hayır dostum izleyemezsin plus kutusunda kaydettiğin hiçbirşeyi başka biyere aktaramazsın şimdilik ilerde nasıl olur bu bilinmez ama şimdilik koca bi hayır.
Sanmam. ya lütfen şu Dt'yi abartmayin bukadar. çözülmez izlenmez deniliyodu bi ara herkes izliyordu. Alltarafi mpg veya mp4 taş catlasa mp5 kayit yapar. yada vob uzantili kayit yapar vs vs. hdd'ye girdikten sonra çözülmeyecek bi olay degil bence. anlatmak istedigim konu bu.
dostum digitürk gibi büyük bi firma bunu düşünmüştür herhalde zaten dediğin gibi bişey yapılsaydı merak etme mutlaka duyardım ancak bugüne kadar bunu yapan olmadı.
merhaba kanunen, DT boyle bir seye izin veremez yoksa torrent sitelerine benzer gosterdigi filmlerle ilgili kanuni taahhutlerde bulunuyorlar su anda da pratik olarak bilgisayara atmaya izin verilmiyor selamlar
bildiğim kadarı ile kayıt hddye şifreli yapılıyor yani hddyi sökseniz bile içinden çıkacak dosyalar bir işe yaramayacaktır. yalnız dtplus dan televizyon yerine bi capture karda çıkış yaparsanız görüntüyü yakalayabilirsiniz, bunun içinde component veya hdmi girişi olan bir karta sahip olmak gerekir (daha düşük çözünürlükler için uğraşmaya değmez zaten)
bunu yapabilen harici kartlar var ama bu şekilde filmi bilgisayara kaydetmek pek pratik olmayacaktır: çünkü arşiv yapmak için filmleri çekmek istiyorsanız hd bir film dvdye sığmaz, bluray'e yazmak lazım +yüzlerce $ demek, çektiğiniz filmleri hdd içinde biriktirecekseniz bilgisayardan izleyebilirsiniz yada bilgisayarınızdan büyük ekran lcd tvnize hdmi yada dvi ile çıkış yaparsınız buda tam anlamıyla kulağınızı iki tur tersden göstermek oluyor..
oyüzden dt üzerinden izlenen filmlerin yine cihazın hddsinde kalması en kullanışlı çözüm..