Giriş | |
|
|
|
2 Ekim 2008; 19:32:06
|
|
|
C905'in ekranı hakikaten çok kötü göründü Fotolarda ise durum biraz daha farklı. Aslında C905 performansı ile beni şaşırttı diyebilirim. Croplarda/ayrıntılarda İnnov8 üstünlüğü mevcutken macrolarda, gece çekimlerinde(Xenon flaş avantajı) C905 üstünlüğü mevcut. Mp sayısı ile hava atmak için alanların dışında 8 MP cihazları alanlar ya büyük kağıtlara baskı amacı taşıyordur ya da fotoğrafları en küçük ayrıntısına kadar bilgisayarında incelemeyi düşünüyordur. Bu durumda alan kişi ayrıntıya önem verecektir. Bu anlamda İnnov8 öne çıkar. Tabii Xenon flaşı elinin tersiyle itebilirse İnnov8 konusundaki mesajımdan alıntı
|
|
2 Ekim 2008; 21:14:44
|
|
|
Evet iki telefonunda birbirine fark attığı durumlar var... ben c905 in ekranını soluk ama renk kontrastı olarak daha başarılı buldum özellikle şu mor olan duvar kağıtlı resimde renkler daha bi doygun görünüyor... Fotoğraflarda ise @uzunoglan ın dediği gibi açık alanda çekişiyorlar ama kapalı alan ve makrolarda c905 hatrını saydırıyor... xenon flash benim için çoo....kk büyük bir önem taşıyor... ve bu çekişmeye yazılım yenilemesiyle c905 in öne çıkarılmasını umuyorum
|
|
3 Ekim 2008; 13:26:25
|
|
|
smart contrast özelliği çok iyi
|
|
|
3 Ekim 2008; 15:06:23
|
|
|
C905'e yeni yazılım, cam. driver çıkınca Innov8'i geçebilir gibi geliyor bana, Xenon flaşı da var zaten ama ekran olarak Innov8 daha iyi görünüyor.
|
|
3 Ekim 2008; 15:39:23
|
|
|
sırf cyber-shot için gene alınır bu alet.
It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 19:11:51
|
|
|
kesin çıkış tarihi bir belli olsa kafamdaki kararsızlıkta yok olucak. eğer 1300-1500 gibi bir rakamdan çıkarsa beklemeyip k850i alıcam. daha makul bir fiyata çıkarsa biraz düşmesini bekleyip c905 alıcam.
|
|
|
3 Ekim 2008; 20:47:35
|
|
|
ilk başlarda innov8 her konuda ezer geçer..2 ile çarpıp 5 e böler gibi bir hava yaratıldı. Ama şu anda hafif hafif bu hava dagılıyor. Bence ilerde inanın bu durum tersine döner..dönecek de..sadece video hariç..
|
|
|
3 Ekim 2008; 21:32:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: müdür ilk başlarda innov8 her konuda ezer geçer..2 ile çarpıp 5 e böler gibi bir hava yaratıldı. Ama şu anda hafif hafif bu hava dagılıyor. Bence ilerde inanın bu durum tersine döner..dönecek de..sadece video hariç.. genede denemeye değer olduğunu düşünüyorum bakalım hep birlikte görücez.
It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
|
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 22:29:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DİRENOM C905 ekran olarak soluk gözüküyor. Karşılaştırma ekran konusundaki endişeleri arttırıyor. Ama fotolarda iyi. C902'nin ekranını gör sen... SE'nin k850i ekranını arıyorum yani.
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N97even. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" QVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh Batarya |
|
|
|
|
3 Ekim 2008; 23:09:27
|
|
|
Ekim sonuna ertelenmiş!! http://semcblog.com/2008/10/03/c905-postponed/
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N97even. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" QVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh Batarya |
|
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:16:42
|
|
|
C905'in ekranı sönük kalsa da canlılık açısından Innov8 yaklaşamaz. Bu arada cihazın fotoğraf kalitesi beni şaşırttı diyebilirim çünkü birkaç hafta öncesi yayımlanan fotoğraflarda hiç performans yoktu. Bunun devamının gelmesi dileğiyle...
|
|
|
4 Ekim 2008; 0:33:52
|
|
|
Hakkaten ben de fotoda şaşırdım. Gece de hele performansı baya yüksek.
|
|
|