Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ###

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Diğer Mp3/Video Oynatıcılar >> Cevap: ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
wildflower83

20 Eylül 2008; 16:02:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

açamadığım videonun formatı winamp mediaymış. bunu converterda değiştirmem mi gerekiyor. öyleyse hangi formata (ya da formatlara) değiştirmem lazım. elimdeki üründe türkçe dil desteği mevcut.

MarjinaL_Kirpi

20 Eylül 2008; 19:54:48 

quote:

Orjinalden alıntı: wildflower83

açamadığım videonun formatı winamp mediaymış. bunu converterda değiştirmem mi gerekiyor. öyleyse hangi formata (ya da formatlara) değiştirmem lazım. elimdeki üründe türkçe dil desteği mevcut.

http://www.mympxdownloads.com/downloads/tools/viDrop_v0.54_AVI_XVid_Converter.zip

bu programı indirip kurmanız gerekmektedir. kurulumu yaptıktan sonra programı çalıştırdıgınız vakit preset kısmını generic rockchip 320x240 high ini olarak seçiniz. daha sonra input file yazan kısımdan çevirilecek dosyayı seçip en alttaki convert butonuna basmanız yeterli olacaktır.

ufubo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Eylül 2008; 22:39:50 

angel26 teşekkür ederim. ama benim için biraz geç kaldın:) bugün ürün elime geçti. ilk başta dokunma konusunda sorun yaşasam da kalibrasyon yaptıktan sonra parmağımla dahi her yere rahatlıkla dokunabilmeye başladım. ama ekran görüntüleri ürünü almayı düşünen başkaları için çok faydalı olacaktır, ellerine sağlık...

Raks Mobile Kullanıcı Platformu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Eylül 2008; 22:42:06 

ayrıca, tema yapabilmem konusunda birşey söylemediniz şimdiye kadar. peki en azından yazı fontlarını değiştirmek mümkün değil mi? böylesine performanslı bir ürünü çok daha iyi tanıtmak ve olabildiğince çok kişiye hitap eder hale getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

20 Eylül 2008; 23:49:00 

cihazda açılmayan videonun formatı winamp media file. converterda değiştirmeye çalıştım ama olmadı. no need to convert file diyor. değiştirmeye gerek duymuyorsa neden açmıyor acaba cevap bekliyorum lütfen...

wildflower83

21 Eylül 2008; 1:32:44 

yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler:)))

MarjinaL_Kirpi

21 Eylül 2008; 2:49:12 

quote:

Orjinalden alıntı: wildflower83

cihazda açılmayan videonun formatı winamp media file. converterda değiştirmeye çalıştım ama olmadı. no need to convert file diyor. değiştirmeye gerek duymuyorsa neden açmıyor acaba cevap bekliyorum lütfen...

winamp media file bir dosya formatı olamaz. videonun uzantısını söyleeniz gerekiyor mesela avseq.dat, mesela film1.wmv, film2.asf bu tarz seyler.

not: herzaman buraya bakamadıgım için hemen cevap veremeyebiliyorum. msn adresim huseyin@ingoo.biz mail yada msn yoluylada isteyen herkes ulasabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 21 Eylül 2008; 2:47:02 >

cray

21 Eylül 2008; 16:21:28 

Ben bu cihazın 8 GB'li versiyonunu almayı düşünüyorum. Yaptığım aramada en iyi fiyat performans oranına sahip. Yanlız kafama takılan bir konu var. Ekstra memory takmak istediğimizde sadece 2 gb'lik memoryle mi? Sınırlı kalacağız yoksa 4 Gb'lik memory takabilir miyiz?

ibraxi

Sisteme Gözat

22 Eylül 2008; 12:57:51 

evet arkadaşlar max. sd kart 2gb ile mi sınırlı.
bende almayı planlıyorum değişiklik olsun diye elimde zen 4gb var :)
peki tvli model mi yoksa bunu arasında çok fark varmı. kalite kullanım olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: cray

Ben bu cihazın 8 GB'li versiyonunu almayı düşünüyorum. Yaptığım aramada en iyi fiyat performans oranına sahip. Yanlız kafama takılan bir konu var. Ekstra memory takmak istediğimizde sadece 2 gb'lik memoryle mi? Sınırlı kalacağız yoksa 4 Gb'lik memory takabilir miyiz?

