Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Mayıs 2008; 11:00:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Asus maliyet odaklı ultra-taşınabilir dizüstü segmentinde elde ettiği yüksek satış rakamıyla ciddi başarı yakaladığı Eee PC'nin yeni modellerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Computex fuarında duyurmaya hazırlanırken Celeron tabanlı 900 modeline ise veda etmeye hazırlanıyor. Özellikle Intel'in 45nm üretim teknolojisi ile hazırladığı 1.6GHz'lik Atom işlemcisini kullanan ve 8.9" boyutundaki ekran ile gelen Eee PC 901 modelinin pazara girecek olmasından ötürü firma 900 modeli için sipariş alımını durduruyor. Firmanın bu kararına muhtemelen Haziran ayı içerisinde başta MSI'ın Wind modeli olmak üzere Atom tabanlı çok sayıda UMPC modelinin duyurulacak olması da etki etmiş olabilir.

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
Ac1DBuRN

29 Mayıs 2008; 11:12:39 

Intel'in Atomu VIA'ya gecildigni gorunce acikcasi gozumden dustu. Fiyat avantaji olacakmi bakalim...

Asus F3JC -->Intel C2D T5600(1.83Ghz) - 2 GB Kingston DDR2 667Mhz - Geforce 7300GO - 100 GB Sata HDD - Piano Boyasi Renk
1Devil1

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 11:17:47 

nasıl bır ulkedeyız ya adamlar uretımden kaldırıcaklar urunu daha buraya gelmedı

[img]http://img104.imageshack.us/img104/1135/2llbqqgec4.gif[/img]
volkan baydur

29 Mayıs 2008; 11:27:12 

Eee pc ülkemizde artık satılıyor en dandiği 544 ytl bu kaldırılan modelde 780 ytl ye satılıyor yanlışım varsa düzeltin.

gta istanbul city 2
1Devil1

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 12:14:07 

quote:

Orjinalden alıntı: volkan baydur

Eee pc ülkemizde artık satılıyor en dandiği 544 ytl bu kaldırılan modelde 780 ytl ye satılıyor yanlışım varsa düzeltin.

bulsam alıcam hemende goremedım hıc o fıyatlara yurtdısaından getırenler oluyo onlarında fıyatı ucuk

[img]http://img104.imageshack.us/img104/1135/2llbqqgec4.gif[/img]
S.T.A.L.K.E.R

29 Mayıs 2008; 12:19:53 

bu işin içinde intel var sanırsam microsft'ta var ucuzluk beklemek saçmalık olur zaten yapanda asus olunca yani

PENTAX K10D & Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL
## D-SLR > Terimler & Teknik bilgi ##
DraGonS

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 14:47:55 

quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

quote:

bulsam alıcam hemende goremedım hıc o fıyatlara yurtdısaından getırenler oluyo onlarında fıyatı ucuk

mavibilgisayar.com da ve teknosalar da satılıyor... Bu kaldırılacak olan model 900 ler satılıyor..

Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
positroN

29 Mayıs 2008; 16:04:41 

yapılan testlerde şu anki celeron işlemcinin atomdan daha iyi olduğu ortaya çıktı.asus bir dünya 901 modeli üretmiştir ve onların elinde patlamasını istemediği için bu modeli ortadan kaldırarak daha kötü olan 901 modelini daha pahalıya bize kakalayacak olay bu.msi ve diğer markalar gelecek asusa mecbur değiliz diye de düşünemeyiz çünkü eee pc nin çıktıktan kaç ay sonra geldiği malum.crea 10" 80 gb hdd li bir pc sunacakmış haziranda.eğer gerçekten bu kadar kısa sürede çıkarsa asus a iyi bir alternatif olur.

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
volkan baydur

29 Mayıs 2008; 16:46:45 

quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

quote:

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=asus%20eee

burdan satın alabilirsin güvenilir bir sitedir sorun çıkartmaz açıkcası bana ucuz versiyonu yeterli alınabilir cep bilgisayarı alcağıma bunu alırdım.

gta istanbul city 2
haycep

29 Mayıs 2008; 17:57:39 

Ee pc bana cok şirin gözüktü..

.......Asus m51SN.......
dijitalite

29 Mayıs 2008; 21:21:41 

alternatif sunmuştur.

analog tan geliyoruz.
theyapici

31 Mayıs 2008; 1:13:45 

750 milyon fiyatı var hiç de şirin mirin değil yani

K€Nan's
.KaRaNTiNa.

31 Mayıs 2008; 13:43:15 

ben bugün aldım 900 olanını 700ytl incehesap ve netsipariş sitelerinde var isteyenler inelesin.ve XP işletimlisi

Karantina Kulübü
kralkobra_kralkobra

31 Mayıs 2008; 15:41:48