Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Logitech x530 x540 arasinda ki farklar?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Logitech x530 x540 arasinda ki farklar? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gokhan2

29 Mayıs 2008; 21:54:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar ürünlerin arasinda kumanda dişinda fark yoksa x530 alicam. Elektronik olarak yani görünüş olarak değil.

Arkadas x530 a 75 lira istedi temiz diyor. Yani ikinci el sonucta cok mu az daha insin mi ? Yada ben aliyim mi?

Yada şöle düşünelim. Elimde ki para ile iki secenek var.

1) Logitech x530 almak 75 ytl.

2) Philips mms430 almak 75 ytl.

Birde kargoda sorunlar doga bilir mi ? Patlama çatlama kırılma felan arkadaslara ona gore oneride buluncam çünkü alabiliceğim iki aradasta istanbulda.

[/size]
www.oto-muzik.tr.gg Müzik Sistemleri İçin her Sey!
gokhan2

30 Mayıs 2008; 15:33:34 

arkadaslar ürünlerden ikisinden birini alicam hangisini aliim

[/size]
kralkobra_kralkobra

30 Mayıs 2008; 15:44:01 

x540 da matrix modu var sanırım x530 da yok

.... .... ... ..... .. .. . . ..
B_A_R_I_S

30 Mayıs 2008; 17:01:04 

bütçen 75 lira ise ikinci el x530 kaçırma derim ama x540 kullanıcısı olduğum için kumanda ve matrix +özellikleri olduğundan tabiki de x540 derim.aralarında ses konusunda hiçbir fark yok dediğim gibi kumanda matrix ve tasarım farkı var.ayrıca Philips mms430 hakkında da bir bilgim yok

GamerMenu
09nanometer

Sisteme Gözat

30 Mayıs 2008; 20:31:36 

X530

Mms 430 kargoda bozulmaya daha müsait... Ama buna rağmen hepsi için iyi bir paketleme şart...

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

EnnX

30 Mayıs 2008; 21:58:34 

Kardeş bana göre hoparlörün ikinci eli riskli olur. Çünkü Z5500 topiğini oku millet diyor yok sub'ı zorladım yanık kokusu geldi. öbürü diyor yok CD kırdırmaya çalıştım bas eskisi gibi vurmuyor, garip garip şeyler. Cep telefonunun 2. eli falan olurda hoparlör dediğim gibi riskli. Hem 115-120'ye sıfır X540 veriyorlar biraz araştır. Unutmadan X540'ta uyduların önü demir koruma. Evde küçük kızım var benim için büyük avantaj

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
gokhan2

30 Mayıs 2008; 23:06:33 

Haklısınız arkadasim. Evde küçük kiziniz varsa normal.

Peki şöyle bir seçim yapicak olsaniz 30 rmslik kawai subina bunun subini değişir misiniz yada bütün iki seti.

Biri 30 rms biri 25 rms? TAbiki paketlenme olucak. Ama iyi bir şekilde olmazsa diye korkuyorum...

Cevaplari bekliyorum...

[/size]
EnnX

31 Mayıs 2008; 8:45:02 

Sub değiştirmek diyorsun ama X530'da X540'da anfi sub'ın üzerinde, uydularda buradan dağılıyor, bahsettiğin Kawai sub'da anfi varmı uydu çıkışları varmı ?

Bana göre hoparlör işi kişiden kişiye değişir, bir yerlerde dinle son kararı kendin ver,
Etiket değerlerine göre hareket etme

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Haklısınız arkadasim. Evde küçük kiziniz varsa normal.

Peki şöyle bir seçim yapicak olsaniz 30 rmslik kawai subina bunun subini değişir misiniz yada bütün iki seti.

Biri 30 rms biri 25 rms? TAbiki paketlenme olucak. Ama iyi bir şekilde olmazsa diye korkuyorum...

Cevaplari bekliyorum...

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
gokhan2

31 Mayıs 2008; 9:04:51 

Anlatmadim.

Arkadaslar.

Kawai Bm5 i

logitech x530

bu iki üründen bass konusunda hangisin seçersiniz daha dogru olur?

[/size]
astral09

4 Haziran 2008; 0:14:16 

arkadaşım x530 u biliyoruz ama kawai bm5 i ben bilmiyorum.Söyleyeceğim şu apartman dairesinde isen x530 veya x540 yeter.Ama sana kesin tavsiyem ses sistemlerini dinlemeden alma derim.

