Giriş
29 Mayıs 2008; 22:59:50
O kadar aradım ama 150X veya Class 6 olan 4GB lık SD-Card bulamadım. Türkiye' de satılmaz mı bu meret?
_____________________________Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
30 Mayıs 2008; 0:16:05
sd mi mini sd mi sd ise cok var piyasada bulman lazım ben mini sd aldım ritada 4 gb class 2 cep telefonu için. tavsiye ederim ritadayı aşagıdan inceleyebilirsiniz ürünlerini distribütör firmanın sayfası ve esra hanım var çok ilgili. http://www.garantialisveris.com/smart/str_dept.asp?deptID=22709 quote: Orjinalden alıntı: TuVNeRa O kadar aradım ama 150X veya Class 6 olan 4GB lık SD-Card bulamadım. Türkiye' de satılmaz mı bu meret?
_____________________________ Toshiba PORTÈGÈ G500 SE K700i
30 Mayıs 2008; 0:46:04
Hayır normal SD Card lazım.
_____________________________Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
30 Mayıs 2008; 0:56:01
Tavsiye ettiğin web sayfası WorldCard a taksit yapmadığı gibi bir de 4 YTL kargo ücreti talep ediyor. 42 YTL ye geliyor üstelik tek çekim. Daha uygun web sayfası var mı?
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil