Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OCZ Vendetta Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> OCZ Vendetta Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rizeliusak

29 Mayıs 2008; 14:18:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni almış olduğum OCZ Vendetta işlemci soğutumu anakartıma tam oturtamıyorum.Bu sorun benden mi kaynaklanıyor acaba yoksa vendetta anarktmı seçiyor.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Ocz vendetta kullanan arkadaşlarımız wardır illaki.

Anakartım ASUS P5LD2_VM
Soğutucu OCZ Vendetta
LGA 775
resim çekemiyorum foto mak. şuanda burda deil.Ama vendetta resimlerinde göstermeye çalıştım.

soğutucuyu yerleştirmeye kalktığımda bağlantı çubuklarının yetişmediğini gördüm.Bu benim anakart modelimin desteklemediği içinmidir acaba bende geçici olarak kırmızı olarak gösterdiğim yerlere çubukları anakarta yetişmesi için araya birazcık pğarça koydum böle oturttum fakat tam verimini alamıyorum sanırım.boşta çok sıcak oluyor işlemci. sıcaklık resmini de çekip göndermek istedim detay görünsün die.

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

okean

29 Mayıs 2008; 17:20:24 

sanırım bağlantı aparatlarını üstten takmışsınız. şu linkteki gibi alttan takmanız gerekli
http://www.bit-tech.net/hardware/2007/12/23/ocz_vendetta/2

rizeliusak

29 Mayıs 2008; 20:47:08 

quote:

Orjinalden alıntı: okean

sanırım bağlantı aparatlarını üstten takmışsınız. şu linkteki gibi alttan takmanız gerekli

Aynısı gibi takılı ama ya anakart da sorun war yada bana gelen soğutucu da ama geçici de olsa araya 0,2cm lik bir parça koyarak vendetta nın verimini tam alamazsam da idare ediyor ama bunu araştırcam

krm-iks

29 Mayıs 2008; 20:53:51 

quote:

Orjinalden alıntı: okean

+1

UPS kesintisiz güç kaynağı İle ilgili herşey...
Uydu net ile ilgili herşey...

PeGaSuS@01

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Mayıs 2008; 23:53:11 

değiştirme imkanın varsa hemen git değiştir beş para etmez o soğutucu aynısını kullanıyorum bıktım fanı çok ses yapıyor üstelik performansıda iyi değil

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
rizeliusak

30 Mayıs 2008; 11:17:40 

quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

değiştirme imkanın varsa hemen git değiştir beş para etmez o soğutucu aynısını kullanıyorum bıktım fanı çok ses yapıyor üstelik performansıda iyi değil

wala göndermek isterim de üşeniyorum göndermeye bunu gönderirsem fansız çalıştıramıcam bu sefer de pc siz kalcam :D idare etcem böle artık orginal gibi yaptım zaten biraz formsuz çalışıyor ama olsun eski stok fanımdan daha ii çalışıyor hele bide yük altına girince süper fanı da %50 ye indiriyorum speed fan dan hem sessiz hemde soğuk güzel yani şimdilik

rizeliusak

30 Mayıs 2008; 11:23:00 

yeni durumu da göstermek istedim %10 overclok ve fan devrini %50 ye çekerek bi resim aldım bu sefer idare eder herhalde sıcaklığım.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> OCZ Vendetta Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
QNAP TS409 Pro ağ depolama sunucusu
Tek noktadan dosyaları paylaşın, WEB sitenizi host edin, güvenliğinizi sağlayın...
WEB Dersleri Blog lara giriş Bölüm 3/3
Artık Bloğumuzu kuruyor ve ayarlarını yapmaya başlıyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir