ama lütfen şu telefonu n82 ile karşılaştırma gafletinde bulunmayın =)))
Tüm dünyada n82 ile karşılaştırılıyor bu cihaz. revolver hocanın verdiği son fotoda bile yan yana olduklarına göre herkes o gaflete düşmüş dostum.
N82 den üstün yani 8.1 mpx'e 5mpx'se ... (ki mpx değeri kaliteye etki etmez ama çoğu insan anlamicaktır kaç kere desekte....) video çekimi yönünden de n82 üstün. Yani durum 1-1...
Neden kıyaslanmasınki ? sanki N82 den çok çok üstün bir cihazdan söz ediyormuşuz gibi konuştun dostum.
ama lütfen şu telefonu n82 ile karşılaştırma gafletinde bulunmayın =)))
Tüm dünyada n82 ile karşılaştırılıyor bu cihaz. revolver hocanın verdiği son fotoda bile yan yana olduklarına göre herkes o gaflete düşmüş dostum.
N82 den üstün yani 8.1 mpx'e 5mpx'se ... (ki mpx değeri kaliteye etki etmez ama çoğu insan anlamicaktır kaç kere desekte....) video çekimi yönünden de n82 üstün. Yani durum 1-1...
Neden kıyaslanmasınki ? sanki N82 den çok çok üstün bir cihazdan söz ediyormuşuz gibi konuştun dostum.
Yanlış anlama dostum ama bence bu cihazın nokiadaki tek rakibi n96 olacak.N82 mükemmel bir cihaz fakat ancak bence k850 ile yarısabılır hatta daha iyi oldugu bile söylenebilir.Hem yanyana konmuş olması denk cihaz oldugu anlamına gelmezki n96 yıda n95 8gb ile yanyana koymuşlar şimdi ikisi denk mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 27 Haziran 2008; 18:19:16 >
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●