Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## LaCie 4x Kayıt Yapabilen Harici Blu Ray Yazıcısını Kullanıma Sundu ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> ## LaCie 4x Kayıt Yapabilen Harici Blu Ray Yazıcısını Kullanıma Sundu ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Mayıs 2008; 18:45:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hazırladığı tasarım odaklı depolama çözümleri ile sektörün önde gelen oyuncularından biri olan LaCie'nin yeni d2 kod adını taşıyan profesyonel Blu Ray yazıcısı kullanıma sunuldu. Neil Poulton imzası taşıyan tasarımı ile dikkat çekici olan Blu Ray yazıcı 1.4Kg ağırlığında ve 172.8x44.8x251.1mm boyutlarında. USB 32.0 arayüzünü kullanan ürün üzerinde ayrıca FireWire desteği de yer alıyor. 8MB dahili belleği de olan yazıcının okuma ve kayıt hızları ise şu şekilde;

* Yazma

- 4x BD-R (tek ve çift katman),
- 2x BD-RE (idem),
- 16x DVD±R,
- 6x DVD±RW,
- 4x for DVD±R DL,
- 40x CD-R,
- 32x CD-RW.

* Okuma

- 4x BD-ROM ve BD-R,
- 2x AACS (içerik korumalı) BD-ROM ve BD-RE,
- 16x DVD±R,
- 8x DVD±RW ve DVD±R DL,
- 40x CD-ROM ve CD-R,
- 32x CD-RW.

LaCie'nin 2 yıllık garanti ile kullanıma sunduğu yeni Blu Ray yazıcısının yurt dışı satış fiyatı ise yaklaşık 690$ olarak belirlenmiş durumda.

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
V1ncent
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Mayıs 2008; 18:54:37 

bi optik okuyucuya bukadar para bayılmak akıl mantık işi değil
St Batuhan

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 18:58:11 

Cok pahalı hem ekmegi hem köftesi

max975

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 19:01:06 

profesyonel Blu Ray yazıcısı için normaldir!!!

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
ßlack_IC£

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 19:14:24 

bir gün görücez bunlarıda 40ytl düştüğü günlerı uzak değil biloyurm

Toshiba A300-15A
Sony Ericsson K810i
WD My Book Essential Edition (320gb)
yasarcay

28 Mayıs 2008; 19:17:47 

hadi bunu aldik diyelim BD-R leri nerden alacagiz yada su BD-R lerin fiyatlari ne kadar?????????????? bana gore simdilik ev kullanicilari icin cok erken...

bunu anca buyuk sirketler kullanir....

birde ben usb 32.0 ne oldugunu anlamadim yani tamam usb 2.0 var 3.0 da geliyor ama usb 32.0 ne oluyor acaba kusura bakmayin bu konuda biraz

fransiz kaldim.... biri bir zahmet aciklayabilirmi yada link verebilir mi (turkce ingilizce fark etmez)

I MAYBE PRANOID, BUT NOT AN ANDROID
buraoca2

Sisteme Gözat

28 Mayıs 2008; 19:43:24 

quote:

Orjinalden alıntı: yasarcay

hadi bunu aldik diyelim BD-R leri nerden alacagiz yada su BD-R lerin fiyatlari ne kadar?????????????? bana gore simdilik ev kullanicilari icin cok erken...

birde ben usb 32.0 ne oldugunu anlamadim yani tamam usb 2.0 var 3.0 da geliyor ama usb 32.0 ne oluyor acaba kusura bakmayin bu konuda biraz

fransiz kaldim.... biri bir zahmet aciklayabilirmi yada link verebilir mi (turkce ingilizce fark etmez)

Fx57 hocam yazarken yanlışlık yapmış. Kutuya da dikkat ettiysen, USB 2.0 yazıyor.

Bence fiyatı gayet güzel.(Tabiki hala pahalı) ama fiyatının yüksek olmasını da tetikleyen unsur taşınabilir olması bana göre. Normal PC sürücüsü olarak geliştirildiği zaman fiyatı daha uygun olacaktır, fakat bu tür ürünler için hala erken

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 28 Mayıs 2008; 22:03:05 >

yasarcay

28 Mayıs 2008; 20:00:34 

quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orjinalden alıntı: yasarcay

Fx57 hocam yazarken yanlışlık yapmış. Kutuya da dikkat ettiysen, USB 2.0 yazıyor.

Bence fiyatı gayet güzel.(Tabiki hala pahalı) ama fiyatının yüksek olmasını da tetikleyen unsur taşıyıcı olması bana göre. Normal PC sürücüsü olarak geliştirildiği zaman fiyatı daha uygun olacaktır, fakat bu tür ürünler için hala erken

simdi gordum ok saol... biraz dikkatsiz davranmisim.....

I MAYBE PRANOID, BUT NOT AN ANDROID
yc#1

28 Mayıs 2008; 21:14:48 

2 sene sonra alınabilir fiyatlara düşer bunlar. (2002 Ağustos'ta 2.4X DVD yazıcılar 500 dolar civarındaydı. 2 sene sonra makul fiyatlara düştüler.)

KaraKanarya

28 Mayıs 2008; 21:21:38 

Şu an için boş BD ler 19 ytl, BD-Yazıcılar ise en ucuzu 250$, daha düşmelerini bekliyoruz. Boş BD fiyatı 10 ytl nin altına düşse bir kaç kişi ortak BD-Yazıcı alacaktık.

Batuist

29 Mayıs 2008; 0:06:07 

tamam şimdi bu external bir cihaz onu anladıkta ürünü profesyonel yapan şey ne?? her external ürün profesyonel olamayacağına göre bunu profesyonel yapan yani diğerlerinden ayıran şey ne ??

theyapici

29 Mayıs 2008; 0:40:16 

şu an için normal fiyat ama 2-3 sene bile sürmez çoğunuzda olur düşer

K€Nan's
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> ## LaCie 4x Kayıt Yapabilen Harici Blu Ray Yazıcısını Kullanıma Sundu ## Sayfa: [1]
Buraya git: