Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dijiturk receiveri hakkında yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> dijiturk receiveri hakkında yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sandikci53

29 Mayıs 2008; 13:41:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu nasıl birşey kullanan varmı veya bilgisi olan şuan 229 ytl 24 ay kullanabiliyormussun. peki 24 doldugunda aylık 10 ytl vermesem normal receiver olarak kullanamıyormuyum. birde kullanışı nasıl görüntüsü felan.

Karabiber

30 Mayıs 2008; 12:32:34 

quote:

Orjinalden alıntı: sandikci53

bu nasıl birşey kullanan varmı veya bilgisi olan şuan 229 ytl 24 ay kullanabiliyormussun. peki 24 doldugunda aylık 10 ytl vermesem normal receiver olarak kullanamıyormuyum. birde kullanışı nasıl görüntüsü felan.

hocam digiturk üyeliğin bittikten sonra kutuyu geri alırlar =) kullanamazsın yani..

ne zaman istersen o zaman
keda

31 Mayıs 2008; 16:24:27 

Kutu senin olacak.İstediğin uyduya çevirip izleyebilirsin.Ben de bu kutudan 24 aylığına üye olup aldım.Görüntü fena değil.Balkonda kendi antenim vardı.Ona bağladılar.Evde müşterek anten var ama kablolarda sorun vardı.Odada sinama paketi bağlı başka digi kutu var.Yan odaya digi türk kampanyasıyla geldiler.Kablo çekemeyince [duvar içinden]balkonda bulunan antene bağladılar.Yan odaya digitürk 9.90 bu 10.90 ytl.30 ytl aktivizyon üçreti aldılar.Mutfakta kullanılacağı ve tv üzerine konulacağı için küçük kutuyu terçih ettim.Odaki büyük kutu plazma tv ye bağlı görüntüsü güzel.Mutfaktaki crt tv ye bağlı görüntüsü iyi.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> dijiturk receiveri hakkında yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD3870 ICEQ3 Turbo@980MHz
HISin hız aşırtılmış olarak gelen HD3870inin sınırlarını zorluyoruz.
Ninja Gaiden II video inceleme
Bir Ninja hiç bu kadar acımasız olmamıştı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar