halloldu (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer

defakto01 -> halloldu (30 Mayıs 2008; 0:10:48)

sorun giderildi

Lienna5 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (30 Mayıs 2008; 2:27:23)

bana da oluyor bazen ama surekli sekilde degil. cozemedim neden oldugunu halen..

ressss2005 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (30 Mayıs 2008; 8:21:43)

Benim eski telefonumda oluyordu ( ve eski hattımda), bide bi arkadaşımın bazen sadece turkcell hattı takılı iken oluyor. Benim düşünceme göre şebekeden kaynaklanan bir problem, özellikle dikkat ettim farklı operatörler arasında olan aramalarda meydana geliyor.

bld -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (30 Mayıs 2008; 21:26:46)

bu banada oluyor..

Merque -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (30 Mayıs 2008; 22:34:53)

Karşı taraf hoparlör açarsa olur bu durum [;)]

Erdemalp -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (30 Mayıs 2008; 23:14:29)

az once yaptigim iki telefon konusmasindada aynisini yasadim ben, hatlardan oldugunu dusundum ama bir an burada baslikla karsilasinca sasridim. Bu iphone ile ilgili bir durum mu yoksa sebeke ile alakali mi acaba, bu konuda bilgiis olan varmi ki?! (bu arada karsi tarafin donanimsal problemindende kaynaklanabilir tabiki ama yaptigim iki telefon konusmasida farkli kisilere acilmisti. )

baha40n -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (30 Mayıs 2008; 23:25:24)

Bu şikayetleriniz tamamen kullandığınız şebekeyle alakalı bir durum olup,eskiyen simkartlarınızı değiştiriniz ve IPhone kullanacısı olduğunuzu söyleyerek,şikayetinizi de ilave ederseniz ona göre simkart verirler.Bu tüm oparatörler için de geçerlidir.

Reason -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 7:37:28)

IPhone kullanan arkadaşımı aradığımda aynen bahsedilen sorun oluyor.. Ses yankılanıyor..

Ayrıca aynı şebekedeyiz.. Avea..

hoktuaslan -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 17:16:55)

aynı sorun bende de var avea ve vodafone hatla denemeler yaptım Aradığım herkes telefon şebeke ayırt etmeden yankılı ses problemi yaşıyor.Çözümü bulan arkadaşlardan ayrıntılı yardım bekliyoruz, çok mağduruz..

baha40n -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 18:07:38)

Siz yukarda yazılanları okumadınız sanırım :)
Çözüm bellidir ve siz sadece yapılması gerekeni yapınız sorununuz çözülmüş olsun. :)

hoktuaslan -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 20:56:52)

Asıl siz okumadınız galiba benim yazdığımı.Bİrçok hatla denedim sorun hattan yada şebekeden falan değil.Sorun telefon ile alakalı.Daha önce açılan bir arkadaş 1.1.3 yazılımında böyle bir sorun yokken 1.1.4 e geçince sorun oluştu fln demiş.

baha40n -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 21:23:16)

Tamam senin dediğin olsun bakalım:) ama demekle oluyorsa buyur olsun :)
şunu da ilave edeyim ki, sorun hat' ta değil simkart' lar da :)

bhdrctr -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 22:04:00)

sim kartim yeni... eski sim kartimdada yapiordu yenisindede yapiyor.. ikiside trcell... diger hatlardada ayni problem var... sebekesel bi problem ve bunu onlarin halletmesi gerekiyor...

baris347 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 22:04:21)

birader gazete yada haber izlemiyonuz mu? butun yanki yapan hatlar, ayni ada kayitli tum telefonlarda gerceklesen bu ses yankilanmasi "DEVLET BIZLERI ARA ARA DINLIYOR" merak etme biseyler karistirmiyosan bir hafta icinde sorunun hallolacak emin ol,

nerden biliyorsun diye sakin sorma, MiT lojmanlarinda oturuyorum, anlatabilmismdir umarim....

baha40n -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (31 Mayıs 2008; 22:09:50)

Bu şebekesel :) sorunu isteğin üzerine verilecek özel simkartlar' la aşabiliyorsun.

defakto01 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 13:57:56)

ya iyi hoş tamam da arıyoz müşteri hizmetlerini başka cihaza takın deneyin diyolar. başka cihazda yapmıyor. yani bu adamlara iphone de yapıyo desek diyecekleri şey bence baştan savma olacak. bu yöntemle kart alanda yok sanırım.

clevers -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 14:30:19)

Her arayanda mi yapiyor bunu? Mesela beni belli bi sabit hattam aradiklarinda bu sefer benim ses yanki yapiyor

defakto01 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 14:32:35)

quote:

Orjinalden alıntı: clevers

Her arayanda mi yapiyor bunu? Mesela beni belli bi sabit hattam aradiklarinda bu sefer benim ses yanki yapiyor

yok dayı genelde her arayan söylüyor. yankı yapıyo diye. bu arada senin sınavın yokmu yarın :)