99 [ytl]'ye web sitesi yapılır. (PM)
MarjinaL_Kirpi

22 Eylül 2008; 14:35:56 

isin asli 2 gb lik kartlar oldugu icin 2 gb yazdim ayrintilarina. uretici firmadan aldigim bilgiye gore 8 gb destekliyor. ama denemeden bisey soylemek istemem. bu yuzden once bir deneyeyim sonra sizlere cevap yazayim :)

bu arada kullanici forumumuz acilmistir. www.ingoo.com.tr/forum

angel26

23 Eylül 2008; 15:26:46 

quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

angel26 teşekkür ederim. ama benim için biraz geç kaldın:) bugün ürün elime geçti. ilk başta dokunma konusunda sorun yaşasam da kalibrasyon yaptıktan sonra parmağımla dahi her yere rahatlıkla dokunabilmeye başladım. ama ekran görüntüleri ürünü almayı düşünen başkaları için çok faydalı olacaktır, ellerine sağlık...

rica ederim ufubo kardeş.. neyse yine de dediğin gibi umarım diğer kullanıcılara yararlı olur.. ama gerçekten çok uğraştım..

tema konusunda da normalde yapılmıyor diye biliyorum ama hüseyin abi firma olarak düzenletmişlerdi ve Türk bayrağı falan konmuştu demek ki düzenleme yapılabiliyor arka plan resmi olarak.. ama yazi tipi vs değiştirilebileceğini sanmıyorum ama benim izlenimim şu da var ki, ürünün en eski versiyon v1,0 da yazılar kalındı.. ama yeni versiyonda ince yazılar var.. ama öyle bi program olursa gerçekten güzen olur...

ayrıntılı bi şekilde ürünle ilgili paylaşım yapabilmek için buyrun:
http://www.ingoo.com.tr/forum/

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ufubo

23 Eylül 2008; 21:18:44 

ince ve sans yazı tipi hoş değil bence. çift sim kartlı cep telefonlarındaki gibi kalitesiz bir görünüm veriyor. daha okunaklı ve göze hoş gelen bir font daha iyi olur sanırım.

bir de RockBox diye bir olay var, açık kaynak kodlu bi jukebox kendisi. iPod dahil pek çok playera yüklenebiliyor. hatta ufak flash bellek tarzı playerlara bile yüklenebiliyor. sitesi http://www.rockbox.org/. hatta IN970 moelinin eşi olan Onda VX747 modeline nasıl yükleneceği de açıklanmış. ama tabi ki cihazı garanti dışı bırakacaktır bu uygulama. deneyen var mı??

24 Eylül 2008; 1:24:26 

quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

ince ve sans yazı tipi hoş değil bence. çift sim kartlı cep telefonlarındaki gibi kalitesiz bir görünüm veriyor. daha okunaklı ve göze hoş gelen bir font daha iyi olur sanırım.

bir de RockBox diye bir olay var, açık kaynak kodlu bi jukebox kendisi. iPod dahil pek çok playera yüklenebiliyor. hatta ufak flash bellek tarzı playerlara bile yüklenebiliyor. sitesi http://www.rockbox.org/. hatta IN970 moelinin eşi olan Onda VX747 modeline nasıl yükleneceği de açıklanmış. ama tabi ki cihazı garanti dışı bırakacaktır bu uygulama. deneyen var mı??

inceledim ama tam anlamıs degılım rockbox olayını. eger sen anlayabıldıysen bir deneyebilirsin. garanti dışına çıkarmıycam söz :) yani iyi bişiyse uygulanabilir bişiyse kullanıcıların yararınaysa neden olmasın deelmi

ufubo

24 Eylül 2008; 8:50:20 

biraz daha detay vereyim o zaman :)

ürünlerin kendi standart yazılımları dışında daha farklı özellikler kazanmasını sağlıyor, ürüne yeni bir yazılım yüklenmiş oluyor. mesela cep telefonlarının kendi mp3 playerları vardır ama insanlar java tabanlı ya da symbian tabanlı başka playerlar kuruyorlar. bu haftasonu bi deneme yaparım o zaman, sözü aldık ne de olsa :D

ekran görünütüleri burada:

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=rockbox%20screen&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

25 Eylül 2008; 12:10:10 

Cihaz geldi daha denemeye fırsatım olmadı ama görüntüsü çok hoş. Şu exstra bellek takma konusnda hala bir cevap gelmedi ama. Takabilecek miyiz 4 gb memory?

Hemre_

Sisteme Gözat