### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar

BaBaJoE -> ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (29 Mayıs 2008; 0:17:53)

[image]http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd50761.jpg[/image]
[image]http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd50761-2.jpg[/image]
[image]http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd50761-4.jpg[/image]

TEKNİK ÖZELLİKLER

Hafıza
Dahili Hafıza Tipi: NAND Flash
Dahili Hafıza Büyüklüğü: 4GB
Müzik Kapasitesi: 2000 şarkı veya 200 albüm
Video Kapasitesi: 8 sinema filmi veya 400 klip

Ekran
Tip: LCD
Ekran büyüklüğü (inch): 3.0 inch wide screen
Çözünürlük: 400 x 280 pixels
Arkaplan Işığı

Ses
Kullanıcıya özgü equalizer
Equalizer Modları: Normal, 3D, Classic, Pop, Jazz, Rock, Bass
Frequency Response: 20 HZ - 20 kHz
Kulaklık Çıkış Gücü: 17 mW x 17mW
SNR: > 90dB
Distortion: 0.06%
Dahili Speaker

Audio
Çalınabilen Formatlar: MP3, WMA, ASF, WAV, APE, FLAC
MP3 Bit Rate: 64-320 kbps
WMA Bit Rate: 64 – 384 kbps
Dijital Lisans Desteği: Windows Media DRM

Video
Format: MPEG 1/2/2.5 Layer 3, WMA, ASF, WMV9 SP, MPEG-4,RM/RMVB, AVI, FLV, ASF, MP4, MPG, MOV, WMA, WMV, 3GP ve Macromedia SWF Convert islemi yapmadan direk olarak destekleme.
Encoding: XVID Encoding
Boyut:
FPS: 25fps

Resim
Resim Formatı: JPEG, BMP, GIF, PNG
Slideshow
Arka plan yapma

MIC Kayıt Formatı: WAV
Kayıt Süresi: Max. 128 Saat (4GB Kapasite için)

Bağlantı
Kulaklık: 3.5 mm
USB: Yuksek hizli USB 2.0

SD Kart Girişi
Tip: MicroSD
Min Kapasite: 128MB
Max Kapasite: 2GB

Ek Fonksiyonlar
E-Text: TXT formatlı dosyaları okur
Oyun: Var

Pil
Kapasite: 1000mAh
Tip: Li-ion
Kesintisiz Müzik: 20 saat
Kesintisiz Video: 5 saat
Kesintisiz Ses Kayıt: 12 saat
Yeniden Şarz: USB Bağlantısı ile

Yazılımlar
Avi Converter: AVI, MPEG-1,2,4, DVD(*.vob) ,WMV,RM, RMVB video dosyalarını XVID AVI formatına dönüştürür

Sistem Gereksinimleri
Windows 2000/XP
CD-ROM Drive

Boyut ve Ağırlık
Ağırlık: 70g
Boyut (WxHxD): 95 x 52 x 15 mm
Paketleme: Giftbox

PAKET İÇERİĞİ
IN-970 MP4 Çalar
Program Cd si
Silikon kilif
Kulaklık
USB Kablosu
Hızlı Başlangıç Kılavuzu
Garanti Kartı (2 yıl garanti)

---------------------------------------------------------------------------------------

Cihazın fiyatı, ekranının 3inç olması ve fps 25 olması süper ama ilk kez duyduğum bi marka size danışmak istedim. Cihazı daha çok film ve dizi izlemek için alıcam. Sizce videolardaki performansı nasıl olur? Aksiyonu fazla filmlerde görüntü bozukluğu olur mu?

kızartma -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (29 Mayıs 2008; 14:48:11)

Ben de almayı düşünüyorum en kısa sürede...
Özellik/Fiyat oranı çok iyi.
Forumları ve yorumları okudum biraz kötü bir ünü görünmüyor, kullanıcılardan yana.
Herkes memnun.
Ama insan yine de almadan önce görmek istiyor.

Tek sorun hiç piyasada görmemiş olmam.(BaBaJoE'nun da belirttiği gibi)

Herhangibir dükkanda görme şansımız var mı acaba? bilenler yardımcı olursa sevinirim.
(Not: yukarıda verilen modelin 8GB versiyonu da var)

BaBaJoE -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (29 Mayıs 2008; 22:20:15)

Arkadaşlar peki PSP mi Bu alet mi? Hangisinin Film performansı daha iyi olur??? Lütfen cevap bekliyorum

vincee -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (29 Mayıs 2008; 23:17:18)

quote:

Orjinalden alıntı: BaBaJoE

Arkadaşlar peki PSP mi Bu alet mi? Hangisinin Film performansı daha iyi olur??? Lütfen cevap bekliyorum

psp derim [sm=ok.gif]

BuZZLuCK -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (15 Temmuz 2008; 15:57:03)

Bu aleti alip kullanana ve oneren var mi?

kadirsayginer -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (15 Temmuz 2008; 22:26:41)

beyler bu ipod touch tan sonra böyle şekillerini bile benzetmeye başladılar dokunmatiklik olayı bile özentice ... ama tabi ürünü yeni çıktığı düşüncesi ile yazıyorum

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (19 Temmuz 2008; 23:17:54)

ben bu cihazı az önce aldım.. yani 3saat önce falan aldım ama bi yorum yapamıycam şimdilik ama çok ii bişey gibi şimdilik bakalım artık... fiyatına göre çok çok ii yani.. ben mavi bilgisayardan aldım 97liraya:) bilgilerinize..

linkin_park20 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (20 Temmuz 2008; 13:04:34)

bence 97 liraya güzel gibi duruyor.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (20 Temmuz 2008; 15:27:17)

quote:

Orjinalden alıntı: angel26

ben bu cihazı az önce aldım.. yani 3saat önce falan aldım ama bi yorum yapamıycam şimdilik ama çok ii bişey gibi şimdilik bakalım artık... fiyatına göre çok çok ii yani.. ben mavi bilgisayardan aldım 97liraya:) bilgilerinize..

mavi bilgisayar kampanyasında ki fiyatıydı. normal satış fiyatı : 160 ytldır. 97 liraya kaçırılmıycak bir aletti bana göre [8D]

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (20 Temmuz 2008; 17:22:03)

yaa arkadaşlar dün almıştım işte ürünü ama akşam iki defa dondu ekran.. yani çin malı olduğu için durduk yere ekran yarı yarıya kaydı ve dil çinceye döndü ve olduğu gibi kaldı kilştlendi.. Geri götürmeyi düşündüm mavi bilgisayara ama reset deliğine bastım düseldi ama gece aynı sorunu bi daha verdi... Çok güzel bi ürün gerçekten özellikle desteklediği video formatları ve ekran büyüklüğü açısından.. O yüzden kaybetmek istemiyorum bu icatı bari yenisini verseler.. Ama aynı sorunu bi daha yaparsa götürmeyi düşünüyorum'' Bilginiz olsun diye paylaşıyorum burda.. Benzer durumlarla karşılaşanlar varsa burda bilgilerimizi paylaşırsak sevinirim..

selchuk23 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 2:46:04)

uzun zamandır böyle bir cihaz arıyordum..
uzun otobüs ve tren yolculuklarında (özellikle sık sık memlekete gidip gelmelerde) uyuyamamdan dolayı böyle bir cihaza ihtiyacım vardı.. mp3 player kesmemeye başlamıştı, en azından 2 filmle oyalanmam lazımdı.. açıkçası yalnızca bu amaç için iyi bir cihaza yüksek fiyat vermek istemiyordum..
sonra mavibilgisayarın kampanyasında (yaklaşık 70 ytl'lik bir indirimle) 99 ytl'ye görünce "markası-modeli ne olursa olsun tam benlik" dedim ve dün aldım..
böyle güzel bir cihazla karşılaşacağımı düşünmüyorum.. 2 gündür elimden düşmüyor.. kısaca izlenimlerimi anlatiim, belki düşünen arkadaşlara faydam olur..

artıları:
- 4 gb gibi bu fiyata çok iyi bir hafıza (+2 gb micro sd desteği de mevcut)
- convert ihtiyacı duymadan bir çok video formatı desteği (divx ve xvid de denedim, sorunsuz)
- tamamen dokunmatik olduğu için geniş ekran boyutu avantajı
- beklemediğim kadar iyi görüntü kalitesi
- mükemmel olmasa da yeterli kalitede ses çıkışı
- .lrc uzantılı dosyalar ile şarkı sözü desteği
- müzik, video, resim, flash, .txt uzantılı e-book, radyo, ses kaydı, oyun seçeneklerinden oluşan menü
- kalsörler oluşturarak kendi özel alt menülerinizi yaratma
- 6 saate varan video izleme süresi (ki 3 film eder)
- kutu içeriği (koruma kılıfı, usb kablo, prizden şarj adaptörü, kulaklık)

eksileri:
- dokunmatik ekran için kalem yok (küçük butonlarda parmakla dokunmak sıkıntı olabiliyor)
- flash dosyaları sürüm 7.0'ın üzerindeyse oynatmıyor (firmware update çıkması şart)
- hold tuşu yalnızca ses +/- düğmelerini kilitliyor, dokunmatik ekranı kilitlemiyor
- altyazı deteği yok (altyazıyı pc'de bir program yardımıyla direk videonun içine gömerseniz sıkıntı olmuyor)

başta da belirttiğim gibi tam kullanma amacıma uygun, tam da istediğim fiyata bir cihaz.. hatta benim beklentilerimden fazlasını düşünenler için bile tavsiye edeceğim bir ürün..

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 6:31:11)

quote:

Orjinalden alıntı: selchuk23

uzun zamandır böyle bir cihaz arıyordum..
uzun otobüs ve tren yolculuklarında (özellikle sık sık memlekete gidip gelmelerde) uyuyamamdan dolayı böyle bir cihaza ihtiyacım vardı.. mp3 player kesmemeye başlamıştı, en azından 2 filmle oyalanmam lazımdı.. açıkçası yalnızca bu amaç için iyi bir cihaza yüksek fiyat vermek istemiyordum..
sonra mavibilgisayarın kampanyasında (yaklaşık 70 ytl'lik bir indirimle) 99 ytl'ye görünce "markası-modeli ne olursa olsun tam benlik" dedim ve dün aldım..
böyle güzel bir cihazla karşılaşacağımı düşünmüyorum.. 2 gündür elimden düşmüyor.. kısaca izlenimlerimi anlatiim, belki düşünen arkadaşlara faydam olur..

artıları:
- 4 gb gibi bu fiyata çok iyi bir hafıza (+2 gb micro sd desteği de mevcut)
- convert ihtiyacı duymadan bir çok video formatı desteği (divx ve xvid de denedim, sorunsuz)
- tamamen dokunmatik olduğu için geniş ekran boyutu avantajı
- beklemediğim kadar iyi görüntü kalitesi
- mükemmel olmasa da yeterli kalitede ses çıkışı
- .lrc uzantılı dosyalar ile şarkı sözü desteği
- müzik, video, resim, flash, .txt uzantılı e-book, radyo, ses kaydı, oyun seçeneklerinden oluşan menü
- kalsörler oluşturarak kendi özel alt menülerinizi yaratma
- 6 saate varan video izleme süresi (ki 3 film eder)
- kutu içeriği (koruma kılıfı, usb kablo, prizden şarj adaptörü, kulaklık)

eksileri:
- dokunmatik ekran için kalem yok (küçük butonlarda parmakla dokunmak sıkıntı olabiliyor)
- flash dosyaları sürüm 7.0'ın üzerindeyse oynatmıyor (firmware update çıkması şart)
- hold tuşu yalnızca ses +/- düğmelerini kilitliyor, dokunmatik ekranı kilitlemiyor
- altyazı deteği yok (altyazıyı pc'de bir program yardımıyla direk videonun içine gömerseniz sıkıntı olmuyor)

başta da belirttiğim gibi tam kullanma amacıma uygun, tam da istediğim fiyata bir cihaz.. hatta benim beklentilerimden fazlasını düşünenler için bile tavsiye edeceğim bir ürün..

ilk önce yorumlarını paylaştıgınız için teşekkür ederim.

eksi yönlerini paylaşmak isterim sizinle.

- kalem içerisinde olmamasına ragmen mavi bilgisayara gonderilmiştir. çukurambar şubesine kendiniz ugrayıp sorabilirsiniz.
- flash dosyaları ve türkçe menü için yeni yazılım yolda.
- hold tuşunun ekranıda kilitlemesi gerekiyor. yan taraftaki açma kapama tuşunu yukarı dogru itmeniz gerekiyor.
- alt yazı destegi için kullanılan chipsetin davinci olması gerekiyorki türekiye şartlarında boyle bir chipset kullanmak cihazı aşırı derecede pahalı kılıyor. bu yüzden şimdilik malesef mumkun degil :)

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 6:34:24)

quote:

yaa arkadaşlar dün almıştım işte ürünü ama akşam iki defa dondu ekran.. yani çin malı olduğu için durduk yere ekran yarı yarıya kaydı ve dil çinceye döndü ve olduğu gibi kaldı kilştlendi.. Geri götürmeyi düşündüm mavi bilgisayara ama reset deliğine bastım düseldi ama gece aynı sorunu bi daha verdi... Çok güzel bi ürün gerçekten özellikle desteklediği video formatları ve ekran büyüklüğü açısından.. O yüzden kaybetmek istemiyorum bu icatı bari yenisini verseler.. Ama aynı sorunu bi daha yaparsa götürmeyi düşünüyorum'' Bilginiz olsun diye paylaşıyorum burda.. Benzer durumlarla karşılaşanlar varsa burda bilgilerimizi paylaşırsak sevinirim..

sanırım firmamıza mail atanda sizsiniz. donma işlemi normal degildir. yazılımsal bir sorun. kargo ile bize gönderirseniz yazılımı yenilemesi yaparız veyahut değişimini saglarız. garanti belgesinde adresimiz mevcut

BuZZLuCK -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 9:51:26)

ben de bu cihazdan mavibilgisayarin kampanyasiyla satin aldim ki @Marjinal_Kirpi'ye beni bu kampanyadan haberdar ettigi icin tekrar tesekkur ederim. Cihazim kargoda oldugu icin henuz elime gecmedi ama memnun kalacagimdan eminim.

fakat @selchuk23 'nin bahsettigi dokunmatik ekran icin kalemi ben nasi temin edebilirim?

BİLÂL85 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 11:43:40)

bence almayın arkadaşlar bakın yukarda bir arkadaş donmalarından şikayetçi bence degmez dış gör,n,ş hoş ama işte elimizde kalıyor bu cihazlar[sm=icon_ohmygod.gif][sm=busted_cop.gif]

cemalk -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 12:50:19)

ürünü dün mavi bilgisayardan aldım. Kutunu içinden kılıf ve kalem çıkmadı ayrıca radyosu çekmiyor veya ben beceremedim. Video konusunda başarılı, ekranı güzel. Firmware güncellemesi yapılabilse şeker gibi olur ama sanırım yok.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 13:06:00)

quote:

Orjinalden alıntı: cemalk

ürünü dün mavi bilgisayardan aldım. Kutunu içinden kılıf ve kalem çıkmadı ayrıca radyosu çekmiyor veya ben beceremedim. Video konusunda başarılı, ekranı güzel. Firmware güncellemesi yapılabilse şeker gibi olur ama sanırım yok.

kılıf ve kalem için adresinizi pm ile gonderirseniz kılıf ve kalemi adresinize gönderebilirim. [:'(]

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 13:11:07)

quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

bence almayın arkadaşlar bakın yukarda bir arkadaş donmalarından şikayetçi bence degmez dış gör,n,ş hoş ama işte elimizde kalıyor bu cihazlar[sm=icon_ohmygod.gif][sm=busted_cop.gif]

donmalarla ilgili sorun şimdiye kadar pek yaşamadıgımız ir durum. zaten bu durumda cihazın değiştirilecegini arkadasa söyledim. ama isteyen zaten alamaz şimdi merak etme. kalmadı çunku bitti tükendi :D

voxah -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 20:10:57)

benim kutudan da kalem çıkmadı ama alet çok güzel birşey, video için ekran ve perde hızı çok iyi, hem de mavideki kampanya fiyatına biraz zor bulunur gibi geliyor.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 20:58:17)

quote:

Orjinalden alıntı: voxah

benim kutudan da kalem çıkmadı ama alet çok güzel birşey, video için ekran ve perde hızı çok iyi, hem de mavideki kampanya fiyatına biraz zor bulunur gibi geliyor.

evet söylediğiniz gibi fiyat gerçekten iyiydi. kalem konusunda ise adresinizi verirseniz gönderebilirim.

voxah -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 21:10:57)

bu kalemi alabileceğimiz bi yer yok mu? kargo filan pahalı olur şimdi.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 21:44:33)

quote:

Orjinalden alıntı: voxah

bu kalemi alabileceğimiz bi yer yok mu? kargo filan pahalı olur şimdi.

kargoda bizden [:'(]

selchuk23 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 22:35:56)

quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

ilk önce yorumlarını paylaştıgınız için teşekkür ederim.

eksi yönlerini paylaşmak isterim sizinle.

