Şimdi Ara

Satılık 0x33 acountu 50 ytl Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kendim artık bir arkadasımın uyeligini kullandıgım icin artık bu uyelik bosa cıktı

izmir icindeki arkadaslarla yuz yuze goruserek satıs yapılır diger illerdeki arkadaslar once paraqyı gonderdikten sonra id ve sifre gonderilir

TuzsuzDELiBEKiR nickli arkadasımıza SATILMISTIR
    uyeligi sadece kendim kullandım bu zamana kadar benden baska kullanan olmadı

Bu fiyattan kurus asagı inmem haberiniz olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 3 Haziran 2008; 10:29:20 >

• e yuh ne diyem sm calsıomu calısmıomu belli değil
  • sen dün akşam yeni server da bu hesabın hacklendiğini ve geri nasıl alacağını sormuo muydun?
  • 0x33 ne ya hiç öyle bişi duymadim
  • Hakettan o nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

e yuh ne diyem sm calsıomu calısmıomu belli değil

acc ın olaydı bu soruyu sormazdın bence arkadasla konus bı guzellık yapsın al sen bu acc ı , sıte bakımda yenı servera gecıcekler .
    0x33 sm nın anavatanı arkadaslar , o sızın bazı ındırdıgınız bedava sm ler sm degıl , sm yı 4$ a alırsın onunla hem sınırsız olarak kasarsın hemde nımetlerınden faydalanırsın , ben daha dun odeme yaptım 5.12 lıra , yanı ayda 20 lıraya sınrısız botunuz oluyor hemde sm nın o guzellıklerınden yararlanıyosunuz , daha ıyı anlayın dıye soyle dıyım sıze 1aylık sınırsız bot + o ındırdıgınız sm dedıgınız seyı kullanıyosunuz ve bu sadec 20lıraya denk gelıyor

• bunu solemek zorundayım yanlıs anlama haziranda sm ye elveda diceniz baska oyunun botunu yapcaklar isim vermıyorum reklam olmasın diye acılsın oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece sm forum kapandı ama üyelere satış devam. Panik yapılacak bi durum yok gibi. Ama bu belirsizlik içinde 60ytl biraz fazla gibi.
  • gıttıgı yere kadar
  • silkroad online bölümündeyim de mi ?
  • Hemde tam yerinde.
  • arkadaslar alakasız konularda yorum yapmıyalım lutfen

1. Acountun hacklenmesi gibi bir durum yok uyelik sadece benim tarafımdan kullanılmıstır
    2. site suan server degistiriyor belirsiz olan birsey yok 72 saat icinde yeniden acılıcak
    3. sm nin biticegi yonundeki soylentilere acıklık getirelim sitenin forum bolumu kapandı sm satısı halen devam ediyor forum bolumunun kapanıcagını iki hafta onceden duyurdular sm nin devam ediceginide zaten ayrı olarak belirttiler aynı konu icersinde
    4. gecicekleri yeni oyun icin bot yapabilirler ama bu sm cıkarmıyıcakları anlamına gelmiyor (yeni oynamaya baslıyıcakları oyun aion online ve aylık 14$ gibi bir ucreti var

bu kadar acıklama yeterli olmustur umarım
  • site yeni server a gecmitir yeniden acık durumda suan gordugunuz gibi sm nin satısı acık durumda
  • ozlemısım sm yı valla , ortalama 6 saatte presız blade char ı 12% kastı
  • sinirsiz bot mu ? bu sm yi nerden ve nasil alabilirim ?
  • sm yi alabilmek icin ilk once bir 0x33 uyeligin olmalı (benim sattıgım uyelik yani )

0x33.org a uye olarak giris yapıp hatalık 4 dolara sm yi kullanabilirsin

sm icin acıklama : isrobot un hacklenmis seklidir isrobottan farklı olarak aynı pc de bilgisayarınızın kaldırabildigi kadar silkroad acıp actıgınız butun charları bot ile kullanabilirsiniz

ayrıca bir sm yi evdeki butun pc lerde kullanabilir bunun dısında 2 arkadasınızla paylasabilirsiniz (3 farklı ip ile kullanabilirsiniz yani )

daha ayrıntılı bilgi iicin biraz arastırma yapabilirsiniz

sm kullanan arkadaslardan henuz memnun olmıyanına rastlamadım
  • PM ler cevaplandı satıs hala devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 1 Haziran 2008; 8:16:56 >
  • pm ler cevaplandı

Almak istiyen arkadaslar fiyat 60 ytl dir pazarlık yoktur
  • 60 Y TL Bencede Fazla Hocam Biraz Düşür Belki alıcı çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.