Bolum gercekten guzeldi. Once 1 sonra 2 simdi de 3 4. bolum gittikce guzellesiyor.
S04E03 Orta Buyuklukte Spoiler
Melek Dean'i gecmise goturuyor. 1. ve 2 .sezondan hatirlayacaginiz sari gozlu iblisin Dean'in annesini ilk sectigi zamani goruyoruz. Dean bu sari gozlu iblisi oldurerek annesini kurtarmaya calisiyor ancak basaramiyor. Daha sonra annesi iblisle anlasma yapiyor 10 yil sonrasi icin. Ancak iblis Dean'in annesini uyarip o gun geldigi zaman onu rahatsiz etmemesini istiyor. Bakalim bu bolumde olanlar gelecegi nasil etkileyecek?
an itibari ile torrentlerede düşmüş altyazısını beklicez mecburen :(
Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost , Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Altyazısı %99 da şu an kontrol yapıyorlar sanırım 1-2 saat içinde altyazı indirip izleyebilirsiniz s4b3 ü
Stargate Sg-1 , Stargate Atlantis , Battlestar Galactica , Supernatural , Heroes , Coupling UK , Lost , Prison Break , Dexter , How I Met Your Mother , My Name Is Earl , Kyle Xy , Terminator: The Sarah Connor Chronicles
%99 du bir anda kaybolmus. Eklemeyi unuttu heralde
adam 7 saatir uğraşıyor sürekli kontrol ediyorum 7 saat uğraşmış unutucağını hiç sanmıyorum :D belli bir saat bekliyor yada bir hata bulmuş olabilir
DEAN: Sammy, wherever you are....Mom is a babe.....I am Going to hell ..............................................AGAİN!
Bence supernatural tarihinin en iyi bölümlerinden biriydi.Çok keyif alarak izledim.Diziye bu castiello nun yani meleğin girmesi biraz daha zevk kattı diziye. Forever SUPERNATURAL