Giriş
29 Mayıs 2008; 20:58:00
şimdi benim masaüstü bilgisayarımda flyvideo normal tv kartı var.. ben şimdi digiturk kutusunu bilgisayardaki tv kartına bağlayıp bilgisayardan digiturk seyredebilirmiyim ?
_____________________________ ne zaman istersen o zaman
29 Mayıs 2008; 22:41:33
Receiverı bağlamayı fln bilemicem ama receiverdaki digiturk kartını takabilmen için tv kartına ek bi aparat alman lazım.
_____________________________Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır; Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
29 Mayıs 2008; 23:07:25
quote: Orjinalden alıntı: Rádèøή Receiverı bağlamayı fln bilemicem ama receiverdaki digiturk kartını takabilmen için tv kartına ek bi aparat alman lazım. nasıl bi aparat bu ? ne kadara patlar bana ayrıca.. bide nerden bulabilriim..
_____________________________ ne zaman istersen o zaman
29 Mayıs 2008; 23:39:32
quote: Orjinalden alıntı: Karabiber quote: Orjinalden alıntı: Rádèøή Receiverı bağlamayı fln bilemicem ama receiverdaki digiturk kartını takabilmen için tv kartına ek bi aparat alman lazım. nasıl bi aparat bu ? ne kadara patlar bana ayrıca.. bide nerden bulabilriim.. PM
_____________________________Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır; Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan