bu nasıl birşey kullanan varmı veya bilgisi olan şuan 229 ytl 24 ay kullanabiliyormussun. peki 24 doldugunda aylık 10 ytl vermesem normal receiver olarak kullanamıyormuyum. birde kullanışı nasıl görüntüsü felan.
bu nasıl birşey kullanan varmı veya bilgisi olan şuan 229 ytl 24 ay kullanabiliyormussun. peki 24 doldugunda aylık 10 ytl vermesem normal receiver olarak kullanamıyormuyum. birde kullanışı nasıl görüntüsü felan.
hocam digiturk üyeliğin bittikten sonra kutuyu geri alırlar =) kullanamazsın yani..
Kutu senin olacak.İstediğin uyduya çevirip izleyebilirsin.Ben de bu kutudan 24 aylığına üye olup aldım.Görüntü fena değil.Balkonda kendi antenim vardı.Ona bağladılar.Evde müşterek anten var ama kablolarda sorun vardı.Odada sinama paketi bağlı başka digi kutu var.Yan odaya digi türk kampanyasıyla geldiler.Kablo çekemeyince [duvar içinden]balkonda bulunan antene bağladılar.Yan odaya digitürk 9.90 bu 10.90 ytl.30 ytl aktivizyon üçreti aldılar.Mutfakta kullanılacağı ve tv üzerine konulacağı için küçük kutuyu terçih ettim.Odaki büyük kutu plazma tv ye bağlı görüntüsü güzel.Mutfaktaki crt tv ye bağlı görüntüsü iyi.