Şimdi Ara

WildGuns Rehber [Son GünceLLeme] = 04.06.2008 / 15.10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuna nasıl kaydolabilirim? Adresi ne?

www.wildguns.org'a girip kaydolarak oyuna başlayabilirsiniz. "WildGuns"ın anlamı "Vahşi Silahlar"dır. Şu anda oyunda 6 server vardır.

Oyundaki uluslar nelerdir?

Oyundaki uluslar Kovboylar, Meksikalılar ve Kızılderililer'dir. Özellikleri aşağıda yazıyor, kendinize uygun olanı seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Ulusların özellikleri nelerdir?

Kovboylar

- Kovboylar savunmaya yöneliktir.
    - Kovboylar, ekstra hammadde üreten çiftçilere sahiptir.
    - Kovboyların gizli deposu iki misli büyüktür.

Meksikalılar

- Meksikalılar çok dengelidir.
    - Meksikalılar bina inşası için kuyrukta ek bir boşluğa sahiptir.
    - Meksikalılar en iyi surlara sahiptir.

Kızılderililer

- Kızılderililer oldukça agresifdirler.
    - Kızılderililer düşman gizli depolarının etkisini azaltırlar.
    - Kızılderililer düşük defans oranına sahiptirler.

Özel eğitim nedir?

Özel eğitim oyunun başında size yardımcı olan ve ödül veren bir sistemdir. Özel eğitim bittiğinde 1 haftalık premium ve artırlımış hammadde üretimi kazanırsın.

BİNALAR

Üretim

Oduncu Kampı

Burada, oduncularınız etrafta sizin için odun kesmekle meşguldürler. Ağaç binalar için önemli bir hammaddedir. Oduncu kampının her kademe arttırımı kesilen odun miktarını arttırır.

Kil ocağı

Burada, çalışanlarınız ocaktan çıkarabildikleri kadar kil çıkartmak için köle gibi çalışıyorlar. Kil çeşitli binaların inşaası için gerekli olan bir yapı malzemesidir. Kil ocağının her kademe arttırımı üretilen kil miktarını arttırır.

Demir Madeni

Bazıları demir madeninin lanetli olduğunu iddia etse de, çalışanlarınız madenden bol miktarda demir çıkartıyorlar. Demir bir çok savaşan ünite için gereklidir. Demir madeninin her kademe arttırımı üretilen demir miktarını arttırır.

Çiftlik

Çiftlik, size ihtiyacınız olan yiyeceği sağlar. Herşeyden önce, savaşçılarınız, karınları guruldarken savaşmak istemeyeceklerdir. Çiftlik binalarının her kademe arttırımı üretilen yiyecek miktarını arttıracaktır.

Ekmek Fırını

Bir çok leziz ekmek, ekmek fırınında pişirilir, bu sayede yemek üretiminiz artar. Ekmek fırınının her yükseltimi yemek üretiminizi %5 arttıracaktır.

Tuğla Fabrikası

Tuğla fabrikasında, kilden tuğla yapılır. Bunun sonucunda, kil artık yeni binalarınızın duvarlarından akmayacak, bu da konforu belirgin bir şekilde arttıracak. Tuğla fabrikasının her kademe arttırımı %5 tuğla üretimini arttıracaktır.

Kereste Fabrikası

Kereste fabrikasında, kerestecilerinizin topladığı kütükler profesyonelce işlenir. Bu da onların kullanımını kolaylaştırır. Kereste fabrikasının her kademe arttırımı üretimini %5 arttırır.

Demirci

Demirci`de, demirden değişik türlerde yararlı aletler ve silahlar yapılır. Ne yazık ki, komşularınız artık sabit vuruş seslerinden rahatsız olmaya başladılar. Demirci`nin her kademe arttırımı üretimi %5 arttırır.

Değirmen

Değirmen`de, hasat edilmiş buğdaydan un elde edilir. Bu sayede depolama konusunda ve işleme konusunda size yardım eder. Değirmenin her kademe arttırımında yemek üretimi %5 artar.

