BigTyphoon'u Transfer Etmek (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma

DeWe -> BigTyphoon'u Transfer Etmek (29 Mayıs 2008; 13:58:58)

MRBLAR;

s939 ile kullandığım BigTyphoon'u dün itibariyle elime geçen yeni LGA sisteme kurdum. Fakat ölüyordum az daha :)

Arkadaki yapışkan maddeyi zor ayırdım metalden ve iki parça da gerekiyordu yeni sistem için. Neyse ayırdım ve yeni sistemde benzer bir yapışan süngerle kullandım. CPU yu oturttum ve çok az bir ArticSilver5 sürdüm iyice yaydım. Doğru kurduğumu düşünüyorum. Neyse işlemcim E8400. Zaten sıcaklıklığı doğru göstermediği biliniyor. Boşta 49-50 derece. Yükte 70 oluyor fakat BigTyphoon buz gibi [sm=s17.gif] Sizce soğutucuyu tekrar söküp takayım mı yoksa işlemcinin yanlış göstermesine mi bağlayayım ? Bakır borular gerçekten soğuk denecek kadar iyi çünkü CPU fanı sürekli %100 çalışıyor sıcaklık çok gözüktüğü için. Tray'de işlemci hızını düşürecek programda kullanmak istemiyorum açıkçası.

Teşekkürler.

tsk -> Cevap: BigTyphoon'u Transfer Etmek (29 Mayıs 2008; 20:03:16)

Neden yanlış gösterdiğini düşünüyorsunuz?Farklı programlarla bakıp işlemcinin ortalama sıcaklığını çıkartabilirsiniz

DeWe -> Cevap: BigTyphoon'u Transfer Etmek (29 Mayıs 2008; 20:47:43)

Core Temp 0.99 kullanıyorum. Yük altında 70 derece olduğu zaman heatsinke dokunuyorum. 70 derece olması imkansız.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125