Hayatın Bir Sınav Olduğunu Unutma!
Wolverine

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 8:40:04 

İlginç tesbitlerinizi okudum da ben yaklaşık 4 yıldır z5500 kullanan ve 5 yıldır bu forumda yazan biriyim ama koskoca z5500 topiğinde bass tan yanık kokusu getiren birine henz rastlamadım.. bennim gözümden kaçmış olabilir o nedenle bunu yazan arkadaşın mesajını burda alıntı yaparak gösterirseniz sevinirim.. ayrıca diğer yazdığınız bass eskisi gibi vurmuyor sözü de z5500le ilgiliyse bunu yazan arkadaşların mesajarını da alıntıyla belirtin bi zahmet..
quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Kardeş bana göre hoparlörün ikinci eli riskli olur. Çünkü Z5500 topiğini oku millet diyor yok sub'ı zorladım yanık kokusu geldi. öbürü diyor yok CD kırdırmaya çalıştım bas eskisi gibi vurmuyor, garip garip şeyler. Cep telefonunun 2. eli falan olurda hoparlör dediğim gibi riskli. Hem 115-120'ye sıfır X540 veriyorlar biraz araştır. Unutmadan X540'ta uyduların önü demir koruma. Evde küçük kızım var benim için büyük avantaj [8

Wolverine

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 8:42:08 

@gokhan2 arkadaşım, mms430 ile x530 arasında seçim istersen kesinlikle x530 derim.. aralarında teknoloji farkı var, x530 daha yeni teknolojiyle üretilmiş bir set ve daha güçlü..

gokhan2

4 Haziran 2008; 15:39:11 

@ wolverine cok teşekkür ederim. Kimse bakmiyordu, öncelikle sağol.

Apartman dairesinde değil. Müstakil evde kullanicam. ASil evimizde değil yani...

Kawai BM5 le ilgili yorumu olan var mi yoksa direk x540 yada x530 alam mi :D

[/size]
gokhan2

4 Haziran 2008; 15:43:51 

Küçük hatırlatmalar...

1) Kawai Bm5 Aşşağida ki dvd dahil değil zaten normaldede dvdsiz satılıyor..

2) Logitech x530

İkiside bir tanidikta var normalde satma gibi bir düşüncesi yok ama ben alicağim için satiyor. :) 75 ytl iyi bir fiyat olsa gerek.

Matrix modu ve kumanda dişinda, tasarim dişinda bir fark göremedim...

Saygilarimla...

Ekteki dosya (2)

[/size]
09nanometer

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 17:40:08 

X530 u bugün dinleme fırsatı buldum, bass konusunda kesinlikle yetersiz değil. Hatta ortalama ses seviyeleri için çok makul...

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

EnnX

5 Haziran 2008; 21:43:13 

quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: yakuza283

Aklıma gelmişken sorayım, arkadaşlar eğer boosta çıktığızda sistemi zorladığınızda uyduların bobininden yanık kokusu geliyor mu ya da hiç geldi mi?

Senin bahsettiğin koku bass tan gelir oda yeni olduğu zaman bende gelirdi ve bir çok arkadaştata geldi bu koku basın körükleri açılıyor diye düşünüyorum çünkü artık benden öyle bir kotu gelmiyor.Senden uydularda geliyorsan bilmem bende hiç olmadı böyle bir şey

@Wolverine Z5500 topiğinin 236. sayfasında böyle birşeyden bahsetmişler. Benim amacım bu cihazı kötülemek değil yanlış anlaşılma olmasın ama hoparlör gibi bir alette 2. el ne kadar güvenilir olur onu demek istedim
Z5500 350-400 YTL gibi rakamlara düşsün bende alacağım zaten

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

İlginç tesbitlerinizi okudum da ben yaklaşık 4 yıldır z5500 kullanan ve 5 yıldır bu forumda yazan biriyim ama koskoca z5500 topiğinde bass tan yanık kokusu getiren birine henz rastlamadım.. bennim gözümden kaçmış olabilir o nedenle bunu yazan arkadaşın mesajını burda alıntı yaparak gösterirseniz sevinirim.. ayrıca diğer yazdığınız bass eskisi gibi vurmuyor sözü de z5500le ilgiliyse bunu yazan arkadaşların mesajarını da alıntıyla belirtin bi zahmet..
quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Kardeş bana göre hoparlörün ikinci eli riskli olur. Çünkü Z5500 topiğini oku millet diyor yok sub'ı zorladım yanık kokusu geldi. öbürü diyor yok CD kırdırmaya çalıştım bas eskisi gibi vurmuyor, garip garip şeyler. Cep telefonunun 2. eli falan olurda hoparlör dediğim gibi riskli. Hem 115-120'ye sıfır X540 veriyorlar biraz araştır. Unutmadan X540'ta uyduların önü demir koruma. Evde küçük kızım var benim için büyük avantaj [8

Üşenme
Erteleme
Vazgeçme
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git