıfın renginde değişmeler oldu sonuç olarak şu an çok kirli bir görünüm içinde arka tarafı. Orjinal kutudan çıkanlarda aynı problem oluştu mu? Kılıfın son halini görmek isterseniz yazacağınız mesajlara cevap verebilirim..

jackal? -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (24 Ağustos 2008; 14:33:27)

arkadaşlar böyle bir konuyu üşenmeden dile getirdiginizden dolayı çok teşekkür ederim hepinize ggde satılan yada başka sitelerde satılan bütün invisible shieldeler feyk china malıdır zarf içerisinde vs şeylerle gönderilmektedir ürünün birkaç farklı markası bulunmaktadır ancak bu ürünün patentini zagg isimli firma almıştır ve çok dayanıklı ve çok güçlüdür bunu youtubeda videolarla görebilmektesiniz 1000ton agırlıgı tasıya bılıyor ve eskı halıne gerı donebılıyor arkadaslar zagg invisible shield kendini yeniliyebiliyo nano teknolojisiyle ürütilmektedir yani bıraz daha fazla ucret odeyebılırsınız ancak zagg invisible shield almanızı tavsiye ederim ve firmayla geçtigim kontakt sayesınde ürün yakın zamanda türkiyede biraz beklemenizi tavsiye ederim gg ve vs sitelerde satılıcanı ögrendim

fredi_nlo -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (25 Ağustos 2008; 1:45:29)

1000 ton yok bir [sm=s17.gif]
invisible shield testlerinde 1000 pound(lbs) deneniyor oda nerdeyse 453.59 kq yapiyor 1000 ton ha ha ha o kadar agirlige nerden bulsunlar?.
bu youtube linki http://www.youtube.com/watch?v=rQcv3ETEQdM
ama 500 kq de az degil hani

dynner -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (25 Ağustos 2008; 2:11:33)

ben fake olarak getrtıyordum.

sana gelende fake ancak o kadar yorma kafanı kalite bakımından fark cok az kendim kullandım memnun kalmadım ve cıkarttım imat2 aldım.

tercih senin

jackal? -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (31 Ağustos 2008; 21:55:41)

sanırım bıraz fazla salladılar[:)] ama 1000 kg bıle tasıyabılır bence 500 tasıyosa daha ustunude dayanabılır gıbı [:D]

protech_koruma -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (4 Ekim 2008; 16:19:01)

ARKADAŞLAR...INVİSİBLE SHİELD'IN YARATICISI ZAGG ŞİRKETİNİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ PROTECH ELEKTRONİK TİC. LTD. ŞTİ 'dir.

YANİ INVISIBLESHIELD TÜRKİYE'DE DİYEBİLİRİZ ARTIK.

WEB SİTESİNDEN ALIP 3 HAFTA BEKLEMEYE GEREK YOK ARTIK.

TURKCELL MAĞAZALARI,APPLE STORE'LAR,VODAFONE SHOP'LAR,GİTTİGİYOR.COM VE ÇOK YAKINDA KENDİ SİTESİNDE DE SATIŞA BAŞLIYACAK OLAN ŞİRKETİN AMACI BU KENDİNİ KANITLAMIŞ SÜPER SEFFAF KORUMA SİSTEMİNİ TÜM TÜRKİYEYE TANITMAK.

ARTIK BAŞKA KILIFA GEREK YOK,TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARINIZ İÇİN INVISIBLESHIELD YETERLİ.

IPHONE,IPHONE 3G,TÜM IPOD MODELLERİ,CEP TELEFONLARI TÜM MODELLER (NOKIA-SAMSUNG-HTC-LG-SONY ERICSSON,İ-MATE,MOTOROLA,PALM,SIEMENS,SONY), PDA'LER (HP,TOSHIBA,FUJITSU,VB.),LAPTOPLAR (APPLE , HP ,SONY, TOSHIBA,ACER,ASUS,DELL,COMPAQ,LENOVO,FUJITSU,SAMSUNG,SIEMENS) , DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNELERİ MODELLERİ, VIDEO KAMERALAR,
OYUN KONSOLLARI(XBOX,PSP,PS3,NINTENDO WII,NINTENDO DS-LITE) VE DAHA BİRÇOK ELEKTRONİK CİHAZINIZ İÇİN 2500'DEN FAZLA MODEL.

