Benim eski telefonumda oluyordu ( ve eski hattımda), bide bi arkadaşımın bazen sadece turkcell hattı takılı iken oluyor. Benim düşünceme göre şebekeden kaynaklanan bir problem, özellikle dikkat ettim farklı operatörler arasında olan aramalarda meydana geliyor.
az once yaptigim iki telefon konusmasindada aynisini yasadim ben, hatlardan oldugunu dusundum ama bir an burada baslikla karsilasinca sasridim. Bu iphone ile ilgili bir durum mu yoksa sebeke ile alakali mi acaba, bu konuda bilgiis olan varmi ki?! (bu arada karsi tarafin donanimsal problemindende kaynaklanabilir tabiki ama yaptigim iki telefon konusmasida farkli kisilere acilmisti. )
Bu şikayetleriniz tamamen kullandığınız şebekeyle alakalı bir durum olup,eskiyen simkartlarınızı değiştiriniz ve IPhone kullanacısı olduğunuzu söyleyerek,şikayetinizi de ilave ederseniz ona göre simkart verirler.Bu tüm oparatörler için de geçerlidir.
aynı sorun bende de var avea ve vodafone hatla denemeler yaptım Aradığım herkes telefon şebeke ayırt etmeden yankılı ses problemi yaşıyor.Çözümü bulan arkadaşlardan ayrıntılı yardım bekliyoruz, çok mağduruz..
Asıl siz okumadınız galiba benim yazdığımı.Bİrçok hatla denedim sorun hattan yada şebekeden falan değil.Sorun telefon ile alakalı.Daha önce açılan bir arkadaş 1.1.3 yazılımında böyle bir sorun yokken 1.1.4 e geçince sorun oluştu fln demiş.
sim kartim yeni... eski sim kartimdada yapiordu yenisindede yapiyor.. ikiside trcell... diger hatlardada ayni problem var... sebekesel bi problem ve bunu onlarin halletmesi gerekiyor...
birader gazete yada haber izlemiyonuz mu? butun yanki yapan hatlar, ayni ada kayitli tum telefonlarda gerceklesen bu ses yankilanmasi "DEVLET BIZLERI ARA ARA DINLIYOR" merak etme biseyler karistirmiyosan bir hafta icinde sorunun hallolacak emin ol,
nerden biliyorsun diye sakin sorma, MiT lojmanlarinda oturuyorum, anlatabilmismdir umarim....
ya iyi hoş tamam da arıyoz müşteri hizmetlerini başka cihaza takın deneyin diyolar. başka cihazda yapmıyor. yani bu adamlara iphone de yapıyo desek diyecekleri şey bence baştan savma olacak. bu yöntemle kart alanda yok sanırım.