## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus

fx57 -> ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 11:00:14)

[image]http://www.donanimhaber.com/resimler/image.aspx/eee-pc-900_FX57.jpg[/image]

Asus maliyet odaklı ultra-taşınabilir dizüstü segmentinde elde ettiği yüksek satış rakamıyla ciddi başarı yakaladığı Eee PC'nin yeni modellerini önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Computex fuarında duyurmaya hazırlanırken Celeron tabanlı 900 modeline ise veda etmeye hazırlanıyor. Özellikle Intel'in 45nm üretim teknolojisi ile hazırladığı 1.6GHz'lik Atom işlemcisini kullanan ve 8.9" boyutundaki ekran ile gelen Eee PC 901 modelinin pazara girecek olmasından ötürü firma 900 modeli için sipariş alımını durduruyor. Firmanın bu kararına muhtemelen Haziran ayı içerisinde başta MSI'ın Wind modeli olmak üzere Atom tabanlı çok sayıda UMPC modelinin duyurulacak olması da etki etmiş olabilir.

Ac1DBuRN -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 11:12:39)

Intel'in Atomu VIA'ya gecildigni gorunce acikcasi gozumden dustu. Fiyat avantaji olacakmi bakalim...

1Devil1 -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 11:17:47)

nasıl bır ulkedeyız ya adamlar uretımden kaldırıcaklar urunu daha buraya gelmedı

volkan baydur -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 11:27:12)

Eee pc ülkemizde artık satılıyor en dandiği 544 ytl bu kaldırılan modelde 780 ytl ye satılıyor yanlışım varsa düzeltin. [:)]

1Devil1 -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 12:14:07)

quote:

Orjinalden alıntı: volkan baydur

Eee pc ülkemizde artık satılıyor en dandiği 544 ytl bu kaldırılan modelde 780 ytl ye satılıyor yanlışım varsa düzeltin. [:)]

bulsam alıcam hemende goremedım hıc o fıyatlara yurtdısaından getırenler oluyo onlarında fıyatı ucuk

S.T.A.L.K.E.R -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 12:19:53)

bu işin içinde intel var sanırsam microsft'ta var ucuzluk beklemek saçmalık olur zaten yapanda asus olunca yani [sm=biggrinking.gif]

DraGonS -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 14:47:55)

quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

quote:

bulsam alıcam hemende goremedım hıc o fıyatlara yurtdısaından getırenler oluyo onlarında fıyatı ucuk

mavibilgisayar.com da ve teknosalar da satılıyor... Bu kaldırılacak olan model 900 ler satılıyor..

positroN -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 16:04:41)

yapılan testlerde şu anki celeron işlemcinin atomdan daha iyi olduğu ortaya çıktı.asus bir dünya 901 modeli üretmiştir ve onların elinde patlamasını istemediği için bu modeli ortadan kaldırarak daha kötü olan 901 modelini daha pahalıya bize kakalayacak olay bu.msi ve diğer markalar gelecek asusa mecbur değiliz diye de düşünemeyiz çünkü eee pc nin çıktıktan kaç ay sonra geldiği malum.crea 10" 80 gb hdd li bir pc sunacakmış haziranda.eğer gerçekten bu kadar kısa sürede çıkarsa asus a iyi bir alternatif olur.

volkan baydur -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 16:46:45)

quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

quote:

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=asus%20eee

burdan satın alabilirsin güvenilir bir sitedir sorun çıkartmaz açıkcası bana ucuz versiyonu yeterli alınabilir cep bilgisayarı alcağıma bunu alırdım.

haycep -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 17:57:39)

Ee pc bana cok şirin gözüktü..[:)][:)][:)]

dijitalite -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (29 Mayıs 2008; 21:21:41)

alternatif sunmuştur.

theyapici -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (31 Mayıs 2008; 1:13:45)

750 milyon fiyatı var hiç de şirin mirin değil yani

.KaRaNTiNa. -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (31 Mayıs 2008; 13:43:15)

ben bugün aldım 900 olanını 700ytl incehesap ve netsipariş sitelerinde var isteyenler inelesin.ve XP işletimlisi

kralkobra_kralkobra -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (31 Mayıs 2008; 15:41:48)

teknosa satıyor...linux lu olanı alcam sanırım ama genede denilen kadar makul bir fiyatı yok

lazzaro -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (3 Haziran 2008; 17:19:40)

quote:

Orjinalden alıntı: .KaRaNTiNa.

ben bugün aldım 900 olanını 700ytl incehesap ve netsipariş sitelerinde var isteyenler inelesin.ve XP işletimlisi

Hocam, aldığın 900 modelinde XP yüklü olduğundan emin misin? Asus'un Türkiye distribütörü Boğaziçi Bilgisayar ile konuştuğumda 900 modelinin sadece Linux işletim sistemi ile Türkiye'de satışa sunulduğunu söylemişlerdi.

entrapmen -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (4 Haziran 2008; 0:36:00)

quote:

Orjinalden alıntı: lazzaro

quote:

Orjinalden alıntı: .KaRaNTiNa.

Hocam, aldığın 900 modelinde XP yüklü olduğundan emin misin? Asus'un Türkiye distribütörü Boğaziçi Bilgisayar ile konuştuğumda 900 modelinin sadece Linux işletim sistemi ile Türkiye'de satışa sunulduğunu söylemişlerdi.

Turkiye'de yalnizca 20g modeli satisa cikiyor ki onlarda Linux isletim sistemine sahip. 12G modelleri Turkiye'de satisa cikmadi muhtemelen de cikmayacak.

ÖzgürÇ -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (14 Temmuz 2008; 22:16:51)

arkadaşlar dikkatinizi çekti mi hepsifalancayerde'de :) ASUS EEE PC 900'nin fiyatı her gün nerdeyse bir ytl iniyor...
böyle giderse birkaç ay sonra güzel bi fiyat olur ...

EngineerInDefenceInd -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (15 Temmuz 2008; 17:36:13)

www.estore.com'dan World'e 5 taksit kdv bizden'den aldım..
630 lira verdim.
Oldukça memnunum..yakında ebay'den 10480 mAH extention battery alacağım ve o zaman tadından yenmeyecek.
ilk bu tip yazıları okuduğumda ben de beklemeyi düşünüyordum ama fiyat 100USD daha pahlı olacağı için 900 yeter diye düşündüm ve aldım.
Benim UMPC'den isteyeceğim herşeye sahip tek eksiği bence touch screen onun için de 9 inçlik panelin fiyatının düşmesini bekliyorum...

XP kurduktan sonra evdeki eski notebook'umla yaptığım herşeyi yapabilir oldum.

sungur 13 -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (15 Temmuz 2008; 19:39:06)

msı temmuz sonuna kadar piyasaya girecekmiş.ben onu bekleyeceğim.Bnece biraz daha beklemek mantıklı nettop piyasası iyice canlansın bakalım[:)]

Lee-on! -> Cevap: ## Asus Eee PC 900'ün Fişini Çekmeye Hazırlanıyor ## (15 Temmuz 2008; 19:45:38)

Buna alternatik çok mini pc çıktı ama onların yanında eee pc bana biraz sönük geliyor şimdi mesela hp mini note denen bir model yapmış o daha iyi göründü gözüme hiç olmazsa 799$lık modelde 80gb hdd 8.9" ekran ve 1.8ghz işlemci olması lazım hem o görünüş olarak da daha şık resim bulursam eklerim şimdi...

Buldum;
[image]http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2008/04/hp-2133-mini-note-pc-hands-on-with-this-umpc.jpg[/image]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.296875