Giriş | |
|
|
|
4 Haziran 2008; 19:15:03
|
|
|
Sakarya M.Y.O. Mekatronik 2003 mezunuyum.Gebzeliyim ve Gebzede oturuyorum fabrikada elektrik bakımcı olarak çalışıyorum.Mekatronik bölümüne gitçek arkadaşlara tavsiyem ikikere düşünmeleri çünkü kolay iş bulamıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyomekatronik -- 4 Haziran 2008; 19:19:03 >
|
|
4 Haziran 2008; 20:24:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: smyomekatronik Sakarya M.Y.O. Mekatronik 2003 mezunuyum.Gebzeliyim ve Gebzede oturuyorum fabrikada elektrik bakımcı olarak çalışıyorum.Mekatronik bölümüne gitçek arkadaşlara tavsiyem ikikere düşünmeleri çünkü kolay iş bulamıyorsunuz. Bu konuda sana katılmıyorum.Çünkü mekatronik giderek gelişen bir meslek ve aklını kullanıp kendini donanımlı hale getirenlerin asla işsiz kalacağını düşünmüyorum.Bu konularda lütfen yapıcı ve dikkatli olalım yanlış yönlendirmeler yapmayalım.
|
|
4 Haziran 2008; 22:17:10
|
|
|
Hocam gerçekler acıdır,nerde oturuyorsun bilmiyorum fakat ben türkiyenin en büyük sanayi bölgesinde oturuyorum ve nedense mekatronik teknikeri aranmıyor ,5 sene içersinde sadece 3 fabrikaya bu sıfat altında başvuru yaptım oralardada tecrübe nedeniyle işe alınmadım .Diyeceksin işsizmisin hayır değilim ama iş bulmam çok uzun sürdü fakat otomasyon bölümüne giden arakadaşlarım benden önce iş buldular .Mesajımı tekrar yeniliyorum bu bölüme gidecek olanlar tekrar düşünsün ve etrafındaki fabrikalara iyi baksın.
|
|
4 Haziran 2008; 22:51:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: smyomekatronik Sakarya M.Y.O. Mekatronik 2003 mezunuyum.Gebzeliyim ve Gebzede oturuyorum fabrikada elektrik bakımcı olarak çalışıyorum.Mekatronik bölümüne gitçek arkadaşlara tavsiyem ikikere düşünmeleri çünkü kolay iş bulamıyorsunuz. hocam kusura bakmayın ama aklınızı kullanamıyorsanız tabiki birşey yapamazsınız. Okulu bitirmek mezun olmak yetmiyor.. Kendinizi ne kadar çok geliştirirseniz bölümünüze o kadar yakın bir iş bulursunuz
|
|
|
4 Haziran 2008; 22:56:28
|
| | | |