InvisibleSHIELD™, her tür elektronik cihaz üzerine uygulanabilen, cihazı çizilmelere ve darbelere karşı koruyan şeffaf film koruma sistemidir. İlk olarak Amerikan Ordusu'nda helikopter pervanelerini yüksek hızlarda korumak amacıyla geliştirilen bu ürün, artık kişisel elektronik cihazlarını çizilmelere ve darbelere korumak için kullanılmaya başlanmıştır.

InvisibleSHIELD™ Elektronik Cihaz Koruma Sistemi:
• Deri, plastik veya silikon kılıflar gibi hantal ve büyük değildir. Şeffaf olması ve sadece 2mm olan kalınlığı sayesinde neredeyse göz ile fark edilmez ve ürünün görsel güzelliğini korur.
• Hâlihazırda piyasada satılan diğer şeffaf korumalar gibi çizilmez, zarar görmez ve cihazdan ayrılmaya başlamaz. Dolayısı ile zaman içersinde yenisi ile değiştirilmesine gerek yoktur.
• Cihazların çizilme ve darbelere maruz kalacak bütün yüzeylerini kaplayarak tam koruma sağlar. Buna karşın tuş ve düğmeleri açıkta bıraktığından diğer kılıflar gibi kullanımı kısıtlamaz.
• Özel uygulama sistemi sayesinde kolayca cihazlara uygulanır. Çıkartılmak istendiği takdirde hiç bir iz veya hasar bırakmadan cihazdan ayrılabilir.
• Kaymayan yapısı sayesinde elektronik cihazların elden kayarak düşmesini önler ve daha rahat tutulmalarını sağlar.
• "Ömür Boyu Garanti" kapsamındadır. InvisibleSHIELD™ uygulandığı cihazı korurken herhangi bir nedenle zarar gördüğü takdirde hiç sorgusuz yenisi ile değiştirilir.
• InvisibleSHIELD™ uygulanacağı elektronik cihaza özel olarak tasarlanmıştır. Şu anda 2,500 'den fazla değişik model elektronik cihaz için tasarımı mevcuttur. Tasarımı yapılan cihazlar arasında cep telefonları, PDA'ler, dizüstü bilgisayarlar, iPod, MP3 çalarlar, media çalarlar, taşınabilir ve sabit oyun sistemleri, digital fotoğraf makineleri, digital kameralar, GPS cihazları ve saatler bulunmaktadır.
Bütün InvisibleSHIELD™ 'lar son derece şık paketinde satışa sunulmaktadır. Ürün piyasaya çıktığından beri 2 yıl sürede 1,000,000 dan fazla InvisibleSHIELD™ satışı yapılarak ürün kendini kanıtlamıştır.Bir çok tanınmış yazılı ve görsel medya kuruluşunca konu edilmiştir (http://www.zagg.com/company/news.php).

PROTECH Elektronik ve Koruma Sistemleri olarak 2008'den itibaren InvisibleSHIELD™ Türkiye distribütorlüğüne başlamış bulunmaktayız. InvisibleSHIELD™ koruma sistemlerinin satışı Apple Mağazaları,seçkin cep telefonu bayileri ve gittigidiyor.com üzerinden yapılmaktadır.

InvisibleSHIELD™ 'ın kısa tanıtıcı filmini (2dk 54sn) aşağıdaki link'e tıklayarak izleyebilirsiniz.
www.protechkoruma.com/video.htm

Ürün talep ve sorularını için : info@protechkoruma.com

Mixenon -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (4 Ekim 2008; 23:04:12)

Ne zaman satın alabiliriz 3G için Türkiye'de. Birde bunun uygulanması biraz zahmetli, arada hava kabarcığı, toz falan kalabiliyor ben biraz beceriksizim bu konularda. Birde sormak istediğim bunu uyguladık sökmek istediğimizde kolayca sökülüyormu? Telefona hiç bir zarar vermeden iz bırakmadan boya falan kaldırmadan...

d_e_s_i_r_e -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (4 Ekim 2008; 23:06:21)

bende bir adet var bodyguardz isteyene heen satabilirim kutusunda..[;)]

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (4 Ekim 2008; 23:35:01)

quote:

Orjinalden alıntı: serkanay54

Hocam aynısını bende alıp iade ettim.
Gönderilen ürün emitasyon. Orjinalle alakası yok. Bide üstüne gönderen satıcı sabunlu su yapın v.s. gibi saçmalamış.
Amerikadan orjinalinden sipariş verdim bende. 1 haftada geliyor hemde 40 YTL

5 lira için çakma tercih etme.

hocam usa dan nasıl aldın kargo ilemi getirttin. kargoya ne kadar ödedin

Biggamerx -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (4 Ekim 2008; 23:41:32)

ben dun gg den aldım bır adet aynı bu yazılar yazıyordu acıklamasında sanırım sızden aldım urun daha elıme ulasmadı ama sorun yasıyacagımı sanmıyorum cunku orgınal dıyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: protech_koruma

ARKADAŞLAR...INVİSİBLE SHİELD'IN YARATICISI ZAGG ŞİRKETİNİN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ PROTECH ELEKTRONİK TİC. LTD. ŞTİ 'dir.

YANİ INVISIBLESHIELD TÜRKİYE'DE DİYEBİLİRİZ ARTIK.

WEB SİTESİNDEN ALIP 3 HAFTA BEKLEMEYE GEREK YOK ARTIK.

TURKCELL MAĞAZALARI,APPLE STORE'LAR,VODAFONE SHOP'LAR,GİTTİGİYOR.COM VE ÇOK YAKINDA KENDİ SİTESİNDE DE SATIŞA BAŞLIYACAK OLAN ŞİRKETİN AMACI BU KENDİNİ KANITLAMIŞ SÜPER SEFFAF KORUMA SİSTEMİNİ TÜM TÜRKİYEYE TANITMAK.

ARTIK BAŞKA KILIFA GEREK YOK,TÜM ELEKTRONİK CİHAZLARINIZ İÇİN INVISIBLESHIELD YETERLİ.

IPHONE,IPHONE 3G,TÜM IPOD MODELLERİ,CEP TELEFONLARI TÜM MODELLER (NOKIA-SAMSUNG-HTC-LG-SONY ERICSSON,İ-MATE,MOTOROLA,PALM,SIEMENS,SONY), PDA'LER (HP,TOSHIBA,FUJITSU,VB.),LAPTOPLAR (APPLE , HP ,SONY, TOSHIBA,ACER,ASUS,DELL,COMPAQ,LENOVO,FUJITSU,SAMSUNG,SIEMENS) , DİJİTAL FOTOGRAF MAKİNELERİ MODELLERİ, VIDEO KAMERALAR,
OYUN KONSOLLARI(XBOX,PSP,PS3,NINTENDO WII,NINTENDO DS-LITE) VE DAHA BİRÇOK ELEKTRONİK CİHAZINIZ İÇİN 2500'DEN FAZLA MODEL.

InvisibleSHIELD™, her tür elektronik cihaz üzerine uygulanabilen, cihazı çizilmelere ve darbelere karşı koruyan şeffaf film koruma sistemidir. İlk olarak Amerikan Ordusu'nda helikopter pervanelerini yüksek hızlarda korumak amacıyla geliştirilen bu ürün, artık kişisel elektronik cihazlarını çizilmelere ve darbelere korumak için kullanılmaya başlanmıştır.

InvisibleSHIELD™ Elektronik Cihaz Koruma Sistemi:
• Deri, plastik veya silikon kılıflar gibi hantal ve büyük değildir. Şeffaf olması ve sadece 2mm olan kalınlığı sayesinde neredeyse göz ile fark edilmez ve ürünün görsel güzelliğini korur.
• Hâlihazırda piyasada satılan diğer şeffaf korumalar gibi çizilmez, zarar görmez ve cihazdan ayrılmaya başlamaz. Dolayısı ile zaman içersinde yenisi ile değiştirilmesine gerek yoktur.
• Cihazların çizilme ve darbelere maruz kalacak bütün yüzeylerini kaplayarak tam koruma sağlar. Buna karşın tuş ve düğmeleri açıkta bıraktığından diğer kılıflar gibi kullanımı kısıtlamaz.
• Özel uygulama sistemi sayesinde kolayca cihazlara uygulanır. Çıkartılmak istendiği takdirde hiç bir iz veya hasar bırakmadan cihazdan ayrılabilir.
• Kaymayan yapısı sayesinde elektronik cihazların elden kayarak düşmesini önler ve daha rahat tutulmalarını sağlar.
• "Ömür Boyu Garanti" kapsamındadır. InvisibleSHIELD™ uygulandığı cihazı korurken herhangi bir nedenle zarar gördüğü takdirde hiç sorgusuz yenisi ile değiştirilir.
• InvisibleSHIELD™ uygulanacağı elektronik cihaza özel olarak tasarlanmıştır. Şu anda 2,500 'den fazla değişik model elektronik cihaz için tasarımı mevcuttur. Tasarımı yapılan cihazlar arasında cep telefonları, PDA'ler, dizüstü bilgisayarlar, iPod, MP3 çalarlar, media çalarlar, taşınabilir ve sabit oyun sistemleri, digital fotoğraf makineleri, digital kameralar, GPS cihazları ve saatler bulunmaktadır.
Bütün InvisibleSHIELD™ 'lar son derece şık paketinde satışa sunulmaktadır. Ürün piyasaya çıktığından beri 2 yıl sürede 1,000,000 dan fazla InvisibleSHIELD™ satışı yapılarak ürün kendini kanıtlamıştır.Bir çok tanınmış yazılı ve görsel medya kuruluşunca konu edilmiştir (http://www.zagg.com/company/news.php).

PROTECH Elektronik ve Koruma Sistemleri olarak 2008'den itibaren InvisibleSHIELD™ Türkiye distribütorlüğüne başlamış bulunmaktayız. InvisibleSHIELD™ koruma sistemlerinin satışı Apple Mağazaları,seçkin cep telefonu bayileri ve gittigidiyor.com üzerinden yapılmaktadır.

InvisibleSHIELD™ 'ın kısa tanıtıcı filmini (2dk 54sn) aşağıdaki link'e tıklayarak izleyebilirsiniz.
www.protechkoruma.com/video.htm

Ürün talep ve sorularını için : info@protechkoruma.com

stonegiant -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (4 Ekim 2008; 23:58:05)

ben burdan aldım demekki dogru tercih yapmısım orijinal ürün gelicek
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12655197

kaybolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 0:09:43)

ben zagg dan sipariş verdim orjinal 30$ kargo dahi
bakalım ilk defa amerikadan alışveri yapıyorumnasıl olacak[;)]

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 1:14:36)

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

bu adresten alınan orjinalmi şimdi burdan alabilirmiyiz bende sipariş vericem

Biggamerx -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 1:18:47)

valla ben dun gece verdım hatta daha protec-koruma nın yazdıgı msj ı okumamıstım benım elıme pazartesı salı gelır sanırım dıger arkadasda ordan almıs sen bılırsın ama orgınal dıyor arkadas zaten al bence

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 1:26:40)

quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

valla ben dun gece verdım hatta daha protec-koruma nın yazdıgı msj ı okumamıstım benım elıme pazartesı salı gelır sanırım dıger arkadasda ordan almıs sen bılırsın ama orgınal dıyor arkadas zaten al bence

quote:

quote:

saol dostum alıcam ordan umarım kutusuyla beraber gelir kutusuz ise kesin çakma mal gelir kutuluysa orjinaldir diye düşünüyorum

firfirdolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 1:38:01)

bende protech korumanın gittigidiyor sayfasından sipariş verdim. orjinal geleceğini ümit ediyorum. :)

Mixenon -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 12:27:44)

Bende oradan verdim dün akşam okuyunca yazıyı. Bayiliğini almış heralde zagg ın protech koruma. Orjinaldir kesin. Zaten değilse bile gittigidiyordan aldık direk geri gönderirim onay vermem paramı geri alırım...

firfirdolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 14:47:23)

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Bende oradan verdim dün akşam okuyunca yazıyı. Bayiliğini almış heralde zagg ın protech koruma. Orjinaldir kesin. Zaten değilse bile gittigidiyordan aldık direk geri gönderirim onay vermem paramı geri alırım...

Evet mantıklı..

