Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Optik - Coaxial dönüştürücü performansı nasıldır?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Optik - Coaxial dönüştürücü performansı nasıldır? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Zagor Tenay

28 Mayıs 2008; 11:21:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Digitürk Plus kutusunun arkasında digital ses çıkışı olarak sadece optik çıkış olduğunu öğrendim. Benim ev sinema sisteminde ise digital olarak sadece coaxial giriş var. İnternette sadece şu sitede optik-coaxial dönüştürücü satılıyor: http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=835
Amazon sitesindeki bir kullanıcı bu dönüştürücüye çok benzeyen bir marka ürün almış ama hiçbir işe yaramadığını yazmış. Donanımhaber de bir ara PS3 için bu dönüştürücüyü amazon dan getirten bir arkadaş oyunlarda iyi ama diğer uygulamalarda seste kesiklik oluyor demiş. Digitürk Plus ile bu dönüştürücü işe yarar mı acaba biraz önce konuştuğum digitürk teknik servisinin böyle bir dönüştürücüden haberi bile yok zaten. İşin ilginç tarafı ellerinde kurulu HD yayın gösteren bir sistem bile yok denemek için. Ben de ses olayını çözmeden almayı düşünmüyorum. Bu dönüştürücü ile ilgili bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Saygılar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Optik - Coaxial dönüştürücü performansı nasıldır? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
Gigabyte Dynamic Energy Saver
Gigabytedan işlemci voltajını düzenleyerek ek enerji tasarrufu sağlayan yeni teknoloji DES

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar