Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Cevap: iNViSiBLE SHiELD orjinal oldugunu nasil anlariz. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mixenon

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 0:43:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet, haftasonu olduğu içindir. Diyelim aksi oldu kargo yapmadılar, onay vermeyiz paramız iade olur, gittigidiyor garantili...

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
Biggamerx

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 0:48:57 

yarın bakıcam ıste versınlerde hemen gelsın cıhaz cızılmeden

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Evet, haftasonu olduğu içindir. Diyelim aksi oldu kargo yapmadılar, onay vermeyiz paramız iade olur, gittigidiyor garantili...

MCP=MCSA=MCSE @ 2000,2003 Enterprise
pieceofmoon

6 Ekim 2008; 0:50:43 

Arkadaşlar, GG'den çok alışveriş yaptım. Bu ürün orijinal , bi sıkıntınız olmicak sanırım. Bir de duyuruda adam bir süreliğine buradan alabilirsiniz demiş ve satış sonaermiş. Bence adamlar duyuruyu verip ilk satışı biraz pahalı yaptılar ilk olucak, sınırlı olucak diye. kendi Sitelerinde ve telefon bayilerinde daha uygun fiyata gelir diye düşünüyorum, yanılıyormuyum?
Almayanlar beklesin bence...

iPhone 3G White Pearl
karantina61

6 Ekim 2008; 0:54:08 

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

haftasonu iş günü olmadıgından bana normal geldi bende c.tesi gecesi sipariş verdim yarın kargoya verilir sanıyorum.

@karantina61
benim baktığım ilanda aynı acık artırma kapanmıstır yazıyor.

pazartesiye açsa yine ilan iyi olurdu bende tam almaya yeltendim adamın elinde ürün kalmamış

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 6 Ekim 2008; 0:50:07 >

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
Biggamerx

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 0:55:24 

ben sana dedım alıyımmı bende dedıgın zaman al dıye keske beklemeseydın okdar fıyat da fena degıldı

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

haftasonu iş günü olmadıgından bana normal geldi bende c.tesi gecesi sipariş verdim yarın kargoya verilir sanıyorum.

@karantina61

pazartesiye açsa yine lan iyi olurdu bende tam almaya yeltendim adamın elinde ürün kalmamış

karantina61

6 Ekim 2008; 0:59:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

ben sana dedım alıyımmı bende dedıgın zaman al dıye keske beklemeseydın okdar fıyat da fena degıldı

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

@karantina61

pazartesiye açsa yine lan iyi olurdu bende tam almaya yeltendim adamın elinde ürün kalmamış

aslında alcaktım ama dedim şimdi bayram var bide hafta sonu ürün hemen gelmez diye düşündüm... ürün kalmamış şans işte yine açar umarım ilanı

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
firfirdolan

6 Ekim 2008; 1:00:45 

quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

Arkadaşlar, GG'den çok alışveriş yaptım. Bu ürün orijinal , bi sıkıntınız olmicak sanırım. Bir de duyuruda adam bir süreliğine buradan alabilirsiniz demiş ve satış sonaermiş. Bence adamlar duyuruyu verip ilk satışı biraz pahalı yaptılar ilk olucak, sınırlı olucak diye. kendi Sitelerinde ve telefon bayilerinde daha uygun fiyata gelir diye düşünüyorum, yanılıyormuyum?

benim tahminimce :)
protech bu ilanı sundu 20 adetten ve suresi bitti ama h.sonu oldugundan mı bilemicem kontrol etmedi bir daha. cunku protechin dukkanı yok gg'de normal satıs yapıyor sorun ordan kaynaklı olabilir. yarın siparişlere baktıgında urunun suresinin bittigini gorunce yeni parti mal koyacaktır..

karantina61

6 Ekim 2008; 1:02:18 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pieceofmoon

benim tahminimce :)
protech bu ilanı sundu 20 adetten ve suresi bitti ama h.sonu oldugundan mı bilemicem kontrol etmedi bir daha. cunku protechin dukkanı yok gg'de normal satıs yapıyor sorun ordan kaynaklı olabilir. yarın siparişlere baktıgında urunun suresinin bittigini gorunce yeni parti mal koyacaktır..

bu forumu takip ediyorsa eğer yarın kesin yeni parti ürün koyar

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
onurba

6 Ekim 2008; 1:10:12 

daha once yazildimi bilmiyorum ama
turkcell shoplarda invisible shield 45 ytl den apple store larda 52 ytl den satiliyor

firfirdolan

6 Ekim 2008; 1:14:32 

quote:

Orjinalden alıntı: onurba

turkcell shoplarda invisible shield 45 ytl den apple store larda 52 ytl den satiliyor

oralarda da satısa baslamıslar demekki. o zaman bizim aldığımız fiyat piyasaya göre normal hatta dahada zahmetsiz kargo dahil 44.50

xyx2005

6 Ekim 2008; 1:21:53 

quote:

Emin misiniz satışta olduğuna ? Bizzat gördünüz mü yada satın aldınız mı ?

Firma kendisi aşağıdaki açıklamayı kullanmış;

quote:

Protech elektronik ve koruma sistemeri Tic. LTd. Şti Invisible Shield 'ın yaratıcısı Zagg firmasının Türkiye distribütörüdür.
İlgili ürünleri satın almak için gittigidiyor üstünden veya info@protechkoruma.com mail adresine yazarak ulaşabilirsiniz.
Ayrıca tüm seçkin telefon bayileri,Turkcell ve vodafone Shoplarda ve Apple Store'larda ürünü bulabilirsiniz.Fiyat farklılıkları olabileceği gibi,en uygun fiyatı gittigidiyor üzerinden alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_26624054/mpage_1/key_//tm.htm#26880723

Firma kendisi en uygun fiyata GG den satıldığını söylemiş. Zannetmiyorum sizin söylediğiniz fiyatlardan satıldığına..

karantina61

6 Ekim 2008; 10:38:46 

quote:

quote:

oralarda da satısa baslamıslar demekki. o zaman bizim aldığımız fiyat piyasaya göre normal hatta dahada zahmetsiz kargo dahil 44.50

evet aynen kargoda dahil daha zahmetsiz oluyor

ben hiçbir turkcell satış noktasında göremedim bu üründen satış yapan yerleride söyleseler iyi olurdu

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
Biggamerx

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 10:59:45 

hocam gg den sıparıs ettıgım derı kılıfım sımdı geldı elıme ama gg sayfasına gırdım bıraz once protech koruma hala kargo yapmamıs urunu ben anlamadım ıletısımde kurmuyorlar ne garıb bır ıs

ramaknisnan

6 Ekim 2008; 13:08:46 

Bakırköy Capacity deki Turkcell extrada 45 ytl ye satıldığını gördüm

Biggamerx

Sisteme Gözat

6 Ekim 2008; 13:17:37 

arkadaslar bence gg dekı protech ı satan adamlarda sorun var unuttular hıc bakmıyorlar sıteye herhalde hala daha urun kargoya verılmemıs anlamadım ben bu ısı msj da gonderdım ama cvp yazanda yok ıptal edıcem bole gıderse nasıl olsa derı kılıfım geldı baska bıryerden alırım bu ne bole 3 gun oldu alalı hala kargoya verılmemıs sacmalık

Mixenon

Sisteme Gözat