Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BigTyphoon'u Transfer Etmek

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> BigTyphoon'u Transfer Etmek Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DeWe

29 Mayıs 2008; 13:58:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MRBLAR;

s939 ile kullandığım BigTyphoon'u dün itibariyle elime geçen yeni LGA sisteme kurdum. Fakat ölüyordum az daha :)

Arkadaki yapışkan maddeyi zor ayırdım metalden ve iki parça da gerekiyordu yeni sistem için. Neyse ayırdım ve yeni sistemde benzer bir yapışan süngerle kullandım. CPU yu oturttum ve çok az bir ArticSilver5 sürdüm iyice yaydım. Doğru kurduğumu düşünüyorum. Neyse işlemcim E8400. Zaten sıcaklıklığı doğru göstermediği biliniyor. Boşta 49-50 derece. Yükte 70 oluyor fakat BigTyphoon buz gibi Sizce soğutucuyu tekrar söküp takayım mı yoksa işlemcinin yanlış göstermesine mi bağlayayım ? Bakır borular gerçekten soğuk denecek kadar iyi çünkü CPU fanı sürekli %100 çalışıyor sıcaklık çok gözüktüğü için. Tray'de işlemci hızını düşürecek programda kullanmak istemiyorum açıkçası.

Teşekkürler.

// DFi.P35.T2RS.ICH9R // INTEL.E8400 @ 4050MHZ // Team.Xtreem.2x1GB.4-4-4-12 @ 1069MHZ @ 2.125V //
// PALIT HD4870 (alınacak) // Seagate ST3320620AS RAID0 //

// UV.Reactive.Mod // BigTyphoon // CoolerMaster.Centurion // LCPower.560W // Samsung 932GW 2MS 19" Widescreen // Logitech x540 //
tsk

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 20:03:16 

Neden yanlış gösterdiğini düşünüyorsunuz?Farklı programlarla bakıp işlemcinin ortalama sıcaklığını çıkartabilirsiniz

DeWe

29 Mayıs 2008; 20:47:43 

Core Temp 0.99 kullanıyorum. Yük altında 70 derece olduğu zaman heatsinke dokunuyorum. 70 derece olması imkansız.

// DFi.P35.T2RS.ICH9R // INTEL.E8400 @ 4050MHZ // Team.Xtreem.2x1GB.4-4-4-12 @ 1069MHZ @ 2.125V //
// PALIT HD4870 (alınacak) // Seagate ST3320620AS RAID0 //

// UV.Reactive.Mod // BigTyphoon // CoolerMaster.Centurion // LCPower.560W // Samsung 932GW 2MS 19" Widescreen // Logitech x540 //
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> BigTyphoon'u Transfer Etmek Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS S6F Dizüstü bilgisayar
Deri kapli bir dizustu bilgisayara ne dersiniz?
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar