Uydu yayını çoğaltma (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar

Piêr Dé Sans -> Uydu yayını çoğaltma (29 Mayıs 2008; 13:26:42)

İyi günler arkadaşlar. Ben bugün kendi odama bir televizyon alıyorum. Evde uydu yayını var ve ben bu yayını odama da vermek istiyorum. Uydu yayını apartmanın ortak. Yani tek çanaktan yayılıyor herkese. Ben odama eve gelen kablodan çekebilir miyim? Yoksa aynı şekilde Lnb üzerinden mi almam gerekiyor?

eozen81 -> Cevap: Uydu yayını çoğaltma (29 Mayıs 2008; 16:37:00)

Kablosuz görüntü aktarıcıları deneyebilirsin. Tabi lokasyonun etrafında radyo ya da tv vericisi falan varsa aktarımda kayıplar yaşaman olasıdır.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110240139&CS_Category=_AKSESUARLAR893&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

woltagen -> Cevap: Uydu yayını çoğaltma (29 Mayıs 2008; 20:41:25)

Merkezden kendi odana koyacağın recever'a kablo çekmen gerek ama iki recever'ı aynı anda kullanmayacaksan gelen kablodanda odana çekebilirsin.

Piêr Dé Sans -> Cevap: Uydu yayını çoğaltma (29 Mayıs 2008; 20:45:16)

Galiba receiver üzerindeki lnb out dan alabiliyormuşum başka receiver a aktarmak için. Bu bir sorun oluşturur mu?İki receiver da aynı anda kullanılacak. Buna göre cevap verirseniz sevinirim. Şuan salonda bir receiver var ve onda lnb out var. Burdan alıp kendi odamdaki receiver a kablo çeksem bir sorun yaşar mıyım?

@eozen81 o dediğin cihaz bizim ev için uygun değil[:)]

Piêr Dé Sans -> Cevap: Uydu yayını çoğaltma (31 Mayıs 2008; 10:50:31)

Yardım için sağolun. Direk lnb den çoğaltmak gerekiyormuş[sm=s15.gif]

bodrumlu2 -> Cevap: Uydu yayını çoğaltma (31 Mayıs 2008; 12:40:28)

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

En sağlıklısı lnb yi çift çıkışlı lnb ile değiştirip bir kablo daha çekmek...[sm=s15.gif]

Piêr Dé Sans -> Cevap: Uydu yayını çoğaltma (31 Mayıs 2008; 20:50:42)

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

En sağlıklısı lnb yi çift çıkışlı lnb ile değiştirip bir kablo daha çekmek...[sm=s15.gif]

Lnb den hazır çoğaltılmış zaten. 16 daireye aynı çanaktan yayın gidiyo. Ben çatıdan aşağıya kablo çekmek istemedim o kadar. Yine de sağolun[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
7.800293E-02