- kalem içerisinde olmamasına ragmen mavi bilgisayara gonderilmiştir. çukurambar şubesine kendiniz ugrayıp sorabilirsiniz.
- flash dosyaları ve türkçe menü için yeni yazılım yolda.
- hold tuşunun ekranıda kilitlemesi gerekiyor. yan taraftaki açma kapama tuşunu yukarı dogru itmeniz gerekiyor.
- alt yazı destegi için kullanılan chipsetin davinci olması gerekiyorki türekiye şartlarında boyle bir chipset kullanmak cihazı aşırı derecede pahalı kılıyor. bu yüzden şimdilik malesef mumkun degil :)

ben istanbul yolu mağazasından aldım, pm ile adresimi gönderiyorum, kalem yollarsanız çok sevinirim..
flash menü için yazılım mükemmel olur, aynı zamanda yazılım güncellemesine cihazın içine ekstra oyun da yükleyebilme özelliği dahil edilirse daha da güzel olur..
hold tuşu o anlık bi problemmiş, sanırım usb'ye takıp çıkarıp cihaza bir sürü şey atıyordum o sırada oldu.. şu an sorunsuz, ekran da kilitleniyor..
alt yazı da benim için pek sorun değil, ingilizce filmleri takip edebiliyorum ama pc'den de program yardımıyla alt yazıları gereken filmlerde gömüp öyle izlemeyi düşünüyorum..

selchuk23 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 22:38:45)

quote:

Orjinalden alıntı: cemalk

hocam radyo dinlemek için cep telefonlarındaki gibi kulaklığın takılı olması gerekiyor.. malum anten görevi görmesi lazım ;)
bide seçeneklerde "fm region"dan "europe"u seçmelisin..

voxah -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (21 Temmuz 2008; 23:27:29)

altayazı için pocketdivx encoder programını kullanabilirsiniz, gayet kullanışlı

atayum -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (22 Temmuz 2008; 10:23:41)

yaw bu aleti kaçırdığıma inanamıyorum...[sm=s20.gif] ilanını gördüm fakat cumartesi akşam gördüm. kalmadı tükendi yazıyordu. sürekli yolculuk yapan birisiyim. uzun yolculuklar. 6 saat gibi yani. çok sıkılıyorum yollarda. hemen alayım dedim ama yetişemedim. ankaradayım. mavi bilgisayarcı kardeşim bu aletten daha varmı elinizde mağazalarda yani. 1 tanecik bile mi yok ? bu aleti veya muadilini satan bir yer bilen var mı ? tabiiki bu fiyatlara yakın olan modellerini...

pelesenq -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (25 Temmuz 2008; 9:58:54)

selamlar. ben bu cihazi geçtiğimiz pazartesiden beri kullanıyorum. ancak şu iki hata mesajıyla başım dertte;
"file doesn't exist" ve "unknown music format".
file doesn't exist hatasının ses dosyasının adında türkçe karakter olmasından kaynaklandığını görüp (en azından öyle sanıyorum) bunu aştım. ancak unknown music format mevzusunu çözebilmiş değilim. dosyanın uzantısı (.)mp3 sorun yok yani. dosya adından türkçe karakter yok... aynı özellikte bir mp3 dosyasını çalarken diğeri için unknown music format diyor... bu gibi bi durumla karşılaşan varmı????

Exhell -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (25 Temmuz 2008; 13:43:02)

Arkadaşlar mavi bilgisyarda kampanya devam ediyormu? 3 gündür mp3 arıyorum adam akıllı ve ingoo almaya karar verdim fakat çok geç farkettim [sm=s20.gif]

BuZZLuCK -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (25 Temmuz 2008; 13:51:27)

mavibilg. herhafta farkli urunler icin kampanya yapiyor.. websayfasindan takip edebilirsin bu haftaki urunleri

pelesenq -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (28 Temmuz 2008; 15:01:23)

satış sonrası destekte aşmış bir marka olacağının garantisini tecrübeyle yaşadım. sorularıma ve bazı ufak problemlere dakikalarla ifade edebileceğim zamanlarda geri dönüşler oldu, bu sebeple gerçekten teşekkür etmek gerek.. bence bir ürünü tercih etmedeki en önemli etkenlerden biri satış sonrası destek. ingoo bunun en kalitelisini baştan yakalamış, tebrikler.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (28 Temmuz 2008; 15:12:57)

quote:

Orjinalden alıntı: pelesenq

satış sonrası destekte aşmış bir marka olacağının garantisini tecrübeyle yaşadım. sorularıma ve bazı ufak problemlere dakikalarla ifade edebileceğim zamanlarda geri dönüşler oldu, bu sebeple gerçekten teşekkür etmek gerek.. bence bir ürünü tercih etmedeki en önemli etkenlerden biri satış sonrası destek. ingoo bunun en kalitelisini baştan yakalamış, tebrikler.

efenim ne demek sizlere layık olmak için çalışıyoruz. iyi niyetleriniz ve sözleriniz için teşekkürler. umarım bozmadan devam edebiliriz.

