Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Receiver ayarları için yadım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Receiver ayarları için yadım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
troy mcclure

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Mayıs 2008; 17:39:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bugune dek uydy receiver kullanmadım. Suan Sunny at-7011 receiver var.sitede de turksat ve hotbird çanağı varmış ama tüm çabalarıma karşın 20 civarı kanal bulabiliyorum. Hotbird de hele hiç sinyal görünmüyor.(fre.10719 veri 27500 V FEC;Otomatikde duruyor). Turksat ise 10968 frek. 0457 veri hızı polarite V, FEC;Otomatikde.
Daha başka nerelerini nasıl ayarlamalıyım. Manuel girişi nerden nasıl yapacağım?

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir

bodrumlu2

30 Mayıs 2008; 10:47:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Cihazınızdaki frekans değerleri muhtemelen eskidir.O yüzden kanalların yeni frekanslarını girmeniz lazım.Bunu da en kolay cihazınıza hazır kanal listesi atarak yapabilirsin.Bu kanal listelerini biçok uydu forum sitelerinde bulabilirsiniz.Bir tanesini de ben vereyim.www.depo.shows.it linki.Eğer cihazınıza uygun kanal listelerini bulamaz iseniz cihazınızın menüsünden kurulum menüsüne gelip kanal eklemeden veya kanal arama(TP ekleme de olabilir bu) kanalların yeni frekans,SR ve Fec değerlerini girerek manuel rama yaptırarak kanalları ekleyebilirsiniz.Güncel Türksat ve Hotbird listesini http://www.lyngsat.com/turk42.html ve http://www.lyngsat.com/hotbird.html linklerinden edinebilirsiniz...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Receiver ayarları için yadım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar