Thermaltake 750W Tough Power 14cm Fan Power Supply
kdv dahil bonus a 12 taksit 170 ytl !! bu siteye güvenilir mi? alıcam alışveriş veren varsa bilgi verebilir mi acil
Dostum daha dün okumuştum Shobbo eskisi gibi güven vermiyormuş.Alışveriş edenler ürünlerini alamadıkları gibi para iadesini bile 1 aylık uğraştan sonra alabiliyormuş.Telefonla muhattab bulunamıyormuş.Aman dikkat et
bence alma ucuz yemegin yahnisi bayat olur sıkıntı yaşarsın dostum....
Doğru söze ne hacet...
Ben mesela para iademi 2haftadır alamıyorum ama şikayetvar.com a girip bakın birçoğu aylardan bahsediyor bence uzak durun derim.Ha bu arada telefonlarına dakikalarca beklesenizde ulaşamıyorsunuz isterseniz deneyin siteye ne kadar güvenebileceğinizi anlarsınız...saygılar
GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
bilader uzakdur stres yaşamak istemiyorsan uzak dur o dedğin siteden , eski çalıişanının yazısını okumuştum . sadece uzakdur derim