Sony Ericsson C905 - code named Shiho - will be announced on the 17th of this month with other phones - new flagship Cyber-shot - 8.1 mega pixel camera - "smart contrast" - image / video stabilization - BestPic - xenon flash - red eye reduction - phot flash for stills and video - geo-tag photos - GPS with AGPS support - accelerometer - 2.4 inch QVGA minieral glass scratch resistant display - TV out (with TV out cable ITC-60) - Wifi with DLNA - bluetooth - USB 2.0 - Exchange ActiveSync support - measures 104 x 49 x 18 (19.5) mm - weighs 136 grams - available colors: Copper Gold / Ice Silver / Night Black - bundled with 2 GB M2 stick - standby time of 380 hours (GSM) and 360 hours (3G) - talk time of 9 hours (GSM) and 4 hours (3G) - will be available in Q4 this year
K850 nin üstünde bir model olarak gelebilir.ancak dizayn olarak K850 nin yanından bile geçemez. bence kamera kapak tasarımı xenon flashlı bir SE için berbatt...
Shiho diye bir model çıkacak. Ve 7,2 ya da 8 mpx olacak. Kaynak sağlam. S serisinden çıkacak cihaz. C ve S serileri kamera ağırlıklı seriler.
yahu ben bu telefonu ruyamda gördüm :D gercekten de cıkacak. 8 mp olacak. wi fi de olsa dadından yinmez dimi? o da olabilir tabi. s serisi snapshot serisi. bence bu cyber shot olacak. gerçi senin kaynağında ne dese doğrudur phı ama şaşırtmaca da olabilir. ama fake değil. sadece çıkana kadar metamorfoz geçirebilir. ben bi k790 görmüştüm çıkmadan önce murat 131 gibiydi. çıktığında dodge gibi bir imaj kazanmıştı oysa ki. oynarlar daha bunun üzerinde çok