Altyapı

Ana Bina

Bütün önde gelen insanlar ana binada buluşarak, yerleşim etkileşimleri hakkında fikir alışverişi yaparlar. Ana binanın her kademe arttırımı , yerleşim içindeki bütün binaların yapım sürelerini kısaltır.

Tahıl Ambarı

Tahıl Ambarı, yiyecek depolamanızı sağlar ve bu sayede zorlu kışlardan bile sağ çıkmanızı sağlar. Tahıl ambarının her kademe arttırımı, depolanabilecek maksimum tahıl miktarını arttırır.

Hammadde Deposu

Demir, kil ve odun Hammadde deposunda, sizin onlara tekrar ihtiyacınız olana kadar saklanır. Hammadde deposunun her kademe arttırımı depolanabilecek maksimum hammadde miktarını arttırır.

Saklama Yeri

Senin yerleşim birimin baskına uğradığında, insanların bununamayan şeyler çalınamaz mantığı ile hammedelerden mümkün olduğunca fazlasını gizli depoya saklamaya çalışır. Gizli deponun her kademesi sana daha fazla hammadde saklama imkanı verir.

Toplanma noktası

Toplanma noktasında, askeri ünitelerinizi gruplar halinde toplayabilirsiniz, bu da onların daha etkili bir biçimde savaşmalarını sağlar.

Pazar yeri

Pazar, seyyar satıcıların buluşma noktasıdır. Ürünler, haberler ve söylentiler burada takas edilir. Pazar yerinin her kademe arttırımı size daha fazla tüccara sahip olma şansı verir - ve daha çok sayıda tüccar daha çok miktarda ürün ticareti demektir.

Elçilik

Elçilik, barış ve görüşmelerin yeridir. Diğer oyuncular ile ittifak kurmanızı sağlar. Birinci seviyede bir ittifağa katılabilirsiniz. Üçüncü seviyeden itibaren, kendi ittifağınızı kurabilirsiniz. Elçiliğin her kademe arttırımı daha fazla yeni üye kabul edebilmenizi sağlar.

Askeri

Barakalar

Barakalarda, piyade ünitelerinizi yetiştirebilirsiniz. Fakat, bazı piyade üniteleri daha önce araştırılmış olmalıdır. Barakaların her kademe arttırımı piyade ünitelerinin yetiştirilme süresini kısaltır.

Buluşma yeri

Buradan yedek birliklerinizi ve giden saldırılarınızı görebilirsiniz.

Sur

Sur, yerleşiminizin defansını arttırır. Sivri uçlu tahta kazıklardan oluşan ufak duvarınız ve hemen önündeki hendek, potansiyel saldırganların gözünü kolayca korkutacaktır. Duvarın her kademe arttırımı yerleşiminizin defans gücünü arttıracaktır.

Taverna

Bütün mayalanma ve kafayı çekme işlemleri burada gerçekleşmekte. Bu sadece insanlarınızın ruhunu arttırmaya ve nefeslerinin alkol kokmasını sağlamaz, aynı zamanda alkol üretmenizi sağlar. Tavernanın her kademe arttırımı alkol üretimini %5 arttırır.

Ahır

Ahırda, süvari ünitelerini yetiştirirsiniz. Fakat, bazı süvari türleri daha önce keşfedilmelidir. Ahır binasının her kademe arttırımı, süvari ünitelerinin yetiştirim süresini kısaltır.

Top Dökümhanesi

Topçu üniteler , top dökümhanesinde yetiştirilirler. Fakat, bazı topçu türlerinin eğitimi için, daha önce bu türlerin araştırılmış olması gerekir. Top dökümhanesinin her kademe arttırımı topçu ünitelerinizin yetiştirim hızını arttırır.

Akademi

Akademide, yerleşimin bütün bilge insanları toplanırlar ve düşmanlarınızı geride bırakmanız için yeni yollar düşünürler. Akademi binasının kademe arttırımı yeni tür üniteler yetiştirmenizi sağlar.

Güncel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neilel -- 4 Haziran 2008; 15:08:17 >

• Şu an için iyi ama 1-2 ss kat..
  • Katacağım merek etme...

