Giriş | |
|
|
|
8 Temmuz 2008; 13:30:11
|
|
|
Mümkün olursa inceleme alalım. quote:
Orjinalden alıntı: hellboy60 arkadasım dubai den 300$ gibi komik bi rakama getittirdi
|
|
|
8 Temmuz 2008; 13:47:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:
Orjinalden alıntı: Black_Dare Vay Canına Süper.Düşünsenize 8 MP düşünüyorum, öyleyse varım... Fettah34: A4 boyutunda 2mp yetersiz kalır. Ben 5 ile çıkardım (N95) orta halliydi. Normal foto boyutunda bastırdım 10 numara oldu 2 yetmezse 3.2 yeter o da yetmezse 5.0 yeter. Yeter artık MP sevdasına milleti söğüşledikleri. Ayrıca hiç bir telefon benim DSC V1 in fotoğraf kalitesine yanaşamaz bile. Şu anki mevcut kameralar telefonlar için bence gayet yeterli. Telefonun diğer özellikleri üzerinde yoğunlaşsınlar artık Mesela şu üğrenç Symbian dan kurtulmaları lazım. İnternette gezinme işine acil olarak bir el atılması lazım. Ve en önemlisi batarya sorununun çözümesi lazım. En sık kullanımda 1 hafta şarja ihtiyac duymayacak bataryalar geliştirilmeli. Nedir bu kamera sevdası? Bu kadar önemli özellikler taş devrinde kalmışken?
|
|
8 Temmuz 2008; 14:29:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hellboy60 arkadasım dubai den 300$ gibi komik bi rakama getittirdi c902dir o
| | | |