Arkadaşlar next2000 cx super plus uydu alıcım var şu an kompanent bağlantı ile lcd.de kullanıyorum. Bizim ufaklık akşama kadar yumurcak tv.yi seyrediyor hemen yan oda kendisinin zaten ve orda da tv var, şimdi en ucuz ve kolay şekilde öteki tv.ye uydu yayınını nasıl aktarabilirim. 2 tv.de de aynı kanalın izlenmesi önemli değil yani 2 reciveri gerek yok bunun dışındaki alternatif ne olabilir ? Şimdiden teşekkürler.
*HP PAVILION DV6650ET Intel® Core™ 2 islemci duo T7500 (2,20 GHz), 2048 MB DDR2 667 MHZ Ram , 250 GB (5400RPM)HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista® Home Basic *SONY 40P3000 Lcd Tv
Sorunuzu doğru anladıysam receiver almadan aktarmayı soruyorsanız, philips vs nin scart sokete takılan sinyal aktarıcıları var 30 ytl civarı carrefourda görmüştüm, her iki ekranda da aynı görüntü olduğunu hatırlatırım,sadece receiverdan geleni taşımış oluyorsunuz
Sorunuzu doğru anladıysam receiver almadan aktarmayı soruyorsanız, philips vs nin scart sokete takılan sinyal aktarıcıları var 30 ytl civarı carrefourda görmüştüm, her iki ekranda da aynı görüntü olduğunu hatırlatırım,sadece receiverdan geleni taşımış oluyorsunuz
Söylemiş olduğunuz bu galiba. Peki bu ürüde bağlantı nasıl ? Tüplü tvde svideo (jacklı olan sarı ve kırmızı renk) bağlantısı var sadece
*HP PAVILION DV6650ET Intel® Core™ 2 islemci duo T7500 (2,20 GHz), 2048 MB DDR2 667 MHZ Ram , 250 GB (5400RPM)HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista® Home Basic *SONY 40P3000 Lcd Tv
Ben Hama marka görüntü aktarıcı kullanıyorum Teknosandan almistim zamaninda 90 ytl'ye (belki kazik yemis olabilirim acil ihtiyac idi) Gerek divx player gerekse Digiturk yayin aktarimi icin kullandim ve problem yok Ancak arada wireless baglanti olusur ise (ki bende mevcut) haliyle biraz parazit olusuyor ama surekli degil Laptopda download'a abandigim anda parazitlenme de yogunlasiyor. Saygilar...