Ulusların özellikleri ve özel eğitim eklendi.
  • Ulusların haritada görünüşlerini ve oyundaki görünüşlerinin ss'lerini katıver sana zahmet..Hem oyunu oynadıkça yeni şeyler katılır..Merak etme..
  • traviana çok benziyor...üye oldumda bi bug var galiba oyunda hata verio paso
  • Eklicem onları. Önce bir ünite, asker vb. onları yapayım. SS'ler sonra...
  • Sayılır..Çünkü burdada sığınak, elçilik, tahıl ambarı, hammadde deposu, ana bina, sur gibi şeyler var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S€nin diğer konuda dediğin gibi Travian'ın yandan yemişi...

SSS bölümüne eklenecek bişiler varsa yazın ekliyim.. Şimdi binalara başlıorm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DéLi

S€nin diğer konuda dediğin gibi Travian'ın yandan yemişi...

SSS bölümüne eklenecek bişiler varsa yazın ekliyim.. Şimdi binalara başlıorm..

Evet öyle..Wildguns, Travianer Traivan'ın yandan yemişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 29 Mayıs 2008; 20:02:01 >
  • Üretim alanları eklendi.
  • wildguns ın sitesininin sss dan alıntı desen daha inandırıcı olur
  • Şunları da ekle kardeş ;)

Ekmek Fırını

Açıklama:Bir çok leziz ekmek, ekmek fırınında pişirilir, bu sayede yemek üretiminiz artar. Ekmek fırınının her yükseltimi yemek üretiminizi %5 arttıracaktır.
    Gereklilikler:Çiftlik kademede 10
    Ana Bina kademede 5
    Değirmen kademede 5

Tuğla Fabrikası

Açıklama:Tuğla fabrikasında, kilden tuğla yapılır. Bunun sonucunda, kil artık yeni binalarınızın duvarlarından akmayacak, bu da konforu belirgin bir şekilde arttıracak. Tuğla fabrikasının her kademe arttırımı %5 tuğla üretimini arttıracaktır.
    Gereklilikler:Kil ocağı kademede 10
    Ana Bina kademede 5

Kereste Fabrikası

Açıklama:Kereste fabrikasında, kerestecilerinizin topladığı kütükler profesyonelce işlenir. Bu da onların kullanımını kolaylaştırır. Kereste fabrikasının her kademe arttırımı üretimini %5 arttırır.
    Gereklilikler:Oduncu Kampı kademede 10
    Ana Bina kademede 5

Demirci

Açıklama:Demirci`de, demirden değişik türlerde yararlı aletler ve silahlar yapılır. Ne yazık ki, komşularınız artık sabit vuruş seslerinden rahatsız olmaya başladılar. Demirci`nin her kademe arttırımı üretimi %5 arttırır.
    Gereklilikler:Ana Bina kademede 5
    Demir madeni kademede 10

Değirmen

Açıklama: Değirmen`de, hasat edilmiş buğdaydan un elde edilir. Bu sayede depolama konusunda ve işleme konusunda size yardım eder. Değirmenin her kademe arttırımında yemek üretimi %5 artar.
    Gereklilikler:Çiftlik kademede 5

• Eline sağlık böyle devam et..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

wildguns ın sitesininin sss dan alıntı desen daha inandırıcı olur

Öyle ama ne yapayım? Forumda yok o bilgiler. SSS bölümünü kendim yazdım elimle arkadaşım bu arada....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cy[B]eR Sp[A]cE

Şunları da ekle kardeş ;)

.
    .

Teşekkürler yaptığın için ama ben yine de kendim yaptım. Editlersen mesajını sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neilel -- 30 Mayıs 2008; 18:52:26 >
  • Arkadaşlar Altyapı bölümü bitirildi. Askeri kısma başlıyorum.
  • Üst konu olsun çok uğraşmışsın
  • Teşekkür ederim...
  • saol rehberin çook güzel klavyene sağlık
  • Güzel.Dahada Geliştirilirse Üst Konu Olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.