bütçen 75 lira ise ikinci el x530 kaçırma derim ama x540 kullanıcısı olduğum için kumanda ve matrix +özellikleri olduğundan tabiki de x540 derim.aralarında ses konusunda hiçbir fark yok dediğim gibi kumanda matrix ve tasarım farkı var.ayrıca Philips mms430 hakkında da bir bilgim yok
Kardeş bana göre hoparlörün ikinci eli riskli olur. Çünkü Z5500 topiğini oku millet diyor yok sub'ı zorladım yanık kokusu geldi. öbürü diyor yok CD kırdırmaya çalıştım bas eskisi gibi vurmuyor, garip garip şeyler. Cep telefonunun 2. eli falan olurda hoparlör dediğim gibi riskli. Hem 115-120'ye sıfır X540 veriyorlar biraz araştır. Unutmadan X540'ta uyduların önü demir koruma. Evde küçük kızım var benim için büyük avantaj
arkadaşım x530 u biliyoruz ama kawai bm5 i ben bilmiyorum.Söyleyeceğim şu apartman dairesinde isen x530 veya x540 yeter.Ama sana kesin tavsiyem ses sistemlerini dinlemeden alma derim.
İlginç tesbitlerinizi okudum da ben yaklaşık 4 yıldır z5500 kullanan ve 5 yıldır bu forumda yazan biriyim ama koskoca z5500 topiğinde bass tan yanık kokusu getiren birine henz rastlamadım.. bennim gözümden kaçmış olabilir o nedenle bunu yazan arkadaşın mesajını burda alıntı yaparak gösterirseniz sevinirim.. ayrıca diğer yazdığınız bass eskisi gibi vurmuyor sözü de z5500le ilgiliyse bunu yazan arkadaşların mesajarını da alıntıyla belirtin bi zahmet..
quote:
Orjinalden alıntı: EnnX
Kardeş bana göre hoparlörün ikinci eli riskli olur. Çünkü Z5500 topiğini oku millet diyor yok sub'ı zorladım yanık kokusu geldi. öbürü diyor yok CD kırdırmaya çalıştım bas eskisi gibi vurmuyor, garip garip şeyler. Cep telefonunun 2. eli falan olurda hoparlör dediğim gibi riskli. Hem 115-120'ye sıfır X540 veriyorlar biraz araştır. Unutmadan X540'ta uyduların önü demir koruma. Evde küçük kızım var benim için büyük avantaj [8
@gokhan2 arkadaşım, mms430 ile x530 arasında seçim istersen kesinlikle x530 derim.. aralarında teknoloji farkı var, x530 daha yeni teknolojiyle üretilmiş bir set ve daha güçlü..
Aklıma gelmişken sorayım, arkadaşlar eğer boosta çıktığızda sistemi zorladığınızda uyduların bobininden yanık kokusu geliyor mu ya da hiç geldi mi?
Senin bahsettiğin koku bass tan gelir oda yeni olduğu zaman bende gelirdi ve bir çok arkadaştata geldi bu koku basın körükleri açılıyor diye düşünüyorum çünkü artık benden öyle bir kotu gelmiyor.Senden uydularda geliyorsan bilmem bende hiç olmadı böyle bir şey
@Wolverine Z5500 topiğinin 236. sayfasında böyle birşeyden bahsetmişler. Benim amacım bu cihazı kötülemek değil yanlış anlaşılma olmasın ama hoparlör gibi bir alette 2. el ne kadar güvenilir olur onu demek istedim Z5500 350-400 YTL gibi rakamlara düşsün bende alacağım zaten
quote:
Orjinalden alıntı: Wolverine
İlginç tesbitlerinizi okudum da ben yaklaşık 4 yıldır z5500 kullanan ve 5 yıldır bu forumda yazan biriyim ama koskoca z5500 topiğinde bass tan yanık kokusu getiren birine henz rastlamadım.. bennim gözümden kaçmış olabilir o nedenle bunu yazan arkadaşın mesajını burda alıntı yaparak gösterirseniz sevinirim.. ayrıca diğer yazdığınız bass eskisi gibi vurmuyor sözü de z5500le ilgiliyse bunu yazan arkadaşların mesajarını da alıntıyla belirtin bi zahmet..
quote:
Orjinalden alıntı: EnnX
Kardeş bana göre hoparlörün ikinci eli riskli olur. Çünkü Z5500 topiğini oku millet diyor yok sub'ı zorladım yanık kokusu geldi. öbürü diyor yok CD kırdırmaya çalıştım bas eskisi gibi vurmuyor, garip garip şeyler. Cep telefonunun 2. eli falan olurda hoparlör dediğim gibi riskli. Hem 115-120'ye sıfır X540 veriyorlar biraz araştır. Unutmadan X540'ta uyduların önü demir koruma. Evde küçük kızım var benim için büyük avantaj [8