Yeni almış olduğum OCZ Vendetta işlemci soğutumu anakartıma tam oturtamıyorum.Bu sorun benden mi kaynaklanıyor acaba yoksa vendetta anarktmı seçiyor.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Ocz vendetta kullanan arkadaşlarımız wardır illaki.
Anakartım ASUS P5LD2_VM Soğutucu OCZ Vendetta LGA 775 resim çekemiyorum foto mak. şuanda burda deil.Ama vendetta resimlerinde göstermeye çalıştım.
soğutucuyu yerleştirmeye kalktığımda bağlantı çubuklarının yetişmediğini gördüm.Bu benim anakart modelimin desteklemediği içinmidir acaba bende geçici olarak kırmızı olarak gösterdiğim yerlere çubukları anakarta yetişmesi için araya birazcık pğarça koydum böle oturttum fakat tam verimini alamıyorum sanırım.boşta çok sıcak oluyor işlemci. sıcaklık resmini de çekip göndermek istedim detay görünsün die.
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Aynısı gibi takılı ama ya anakart da sorun war yada bana gelen soğutucu da ama geçici de olsa araya 0,2cm lik bir parça koyarak vendetta nın verimini tam alamazsam da idare ediyor ama bunu araştırcam
değiştirme imkanın varsa hemen git değiştir beş para etmez o soğutucu aynısını kullanıyorum bıktım fanı çok ses yapıyor üstelik performansıda iyi değil
değiştirme imkanın varsa hemen git değiştir beş para etmez o soğutucu aynısını kullanıyorum bıktım fanı çok ses yapıyor üstelik performansıda iyi değil
wala göndermek isterim de üşeniyorum göndermeye bunu gönderirsem fansız çalıştıramıcam bu sefer de pc siz kalcam :D idare etcem böle artık orginal gibi yaptım zaten biraz formsuz çalışıyor ama olsun eski stok fanımdan daha ii çalışıyor hele bide yük altına girince süper fanı da %50 ye indiriyorum speed fan dan hem sessiz hemde soğuk güzel yani şimdilik