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (28 Temmuz 2008; 19:27:22)

quote:

eksileri:

hold tuşu ekranı da kilitliyor arkadaşım ama nedendir bilmem video da kilitlemiyor.. müzik dinlerken kilitliyo yani bi de öyle dene... ben de aldım ama bende bi kaç sorun var.. arkadaşlar sizde de oluyo mu böyle?

verdiği hatalar:
-açılışta ekranın üst kısmında mavilik oluşuyor 1cm yüksekliğinde yaklaşık ama gidiyo hemen ama bi sorun sonuçta
-bi kaç defa takıldı bende ve reset attım ama bi daha yaparsa götürecem artık kesin

---------- ----------- ----------- ----------

arkadaşlar yaa çok ekilendim ben burda okuduklarımdan hepinize teşekkürler.. öncelikle tabi "MarjinaL_Kirpi" kardeşe...

++--şimdi ben bikaç şey soracam;
*kalemi illa ki adres göndererek mi alabiliriz yani ben mavi bilgisayara gidebilirim ve ordan temin edebilir miyim ve ücretsiz mi?
*Yukarıda bana yazdığınız yazıda da mail atan kişi ben değildim ama madem siz öyle dediniz mavi bilgisayara götüreyim o zaman en kısa zamanda.. size kargo ile göndermemden daha iyi değil mi?
*müzik formatlarında da gerçekten türkçe karakter isimli dosyaları hiç açmıyor bunun bi çözümü var mı? hatta ü,ö gibi harflerde bile hata veriyo..
*ingoo.biz sitesinden yazılım falan indirilmiyo galiba sadece servis mi apabiliyor? zaten o adreste sayfa da açılmıyo da..
*benim o takıldığında reset atmam garanti için bi sorun oluşturur mu?
--bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim......

**Şunu önemle belirtmek isterim cihaz süper bişe gerçekten benim cihazda bi kaç hata çıksa bile onlar çözülecek eminim çünkü işin arkasında Mavi Bilgisayar var ve bu satış sonrası destek onu gösteriyor.. yani olumsuz bi yorum yapılamaz yani almayın falan diye kesinlikle....

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (28 Temmuz 2008; 20:14:42)

quote:

quote:

eksileri:

hold tuşu ekranı da kilitliyor arkadaşım ama nedendir bilmem video da kilitlemiyor.. müzik dinlerken kilitliyo yani bi de öyle dene... ben de aldım ama bende bi kaç sorun var.. arkadaşlar sizde de oluyo mu böyle?

verdiği hatalar:
-açılışta ekranın üst kısmında mavilik oluşuyor 1cm yüksekliğinde yaklaşık ama gidiyo hemen ama bi sorun sonuçta
-bi kaç defa takıldı bende ve reset attım ama bi daha yaparsa götürecem artık kesin

---------- ----------- ----------- ----------

arkadaşlar yaa çok ekilendim ben burda okuduklarımdan hepinize teşekkürler.. öncelikle tabi "MarjinaL_Kirpi" kardeşe...

++--şimdi ben bikaç şey soracam;
*kalemi illa ki adres göndererek mi alabiliriz yani ben mavi bilgisayara gidebilirim ve ordan temin edebilir miyim ve ücretsiz mi?
*Yukarıda bana yazdığınız yazıda da mail atan kişi ben değildim ama madem siz öyle dediniz mavi bilgisayara götüreyim o zaman en kısa zamanda.. size kargo ile göndermemden daha iyi değil mi?
*müzik formatlarında da gerçekten türkçe karakter isimli dosyaları hiç açmıyor bunun bi çözümü var mı? hatta ü,ö gibi harflerde bile hata veriyo..
*ingoo.biz sitesinden yazılım falan indirilmiyo galiba sadece servis mi apabiliyor? zaten o adreste sayfa da açılmıyo da..
*benim o takıldığında reset atmam garanti için bi sorun oluşturur mu?
--bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim......

**Şunu önemle belirtmek isterim cihaz süper bişe gerçekten benim cihazda bi kaç hata çıksa bile onlar çözülecek eminim çünkü işin arkasında Mavi Bilgisayar var ve bu satış sonrası destek onu gösteriyor.. yani olumsuz bi yorum yapılamaz yani almayın falan diye kesinlikle....

kalemlerden mavi bilgisayara gönderdik. ama kaldımı bilmiorum....
muzik formatlarındaki hata sorunu için yazılım güncellemesi gerekiyor
ingoo.biz sitesi ingoo.com.tr olacak yakında bu yüzden düzenlenme aşamasında
reset atma tuşu bir sorun oluşturmaz...
üründeki sorun nedir bilmiyorum ama mavi ekran biraz kafamı karıştırdı...

msn adresim : huseyin@ingoo.biz eklersen oradan bir durumu kontrol edelim. bir sorun tespit eder isek ürünü sitemizde yada garanti belgesinde yazan adresimize gönderebilirsin. bir kaç gün içerisinde sorun çözülüp yada değişim işlemi yapılıp adresine gönderilecektir.

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (28 Temmuz 2008; 20:32:15)

quote:

kalemlerden mavi bilgisayara gönderdik. ama kaldımı bilmiorum....
muzik formatlarındaki hata sorunu için yazılım güncellemesi gerekiyor
ingoo.biz sitesi ingoo.com.tr olacak yakında bu yüzden düzenlenme aşamasında
reset atma tuşu bir sorun oluşturmaz...
üründeki sorun nedir bilmiyorum ama mavi ekran biraz kafamı karıştırdı...

msn adresim : huseyin@ingoo.biz eklersen oradan bir durumu kontrol edelim. bir sorun tespit eder isek ürünü sitemizde yada garanti belgesinde yazan adresimize gönderebilirsin. bir kaç gün içerisinde sorun çözülüp yada değişim işlemi yapılıp adresine gönderilecektir.