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 15:23:48)

quote:

sizlere güvenip bende sipariş vericem yarın hadi hayırlısı

firfirdolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 17:34:49)

quote:

quote:

yanarsak birlikte yanarız [sm=s17.gif]

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 18:05:39)

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

quote:

quote:

yanarsak birlikte yanarız [sm=s17.gif]

aynen öyle yanarsak hep birlikte ama gemiyi en son kaptanlar terkedermiş bakalım kaptan kim olacak [sm=s17.gif]

arenwap -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 19:22:53)

ankarada bir satıcı buldum direk zagg dan alıp ürünü staıyorlarmış kutulu invisible shield yarın alıcam arkadaşlar kutulu orjinal olmasına çok dikkat edin bence telefonlarımız çizilmesin zarar görmesin diye bukadar zahmete katlanıyoruz bodyguardz dahil diğer ürünlerin çıkartmak istediğinizde kapaktaki boyayıda kavlattığını duymuştum invisible shield da böyle bir sorun yokmuş. birde bodyguardz ın ekran kısmı çok parladığı için görüntü kalitesini bozduğu yönde bazı şeyler duydum ben invisible shield diyorum baya bir ,inceledim orjinalini bulup alın bence

Mixenon -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 19:26:14)

Arkadaşlar, sonuçta gittigidiyordan aldık, açtık kargoyu baktık sahte gibi duruyor geri göndeririz onay vermeyiz paramızı alırız...

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 19:47:41)

quote:

Orjinalden alıntı: arenwap

ankarada bir satıcı buldum direk zagg dan alıp ürünü staıyorlarmış kutulu invisible shield yarın alıcam arkadaşlar kutulu orjinal olmasına çok dikkat edin bence telefonlarımız çizilmesin zarar görmesin diye bukadar zahmete katlanıyoruz bodyguardz dahil diğer ürünlerin çıkartmak istediğinizde kapaktaki boyayıda kavlattığını duymuştum invisible shield da böyle bir sorun yokmuş. birde bodyguardz ın ekran kısmı çok parladığı için görüntü kalitesini bozduğu yönde bazı şeyler duydum ben invisible shield diyorum baya bir ,inceledim orjinalini bulup alın bence

dostum ankarada ne kadarmış dediğiniz yerde

arenwap -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:03:59)

quote:

quote:

35 ytl arkadaşım

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:06:20)

quote:

quote:

quote:

35 ytl arkadaşım

sağol dostum gg de 45 ytl gibi bir fiyat bu orjinal olduğu söylenen yerde bakalım ne çıkacak yarın sipariş vericem

xyx2005 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:23:30)

Zagg firmasından 5 li ürün alırsanız ürün tanesi 21 YTL ye geliyor kargo dahil.

Protech firması çok daha fazla ürün getirttiği ve şirketin TR distribütörü olduğu için tahminen ürünü 12-15 YTL ye getirtiyordur. Vergisi maliyesi gümrüğü ile en fazla tane fiyatı 18 hadi olsun 20 YTL.

Yani gittigidiyordan da alsanız elden başka yerlerden de alsanız kutulu ürünse orijinal üründür. O konuda endişeniz olmasın. Fakat ürün maliyeti söylediğim gibidir...

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:30:28)

quote:

Orjinalden alıntı: xyx2005

Zagg firmasından 5 li ürün alırsanız ürün tanesi 21 YTL ye geliyor kargo dahil.

Protech firması çok daha fazla ürün getirttiği ve şirketin TR distribütörü olduğu için tahminen ürünü 12-15 YTL ye getirtiyordur. Vergisi maliyesi gümrüğü ile en fazla tane fiyatı 18 hadi olsun 20 YTL.

Yani gittigidiyordan da alsanız elden başka yerlerden de alsanız kutulu ürünse orijinal üründür. O konuda endişeniz olmasın. Fakat ürün maliyeti söylediğim gibidir...

gg de 45 ytl yani 20 gelişi olsa süper bi kar var bu işte

xyx2005 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:36:11)

Aslına zannedildiği gibi para yoktur tahminimce neden derseniz GG komisyonu peşin fiyatına 3 Taksitli ilanlarda %15 alıyor. Firma kargo ücretinide kendisi ödüyor...

Ürün fiyatı : 45 YTL

GG komisyonu : %15 ----> 6,75 YTL

Kargo Ücreti : Tahminen 4 YTL

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Yani ürün başına 14,25 YTL kar kalıyor.

Günde 50 tane satsanız güzel para bırakır belki ama günde 3-5 satışla zor...

Sonuçta bireysel değil firma..
Masrafları çok.

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:44:21)

quote:

Aslına zannedildiği gibi para yoktur tahminimce neden derseniz GG komisyonu peşin fiyatına 3 Taksitli ilanlarda %15 alıyor. Firma kargo ücretinide kendisi ödüyor...