FIRLAMA85 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 14:36:10)

aynı sorun bendede war telefonu kulagıma iyice yaklaştırmassam yankı yaptıgını söylüyorlar.tam kulagıma dayadıgımda kesiliyor.veya ben tel hoparlorunun sesini biraz kısıyorum sorun çözülüo

gsmcodeman -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 14:47:20)

karsidan gelenin sesi yankilaniyor hepsi bu,zil sesini artirmak icin topluigne ile deldigimiz filtrenin yerine yenisini takinca sorun duzeliyo.devlet cok profesyonel dinliyo yanki falan yaptirmazlar,simkartla alakasi yok sesi frekans halinde aliyo simkart nasil yankilansin,e cihazdada ariza olmadigi varsayimindan yola cikarsak geriye sadece filtre kalmisti.denedim sorun cozuldu arkadaslar.

_SiN_ -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 16:55:11)

ben fıltreyı delmedım ama arada sırada benımde basıma gelıyo ne ılgısı var fıltreyle ...

heLLWeapon -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 17:05:29)

Ben telsim kullanıyorum olmuyor[sm=alala.gif]

ozgurcu -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (1 Haziran 2008; 17:22:06)

Ben mikrofon sesinı kısıyorum, halloluyor genede. bi deneyin. konuştuğunuz kişi de kıssın hatta.

hoktuaslan -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (4 Haziran 2008; 15:00:25)

ben bunun sebekesel bir sorun oldugunu dusunmuyorum arkadaslar.Eger sebekesel bir sorun olmus olsaydi denedigim farkli Sim Kartlardan en az birinde sorun cikartmazdi.Sorun sanirim donanimsal.Hoparlor sesi cok acik oldugunda sesi hemen yanindaki mikrofona verip geri donduruyor.Sesi kistigimizda ise herhangi bir sorun olmuyor.Peki bu sorunun ustesinden nasil gelebiliriz?Surekli hoparlor sesi kisik mi konusacaz gurultulu ortamlarda bile.filtre degisimi yapip da sorunu halleden arkadaslardan yardim istiyoruz...

FRED BAKER -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (4 Haziran 2008; 15:49:39)

quote:

Orjinalden alıntı: hoktuaslan

ben bunun sebekesel bir sorun oldugunu dusunmuyorum arkadaslar.Eger sebekesel bir sorun olmus olsaydi denedigim farkli Sim Kartlardan en az birinde sorun cikartmazdi.Sorun sanirim donanimsal.Hoparlor sesi cok acik oldugunda sesi hemen yanindaki mikrofona verip geri donduruyor.Sesi kistigimizda ise herhangi bir sorun olmuyor.Peki bu sorunun ustesinden nasil gelebiliriz?Surekli hoparlor sesi kisik mi konusacaz gurultulu ortamlarda bile.filtre degisimi yapip da sorunu halleden arkadaslardan yardim istiyoruz...

bahsettığın olaya benım mesleğımde feedback denıyor

maalesef mıkrofon ve hoparlorun yerının yanlıs secılmesınden dolayı arada bır gerı besleme olusuyor bununda cozumu mık yada hoparloru kısmak[sm=ok.gif]

carantina -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (4 Haziran 2008; 21:07:57)

hocam eğer konuşma esnasında ses eğer full açıksa yapıyor bunun tek çözümü 2 kademe kısmak denedim ve bu şekilde çözdüm problemi hat yada şebekeyle ilgi bir sorun olduğunu zannetmiyorum şebekesel problem gibi duymuyo açıkçası versiyon yükseltmek bunlarada gerek yok sadece full açıkken 2 kademe kısın sesi çözüm bu

MuttFTS. -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (4 Haziran 2008; 21:34:47)

Filtre ile alakası yok.. Benim filtrem delik ve sesim yankılanmyor.

quote:

Orjinalden alıntı: gsmcodeman

karsidan gelenin sesi yankilaniyor hepsi bu,zil sesini artirmak icin topluigne ile deldigimiz filtrenin yerine yenisini takinca sorun duzeliyo.devlet cok profesyonel dinliyo yanki falan yaptirmazlar,simkartla alakasi yok sesi frekans halinde aliyo simkart nasil yankilansin,e cihazdada ariza olmadigi varsayimindan yola cikarsak geriye sadece filtre kalmisti.denedim sorun cozuldu arkadaslar.

defakto01 -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (6 Haziran 2008; 12:03:57)

sesini sonuna kadar kısınca bile yankı devam ediyor sorun başka.

mrtasci -> Cevap: Karşıdan arayan kendi sesini tekrar duyuyor (17 Haziran 2008; 23:46:29)

yankı olayı bende de var. özellikle sabit hatlardan aranınca yankı oluyor. sebebini bir türlü anlayamadım. cep telefonları ile konuşurken problem yok.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.46875