çok hızlısınız hüzeyin abi yaa çok sağolun... teşekkür ederim:)

zunnireyn -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (4 Ağustos 2008; 21:17:27)

BANA BUNUN KALEMİ LAZIM GÖNDERBİLİRMİSİNİZ

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (4 Ağustos 2008; 23:55:52)

yeni türkçeleştirilmiş ve türkçe şarkı sözlerinde sorun yapmayan yazılım çıkmıştır. pm den ulaşırsanız adresinize göndereyim. şu an siteden yayınlayamıyorum yeniden tasarımda oldugu için biraz uzar dye düşünüyorum.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (5 Ağustos 2008; 12:57:30)

quote:

Orjinalden alıntı: zunnireyn

BANA BUNUN KALEMİ LAZIM GÖNDERBİLİRMİSİNİZ

aldıgınız yerden isterseniz temin edebilirsiniz. onceden gondermediğim için ben kendim gönderiyordum şu anda sattıgımız yerlere gonderimlerini yaptık.

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (5 Ağustos 2008; 20:10:16)

quote:

yeni türkçeleştirilmiş ve türkçe şarkı sözlerinde sorun yapmayan yazılım çıkmıştır. pm den ulaşırsanız adresinize göndereyim. şu an siteden yayınlayamıyorum yeniden tasarımda oldugu için biraz uzar dye düşünüyorum.

İngoo 970 TR Versiyon 1.31...

TR Sürümünün Eksik Yanları:
-abi yine türkçe karakter sorunu devam etmekte bu sürümde de..
-ben daha çok kastığını hissettim.. heryuerde hem de.. öyle müziği falan seçince eskisi gibi hemen açılmıyo
-yazı boyutu eskisine göre biraz daha küçük.. bunun artısı da olur eksisi de ama kalem şart hale geliyor bence olumsuz bi durum
temalarda v1.1 in temaları kullanılmış yani v1.2 nin temaları daha güzeldi bence onları modifiye edilse daha hoş olurdu

TR Sürümünün Artıları:
-Türkçe karakterleri göstermese de(çince bişiler yazıyo) çalıyo şarkıyı falan en azından..
-Ve menü falan türkçe tabi.. yani tamamen olmasa da(ı yerine falan i yazıyo ama:)
-kullanılan diller artık klasik bi mp4 de falan olan 8-10 yaygın dil var

şimdilik benim gözlemlerim bu kadar... yine de bu işte emeği geçen herkese çok çok teşekkürler

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (5 Ağustos 2008; 20:25:31)

quote:

quote:

İngoo 970 TR Versiyon 1.31...

TR Sürümünün Eksik Yanları:
-abi yine türkçe karakter sorunu devam etmekte bu sürümde de..
-ben daha çok kastığını hissettim.. heryuerde hem de.. öyle müziği falan seçince eskisi gibi hemen açılmıyo
-yazı boyutu eskisine göre biraz daha küçük.. bunun artısı da olur eksisi de ama kalem şart hale geliyor bence olumsuz bi durum
temalarda v1.1 in temaları kullanılmış yani v1.2 nin temaları daha güzeldi bence onları modifiye edilse daha hoş olurdu

TR Sürümünün Artıları:
-Türkçe karakterleri göstermese de(çince bişiler yazıyo) çalıyo şarkıyı falan en azından..
-Ve menü falan türkçe tabi.. yani tamamen olmasa da(ı yerine falan i yazıyo ama:)
-kullanılan diller artık klasik bi mp4 de falan olan 8-10 yaygın dil var

şimdilik benim gözlemlerim bu kadar... yine de bu işte emeği geçen herkese çok çok teşekkürler

bir kac eksiklik olabilir. fakat temalar kismina katilmiyorum :) tema 1 de arka planda yer aldan Turk bayragini gozden kacirmissin sanirim :)

* Deniz * -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (6 Ağustos 2008; 11:27:32)

Arkadaşlar bende ın-970 almak istiyorum.Fakat Mavi bilgisayardan sipariş etmek yerine İstoç Ünsal Elektronikten alabilirmiyim ?

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (6 Ağustos 2008; 13:06:19)

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Arkadaşlar bende ın-970 almak istiyorum.Fakat Mavi bilgisayardan sipariş etmek yerine İstoç Ünsal Elektronikten alabilirmiyim ?

şu anda stokta bulunmamaktadır. sanırım bir iki haftaya kadar elimizde olacaktır.

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (6 Ağustos 2008; 17:27:56)

temadaki türk bayrağını farkettim abi ama işte tam uyum sağlamamış ve yazı tipinin kalın olmaması büyük bir dezavantaj olmuş.

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (7 Ağustos 2008; 0:12:04)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

şu anda stokta bulunmamaktadır. sanırım bir iki haftaya kadar elimizde olacaktır.

Peki fiyat olarak kaça satıyor sunuz?

selchuk23 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (7 Ağustos 2008; 2:59:15)

yeni sürümü indirdim fakat yorumları okuyunca yüklemekte tereddüt ettim..

sorum şu: eğer son sürümden memnun kalmazsak fabrika ayarlarına dön şeklinde ilk sürüme geri dönebiliyormuyuz?

türkçe karakter falan değil de benim için asıl problem yavaşlaması olur.. o yüzden sürüm yükseltmeden önce bundan emin olmam lazım..

