bende aynı dertle başbaşayım ve başlıkta açtım ama cvp yada yorum ( pm ) gelmedi. 8000xcam için yükleme prg yada nasıl yükleme yapılıyor bilgim var ama en son güncel prg. 2007/11
8000 lere yeni yazılım çıkmazsa makinalar çalışmaz hale gelecek heralde yakında. durmadan restleniyor kendi kendine. şifreli yayınları geçtim rec stabil çalışsa yeterli benim için.
Orjinal yazılımını bulun ve yükleyin.Diğer oynanmış yazılımlar hatalara sebep oluyor ve bir müddet sonra cihaz çalışamaz duruma geliyor.Orjinal haliyle devam edin,bu cihaza firma yazılım vermiyor.Yada değiştirin.
Aynı cihazdan bende de var. İlk çıktığında almıştım. O zamanlar , yazılım atma işine meraklıydım. 3 yıldır , hiç bakmıyorum yeni yazılım var mı diye ? Şu anda cihaza atılabilecek en güvenilir son yazılım nedir ?
Orjinal yazılımını bulun ve yükleyin.Diğer oynanmış yazılımlar hatalara sebep oluyor ve bir müddet sonra cihaz çalışamaz duruma geliyor.Orjinal haliyle devam edin,bu cihaza firma yazılım vermiyor.Yada değiştirin.
O zqaman orjinal yazılım bulalım ve yükleyelim bizde.Nerden bulunur bilgisi olan varmı?
O zqaman orjinal yazılım bulalım ve yükleyelim bizde.Nerden bulunur bilgisi olan varmı?