PLEXY VE NEONLAR TAKILDI :) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler

sarpboy -> PLEXY VE NEONLAR TAKILDI :) (29 Mayıs 2008; 16:17:13)

İLK OLARAK PLEXY VE NEON TAKILDI. yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler

zevksiz -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (29 Mayıs 2008; 17:33:12)

ben eskişehirdeyim eğer yapabilseydim seve seve yardımcı olurdum [:)]

Bana Izin Yokmu -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (29 Mayıs 2008; 19:01:47)

SS[sm=icon_smile.gif]

sarpboy -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (29 Mayıs 2008; 21:05:27)

çok teşekkürler arkadaşlar [sm=ok.gif]

exeter -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (29 Mayıs 2008; 21:10:15)

Esnaf sarayina cık . 3 katta estech bilgisayar var biraz para alır ama senin isini anca o yapar.

BODYGUARDS -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (29 Mayıs 2008; 22:07:31)

bence plexy i al sadece,gerisini kendin hallet,dha az masraflı olur,bide orda plexy fiatları nası,burda daha uygunsa kargo da olabilir[:'(]

exeter -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (30 Mayıs 2008; 0:09:24)

Gerisini hallet derken?? dramel falan var mi acaba arkadasin elinde. Estech de hersey var. cok uzun zamandir firebal in yetkili saticisi. arkadasa bu yuzden tavsiye ettim. kendimde sevmem orayi fakat yapacak kisi ve yapabilecek aletler orada var. bi dramel almaktansa uc bes birseye hallettirebilir arkadas

sarpboy -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (30 Mayıs 2008; 3:47:29)

arkadaşın dediği gibi adam akıllı mod ürünleri eskişehirde sadece orda var diyebiliriz. fireball un tek yetkili satıcısı orada zaten bugün neonları ( çiftli mavi ) oradan aldım. plexyi de alüminyum doğramacıdan plexy ile beraber 20
ytl ye yaptırdım. ben de malzeme olmadığı için zorluk çektim. sadece bir tek plexy için de dremel vs. almaya değmez :D

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/404348/9AF2AC58492C4505A7CF57BB0A463A82.jpg[/image]

BODYGUARDS -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (30 Mayıs 2008; 10:25:10)

TAbiyki değmez,ama bulma imkanı warsa ödünç falan da alabilir diye demişdim,ama arkadaş halletmiş zaten,dremel falan alırsan ilerdede işine yarar diye demişdim
dewamı gelirse bekliyoruz...[:'(]

cadawra055 -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (30 Mayıs 2008; 17:05:45)

Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben mod. göremiyorum..

EmqarE -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (30 Mayıs 2008; 17:10:22)

quote:

Orjinalden alıntı: cadawra055

Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben mod. göremiyorum..

öyle deme yavaş yavaş bu işler [:)]

Devam etmesi lazım biraz daha [:'(]

cadawra055 -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (30 Mayıs 2008; 17:11:59)

Bende mod. yaptım. Tabiki yavaş yavaş ama sadece "plexi taktım" diye konu açılması saçma değilmi...

sarpboy -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (31 Mayıs 2008; 3:55:34)

arkadaşlar ilk konu başlığım eskişehirde plexy takacak bir arkadaş aranıyordu sonrada plexy işini hallettiğim için de konu başlığını değiştirdim. yanlış anlaşılma olmasın :)
bana zaman ayırıp cevap yazan arkadaşların da merak etmemesi için fotoğraf koydum o kadar:)
işlerim çok yoğun olduğu için fazla zaman ayıramıyorum. o yüzden arada kafa dağıtmak için yapıyorum. ilk fırsatta daha da ilerleticem :)

sarpboy -> Cevap: ESKİŞEHİRDEN PLEXY TAKACAK KİŞİ ARANIYOR ? (31 Mayıs 2008; 3:59:51)

quote:

Orjinalden alıntı: cadawra055

Bende mod. yaptım. Tabiki yavaş yavaş ama sadece "plexi taktım" diye konu açılması saçma değilmi...

ben de senin yaşında olsam zamanım olurdu :D
şimdi iş güç işler yoğun benim 10 sene önceki halim olsaydı ben de senin gibi rahat olurdum:)
bu iş güç arasında bu zaman darlığında anca bu kadar affet kardeşim :)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.625