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (7 Ağustos 2008; 13:49:49)

quote:

sorum şu: eğer son sürümden memnun kalmazsak fabrika ayarlarına dön şeklinde ilk sürüme geri dönebiliyormuyuz?

türkçe karakter falan değil de benim için asıl problem yavaşlaması olur.. o yüzden sürüm yükseltmeden önce bundan emin olmam lazım..

eski sürümün bir yeni versiyonu var elimizde. şimdi yükleyeceginiz versiyon 1.3 olması gerekiyor. yani türkçe dil destegine sahip olan versiyon. yüklü olan versiyon 1.1 versiyonu. eger 1.3 versiyoınunu begenmezseniz 1.2 olan versiyonunu gönderebilirim.

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 13:20:12)

Arkadaşlar ürünü aldım hoşuma gitti. Yalnız sormak istediğim bazı şeyler. Bir yerde yalnış mı yapıyorum.

Micro SD karta kayıtlı Nero ile çevirilmiş .MP4 leri görmüyor. Yani hiç göstermiyor klasörünü açmıyor.

Aynı şekilde .3GP dosyalarını da açmıyor. Kendisinde yüklü olan .AVİ formatlı Cesur balık nemo var güzel bir şekilde izletiyor.

.MP4 dosyaları için ne yapabilirim.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 13:37:37)

quote:

Orjinalden alıntı: köroğlu__

Arkadaşlar ürünü aldım hoşuma gitti. Yalnız sormak istediğim bazı şeyler. Bir yerde yalnış mı yapıyorum.

Micro SD karta kayıtlı Nero ile çevirilmiş .MP4 leri görmüyor. Yani hiç göstermiyor klasörünü açmıyor.

Aynı şekilde .3GP dosyalarını da açmıyor. Kendisinde yüklü olan .AVİ formatlı Cesur balık nemo var güzel bir şekilde izletiyor.

kartımı görmüyor yoksa dosyalarımı gormuyor? normaldedosyaları çalmasa bile görmesi gerekiyor. desteklemediği format oldugu zaman format hatası veriyor. cihazda blunan dosyalara göz atılan bölümdenbakabilirmisin dosyaları görüp görmediğine.

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 13:48:26)

quote:

quote:

kartımı görmüyor yoksa dosyalarımı gormuyor? normaldedosyaları çalmasa bile görmesi gerekiyor. desteklemediği format oldugu zaman format hatası veriyor. cihazda blunan dosyalara göz atılan bölümdenbakabilirmisin dosyaları görüp görmediğine.

Kartı görüyor. Hatta kayıtlı resimlere bakabiliyorum. Dediğiniz yerden baktım desteklemeyen dosya türlerini gösterdi yalnız 3gp olanları. Filmler Video adında bir dosya adında kayıtlı. O dosyayı hiç açmıyor. Dışarı çekarttım bir filmi onuda hiç görmüyor.

Herşeyden önemlisi bu ürün .MP4 uzantılı filmleri açmıyor mu?

Ben Nerodan .MP4'e çevirip izliyordum cep telefonumda. Bu ürünün özelliğinde MP4 desteklediği yazıyordu.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 13:55:41)

mp4 formatındaki oynatması gerekiyor. ama takdir edersinizki gormediği dosyayı oynatamaz. burada sorun oynatmaması degil karttaki videoları gorememesi sanırım. peki direk olarak ürün içerisindeki video klasorune attınızmı mp4 formatındaki videolarınızı?

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 14:36:07)

quote:

mp4 formatındaki oynatması gerekiyor. ama takdir edersinizki gormediği dosyayı oynatamaz. burada sorun oynatmaması degil karttaki videoları gorememesi sanırım. peki direk olarak ürün içerisindeki video klasorune attınızmı mp4 formatındaki videolarınızı?

Hayır ama bunu nasıl yapabilirim. Taşı diye bir özellik göremedim.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 15:26:02)

quote:

quote:

Hayır ama bunu nasıl yapabilirim. Taşı diye bir özellik göremedim.

bilgisayara takıp bunu yapmanız gerekiyor. karttakileri mp4 ün içerisine atarsanız olur. boyle deneyin olmazsa sorun başka bir şeyden kaynaklanıyordur.

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 17:00:01)

quote:

madem asıl önemli olan senin için yavaşlaması dostum bence direk v1.2yi kur.. en uygunu o olur senin için ve hüseyin abi size göndersin onu kurun bence.. v1.3ü hiç kurmayın....

------------------------------

körüğlu'na da tavsiyem kendi paket içeriğinde verilen cd'nin içindeki çeviri programıyla çevirirseniz daha kesin sonuç verecektir.. ama cihaz mp4 formatını kesinlikle oynatıyo yani tabi ki o formatlar da içinde farklı codec.lerde olabiliyo o yüzden bazı convert programlarının çevirdiklerini oynatmıyo olabilir yani pc de bi çok program bile oynatmıyo bu kadar formatı bence cihaz yani olabilecek en iyi medya oynatıcı:)

SAYGILAR

selchuk23 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 20:29:29)

çevirici program olarak Total Video Converter'ı tavsiye ederim.
aslında cihaz format değiştirmeksizin hemen her dosyayı oynatıyor, ancak ben divx formatlı filmlerimi bu programla mp4 formatına çeviriyorum (bu arada programda eş zamanlı olarak alt yazıları filmin içine gömme özelliği de mevcut), böylelikle yaklaşık 700 mb boyutunda bir dosya 15 dakikada 170-200 mb'a da düşüyor.. yani 2 cd'lik bir filmi 350-400 mb boyutunda izleyebiliyorsunuz.

köroğlu'na:
hocam muhtemelen kartında bir problem var gibi görünüyor.. cihazı direk bilgisayara bağlayıp onun kendi içerisindeki klasöre aynı dosyayı attığın zaman büyük ihtimalle izleyebileceksin..

