Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dıgıturk plus sorun varrrrrrr!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dıgıturk plus sorun varrrrrrr!!!!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sinanx

29 Mayıs 2008; 22:15:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR DIGITURK PLUSTA KAYDETTİĞİMİZ HD GÖRÜNÜTÜYÜ BİLGİSAYARA ATIP BİLGİSAYARDAN İZLEYEBİLİRMİYİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 29 Mayıs 2008; 23:55:18 >

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

sinanx

29 Mayıs 2008; 22:40:10 

up

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

sinanx

29 Mayıs 2008; 23:56:29 

yahu bi cevap verin

HEIL NAZI

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 0:00:11 

ewt izlersin

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
harmonyoa

30 Mayıs 2008; 0:09:26 

hayır dostum izleyemezsin plus kutusunda kaydettiğin hiçbirşeyi başka biyere aktaramazsın şimdilik ilerde nasıl olur bu bilinmez ama şimdilik koca bi hayır.

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 0:15:06 

sonucta HDD'ye kaydetmiyor mu? belki aktaramiyordur dogru ama hdd'den görüntüyü aktarirsa izler.

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
mehmet.mercan

30 Mayıs 2008; 0:17:37 

HDD sökülüp içine PC'den bakmadıktan sonra buna karar vermek zor sanırım. Büyük bir ihtimalle kaydedilen verilerde özel bir protokol ile güvenli hale getirilmiştir.

FORD FOCUS C-MAX GHIA, SAMSUNG LE-37R81B, TOSHIBA TECRA M2, HTC Touch, LINKSYS WAG54G, SAMSUNG SyncMaster 173P, NIKON COOLPIX S5, Harman Kardon® (DVD 37, HKTS11, AVR 247), DIGITURK Plus

harmonyoa

30 Mayıs 2008; 0:23:24 

dostum digitürk gibi büyük bi firma bunu düşünmüştür herhalde zaten dediğin gibi bişey yapılsaydı merak etme mutlaka duyardım ancak bugüne kadar bunu yapan olmadı.

Sony Playstation 40gb Pal
Nintendo Wii Pal
Nintendo Wii Fit
Sony Psp Fat
McCarty

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 0:49:07 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet.mercan

HDD sökülüp içine PC'den bakmadıktan sonra buna karar vermek zor sanırım. Büyük bir ihtimalle kaydedilen verilerde özel bir protokol ile güvenli hale getirilmiştir.

Sanmam. ya lütfen şu Dt'yi abartmayin bukadar. çözülmez izlenmez deniliyodu bi ara herkes izliyordu.
Alltarafi mpg veya mp4 taş catlasa mp5 kayit yapar. yada vob uzantili kayit yapar vs vs. hdd'ye girdikten sonra çözülmeyecek bi olay degil bence. anlatmak istedigim konu bu.

bodrumlu2

30 Mayıs 2008; 11:06:23 

quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

dostum digitürk gibi büyük bi firma bunu düşünmüştür herhalde zaten dediğin gibi bişey yapılsaydı merak etme mutlaka duyardım ancak bugüne kadar bunu yapan olmadı.

Doğrudur fakat yakında yapan olur bi şekilde..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
felmali

30 Mayıs 2008; 12:33:01 

merhaba
kanunen, DT boyle bir seye izin veremez
yoksa torrent sitelerine benzer
gosterdigi filmlerle ilgili kanuni taahhutlerde bulunuyorlar
su anda da pratik olarak bilgisayara atmaya izin verilmiyor
selamlar

felmali
blasto

13 Eylül 2008; 16:20:08 

bildiğim kadarı ile kayıt hddye şifreli yapılıyor yani hddyi sökseniz bile içinden çıkacak dosyalar bir işe yaramayacaktır. yalnız dtplus dan televizyon yerine bi capture karda çıkış yaparsanız görüntüyü yakalayabilirsiniz, bunun içinde component veya hdmi girişi olan bir karta sahip olmak gerekir (daha düşük çözünürlükler için uğraşmaya değmez zaten)

bunu yapabilen harici kartlar var ama bu şekilde filmi bilgisayara kaydetmek pek pratik olmayacaktır: çünkü arşiv yapmak için filmleri çekmek istiyorsanız hd bir film dvdye sığmaz, bluray'e yazmak lazım +yüzlerce $ demek, çektiğiniz filmleri hdd içinde biriktirecekseniz bilgisayardan izleyebilirsiniz yada bilgisayarınızdan büyük ekran lcd tvnize hdmi yada dvi ile çıkış yaparsınız buda tam anlamıyla kulağınızı iki tur tersden göstermek oluyor..

oyüzden dt üzerinden izlenen filmlerin yine cihazın hddsinde kalması en kullanışlı çözüm..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> dıgıturk plus sorun varrrrrrr!!!!!!! Sayfa: [1]
Buraya git: