Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
halloldu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> halloldu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
defakto01

30 Mayıs 2008; 0:10:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sorun giderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defakto01 -- 11 Temmuz 2008; 10:09:24 >

Republic of FB
Lienna5

30 Mayıs 2008; 2:27:23 

bana da oluyor bazen ama surekli sekilde degil. cozemedim neden oldugunu halen..

iPhone Fan Club

250GB PAL PS3 | Samsung T240 Full HD
Metal Gear Solid 4 | Fight Night Round 3 | Call of Duty 4 | Resistance | GTA4

PSN: zaferya

ressss2005

30 Mayıs 2008; 8:21:43 

Benim eski telefonumda oluyordu ( ve eski hattımda), bide bi arkadaşımın bazen sadece turkcell hattı takılı iken oluyor. Benim düşünceme göre şebekeden kaynaklanan bir problem, özellikle dikkat ettim farklı operatörler arasında olan aramalarda meydana geliyor.

bld

30 Mayıs 2008; 21:26:46 

bu banada oluyor..

Merque

30 Mayıs 2008; 22:34:53 

Karşı taraf hoparlör açarsa olur bu durum

Erdemalp

30 Mayıs 2008; 23:14:29 

az once yaptigim iki telefon konusmasindada aynisini yasadim ben, hatlardan oldugunu dusundum ama bir an burada baslikla karsilasinca sasridim. Bu iphone ile ilgili bir durum mu yoksa sebeke ile alakali mi acaba, bu konuda bilgiis olan varmi ki?! (bu arada karsi tarafin donanimsal problemindende kaynaklanabilir tabiki ama yaptigim iki telefon konusmasida farkli kisilere acilmisti. )

http://erasmusmacerasi.blogspot.com
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

30 Mayıs 2008; 23:25:24 

Bu şikayetleriniz tamamen kullandığınız şebekeyle alakalı bir durum olup,eskiyen simkartlarınızı değiştiriniz ve IPhone kullanacısı olduğunuzu söyleyerek,şikayetinizi de ilave ederseniz ona göre simkart verirler.Bu tüm oparatörler için de geçerlidir.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Reason

31 Mayıs 2008; 7:37:28 

IPhone kullanan arkadaşımı aradığımda aynen bahsedilen sorun oluyor.. Ses yankılanıyor..

Ayrıca aynı şebekedeyiz.. Avea..

Bir gün kendi şirketim ve kendi markam olacak !!!
hoktuaslan

31 Mayıs 2008; 17:16:55 

aynı sorun bende de var avea ve vodafone hatla denemeler yaptım Aradığım herkes telefon şebeke ayırt etmeden yankılı ses problemi yaşıyor.Çözümü bulan arkadaşlardan ayrıntılı yardım bekliyoruz, çok mağduruz..

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Mayıs 2008; 18:07:38 

Siz yukarda yazılanları okumadınız sanırım :)
Çözüm bellidir ve siz sadece yapılması gerekeni yapınız sorununuz çözülmüş olsun. :)

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
hoktuaslan

31 Mayıs 2008; 20:56:52 

Asıl siz okumadınız galiba benim yazdığımı.Bİrçok hatla denedim sorun hattan yada şebekeden falan değil.Sorun telefon ile alakalı.Daha önce açılan bir arkadaş 1.1.3 yazılımında böyle bir sorun yokken 1.1.4 e geçince sorun oluştu fln demiş.

baha40n

31 Mayıs 2008; 21:23:16 

Tamam senin dediğin olsun bakalım:) ama demekle oluyorsa buyur olsun :)
şunu da ilave edeyim ki, sorun hat' ta değil simkart' lar da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 31 Mayıs 2008; 21:23:38 >

bhdrctr

31 Mayıs 2008; 22:04:00 

sim kartim yeni... eski sim kartimdada yapiordu yenisindede yapiyor.. ikiside trcell... diger hatlardada ayni problem var... sebekesel bi problem ve bunu onlarin halletmesi gerekiyor...

www.sirinevlersurucukursu.com
baris347

31 Mayıs 2008; 22:04:21 

birader gazete yada haber izlemiyonuz mu? butun yanki yapan hatlar, ayni ada kayitli tum telefonlarda gerceklesen bu ses yankilanmasi "DEVLET BIZLERI ARA ARA DINLIYOR" merak etme biseyler karistirmiyosan bir hafta icinde sorunun hallolacak emin ol,

nerden biliyorsun diye sakin sorma, MiT lojmanlarinda oturuyorum, anlatabilmismdir umarim....

iphone 3g 16gb black

alisverislerimiz:
inner_tribulance,nadii, sumitomo, ozden, unreal, ramroat, CafeCennet, cemali,,senai, mmc02,ömerözkan,antikolpa,mehmetcaner,bariskoprulu,inner_tribulance,karixma1953,
onurteknoloji,tscbursa,walpler,gerg,tolta,karadavut66,ouz_06,serdaragaya,mavihayat41,siraydinli,verdercik....
baha40n

31 Mayıs 2008; 22:09:50 

Bu şebekesel :) sorunu isteğin üzerine verilecek özel simkartlar' la aşabiliyorsun.

defakto01

1 Haziran 2008; 13:57:56 

ya iyi hoş tamam da arıyoz müşteri hizmetlerini başka cihaza takın deneyin diyolar. başka cihazda yapmıyor. yani bu adamlara iphone de yapıyo desek diyecekleri şey bence baştan savma olacak. bu yöntemle kart alanda yok sanırım.

Republic of FB
clevers

1 Haziran 2008; 14:30:19 

Her arayanda mi yapiyor bunu? Mesela beni belli bi sabit hattam aradiklarinda bu sefer benim ses yanki yapiyor

defakto01

1 Haziran 2008; 14:32:35 

quote:

Orjinalden alıntı: clevers

Her arayanda mi yapiyor bunu? Mesela beni belli bi sabit hattam aradiklarinda bu sefer benim ses yanki yapiyor

yok dayı genelde her arayan söylüyor. yankı yapıyo diye. bu arada senin sınavın yokmu yarın :)

Republic of FB
FIRLAMA85

1 Haziran 2008; 14:36:10