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8 Ağustos 2008; 23:57:42)

quote:

çevirici program olarak Total Video Converter'ı tavsiye ederim.
aslında cihaz format değiştirmeksizin hemen her dosyayı oynatıyor, ancak ben divx formatlı filmlerimi bu programla mp4 formatına çeviriyorum (bu arada programda eş zamanlı olarak alt yazıları filmin içine gömme özelliği de mevcut), böylelikle yaklaşık 700 mb boyutunda bir dosya 15 dakikada 170-200 mb'a da düşüyor.. yani 2 cd'lik bir filmi 350-400 mb boyutunda izleyebiliyorsunuz.

köroğlu'na:
hocam muhtemelen kartında bir problem var gibi görünüyor.. cihazı direk bilgisayara bağlayıp onun kendi içerisindeki klasöre aynı dosyayı attığın zaman büyük ihtimalle izleyebileceksin..

körüğlu'na da tavsiyem kendi paket içeriğinde verilen cd'nin içindeki çeviri programıyla çevirirseniz daha kesin sonuç verecektir.. ama cihaz mp4 formatını kesinlikle oynatıyo yani tabi ki o formatlar da içinde farklı codec.lerde olabiliyo o yüzden bazı convert programlarının çevirdiklerini oynatmıyo olabilir yani pc de bi çok program bile oynatmıyo bu kadar formatı bence cihaz yani olabilecek en iyi medya oynatıcı:)

SAYGILAR

Güzel abilerim kafayı yiyeceğim. Evdeyim bilgisayar başında. MP4 formatlı hiçbirşeyi oynatmıyor. Hata mesajı veriyor. Bunun dışında gelen küçük bir cd var. Bunda bir converter programı var ama dil hatası mesajı vererek setup kurmuyor. Bunun dışında bende kayıtlı .avi dosyalarının bazılarını açıyor bazılarını açmıyor, bazılarını hiç görmüyor. Sanırım versiyonu 3.0. Bu adda bir klasör var. Makine hoşuma gitti ama benim için en önemli şey olan .mp4 hiç çalışmıyor.

Ne tavsiye edersiniz. cd ile gelen .avi converterda bir işe yaramıyor. Çünkü açmıyor. Yada bana problemli gönderdi.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9 Ağustos 2008; 1:14:25)

vdrop programında rockchip seçildiği zman sorunsuz bir şekilde oynatıyor bilginiz olsun.
http://www.mympxdownloads.com/downloads/tools/viDrop_v0.54_AVI_XVid_Converter.zip

ayrıyeten söylediklerimi denersen ona göre yorum yapabiliriz. dosya görmemesi gibi bir durum olamaz eger içerisinde ise. karttakileri cihaz içerisine aktarmanın tek yolu bilgisayara takıp oyle kopyalamandır. cihaz içerisinde taşıma özelliği malesef yok.

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9 Ağustos 2008; 1:29:45)

quote:

vdrop programında rockchip seçildiği zman sorunsuz bir şekilde oynatıyor bilginiz olsun.
http://www.mympxdownloads.com/downloads/tools/viDrop_v0.54_AVI_XVid_Converter.zip

ayrıyeten söylediklerimi denersen ona göre yorum yapabiliriz. dosya görmemesi gibi bir durum olamaz eger içerisinde ise. karttakileri cihaz içerisine aktarmanın tek yolu bilgisayara takıp oyle kopyalamandır. cihaz içerisinde taşıma özelliği malesef yok.

Abi kartı boşver pc ye bağladım ve kendi hafızası ile işlem yapırum. Bunun dışında bana gönderdiğin dosyayı sanırım yükleye bildim. şimdi bu benim ne işime yarayacak. Ne yapmam lazım.

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9 Ağustos 2008; 2:43:34)

Abicim deli etti beni. Pc nin usb hubuna takıyorum şarj olmaya geçiyor. İnanın birşey atamıyorum. Ne yapmalıyım.

MarjinaL_Kirpi -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9 Ağustos 2008; 11:19:55)

quote:

Abicim deli etti beni. Pc nin usb hubuna takıyorum şarj olmaya geçiyor. İnanın birşey atamıyorum. Ne yapmalıyım.

bütün olayları detaylarıyla anlatıyorum ama sanırım yine bildiğini yapıyorsun. ürünü garanti belgesinde yazan teknik servise gonderirsen sevinirim. zira buradan daha fazla yardımcı olamam. [:'(]

angel26 -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9 Ağustos 2008; 15:38:35)

quote:

quote:

bütün olayları detaylarıyla anlatıyorum ama sanırım yine bildiğini yapıyorsun. ürünü garanti belgesinde yazan teknik servise gonderirsen sevinirim. zira buradan daha fazla yardımcı olamam. [:'(]

hüseyin abi o olay son zamanlarda bende de olmuştu.. hani siz yeni versiyonu gönderiyodunuz ya bana o aralar.. yani pc.ye takıyosunuz ama pc bi süre görüyo sonra hemen açılmış gibi pc bağlantısı kesiliyordu.. o yüzden versiyon programını da zor atmıştım.. ama sonra yapmadı tabi...

köroğlu__ -> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (9 Ağustos 2008; 16:59:46)

quote:

quote:

quote:

hüseyin abi o olay son zamanlarda bende de olmuştu.. hani siz yeni versiyonu gönderiyodunuz ya bana o aralar.. yani pc.ye takıyosunuz ama pc bi süre görüyo sonra hemen açılmış gibi pc bağlantısı kesiliyordu.. o yüzden versiyon programını da zor atmıştım.. ama sonra yapmadı tabi...

Hüseyin bey siz dener misiniz bir kere. Nero ile mp4 e çevirdiğinizde çalışıyormu İngoo da.

Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.53125