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Masrafları çok.

haklısın masrafları düşünmemiştim

firfirdolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:48:25)

quote:

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Masrafları çok.

ilanda kargo ucreti alıcıya aittir yazıyordu.. :)

edit: simdiki ilanda satıcı öder yazıyor. acaba benmi dikkatsiz okudum ? [sm=s15.gif]

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:51:06)

quote:

quote:

6,75 + 4 = 10,75 YTL

45 - 10,75 = 34,25 YTL

Masrafları çok.

edit: simdiki ilanda satıcı öder yazıyor. acaba benmi dikkatsiz okudum ? [sm=s15.gif]

ilanda zaten iphone için kalmamış ipod lar için var şimdilik

firfirdolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:53:49)

quote:

ilanda zaten iphone için kalmamış ipod lar için var şimdilik

yok yukarda eski ilan linkinden tıklayıp baktım. ben karıstırmısım :)

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:54:15)

quote:

dostum o ilan linkini pm den atabilirmisin rica etsem bendeki ilanda kalmamış iphone için olanlardan

arenwap -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 22:59:52)

gg satış yapınca satıcı sallıyorum 35 e veriyorsa gg de komisyon koyuyor fiyat otomatikmen 40 - 45 gibi bir rakam oluyor benim ankarada satın alacağım kişiyide gg de buldum telefon numarasını istedim elden alırsam gg masarafını düşmesini istedim 35 ytl dedi bakalım yarın görüşcez

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 23:03:45)

quote:

gg satış yapınca satıcı sallıyorum 35 e veriyorsa gg de komisyon koyuyor fiyat otomatikmen 40 - 45 gibi bir rakam oluyor benim ankarada satın alacağım kişiyide gg de buldum telefon numarasını istedim elden alırsam gg masarafını düşmesini istedim 35 ytl dedi bakalım yarın görüşcez

hadi hayırlısı dostum ürünü aldıktan sonraki izlenimlerini paylaşırsan seviniriz orjinalmı değilmi konu hakkında bilgileini bekliyoruz

MoqoKo -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 23:06:58)

Bende alacağım muhakkak bir tane ama gg dekilerine felan güvenemiyorum acana ne zaman turkcell vodafone bayilerinde satılır?[sm=alala.gif]
Paranoyak oldum kılıfsız taşıdığım için.[sm=alsaa.gif]

hbleda -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 23:08:36)

Bence direk orjinal sitesinden alın türkiyeye kargo seçeneğide var üstelik o kadar pahalı da değil

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (5 Ekim 2008; 23:16:23)

quote:

Orjinalden alıntı: hbleda

Bence direk orjinal sitesinden alın türkiyeye kargo seçeneğide var üstelik o kadar pahalı da değil

hocam doğru diyosunda ordan getirtmekte pek akıl karı değil gibi... ürün elimize ulaşmazsa veya hatalı çıkarsa çat pat ingilizcemizle neyi halledicez o zaman.... burdan doğrudan ithalatçısından almak gerekir ama ona ulaşmak zor şimdilik

Biggamerx -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (6 Ekim 2008; 0:17:08)

valla gg den ılk alan benım protec den ama 2 gun oldu hala kargoya verılmemıs urun anlamadım baska bır fırmadan kılıfshop du sanırım ordanda derı ıphone kılıfı aldım hemen sabahdan kargo cıkmıs yarın sabahdan elımde olur ama protec hala kargo yapıcak 2 tane msj yazdım cvp bıle gelmıyor ???

karantina61 -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (6 Ekim 2008; 0:28:57)

quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

valla gg den ılk alan benım protec den ama 2 gun oldu hala kargoya verılmemıs urun anlamadım baska bır fırmadan kılıfshop du sanırım ordanda derı ıphone kılıfı aldım hemen sabahdan kargo cıkmıs yarın sabahdan elımde olur ama protec hala kargo yapıcak 2 tane msj yazdım cvp bıle gelmıyor ???

dostum üstte bahsettiğimiz kişidenmi aldın bi sıkıntı varsa bizde almayalım

firfirdolan -> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. (6 Ekim 2008; 0:36:22)

haftasonu iş günü olmadıgından bana normal geldi bende c.tesi gecesi sipariş verdim yarın kargoya verilir sanıyorum.

@karantina61
benim baktığım ilanda aynı acık artırma kapanmıstır yazıyor.

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.359375