HEp nokia kullanıyordum..sıkıldım artık nokia dan en son n95 kullandığım için her şeyi vardı ama yinede sıkıldım..ve artık markayı değiştirmek istedim ve LG CHOCOLATE KE800 GOLD siparişi verdim yarın büyük ihtimalle elimde olur..bakalım memnun kalıcak mıyım lg ilk kez kullanıcam :) başka kullanan varmı ke800
şu anki fiyatını bilemem ama o zaman öyleydi yalan söyleyecek değilim. ocak ayında idi hemde bu fiyat. işte o zamanlar konunun tartışıldığı link http://forum.donanimhaber.com/m_20234601/mpage_1/key_ke800//tm.htm#20263595 net fiyatı 300 ytl idi o sıralarda herkese 20 ytl lik hediye çeki veriyordu hepsiburada oyüzden bir sürü insan 280 e aldı bu cihazı
şu da 1 şubat güncel fiyatları Güncel fiyat listesi (01.02.2008):
merhaba arkadaşlar, KG800 Chocolate Gold modeli aslında tamamen tasarım cihazı, model masa üstü telefonu olarak tabir edilmektedir. Cihazın menüsü çok başarılı olup kullanımı çok kolay kesinlikle klasik chocolate ile kıyaslanmaması gerekmektedir. model ile ilgili en önemli ve tek sorun cihazda donmalar meydana gelmektedir. LG modellerinin fabrika ayarlarına geri dönmesi ile ilgili bir kod bulunmaktadır. cihazın donması veya kilitlenlemeleri esnasında bu kod girilerek sorun hallolabilir. yani bu tarz sorunlar nedeni ile cihazları servise göndermeye gerek kalmamaktadır.