Arkadaşlar ürün yeni bir ürün....fiyatı 500 ila 600 ytl arası değişmekte...anlayamadığım bişey var ki alt model olan dz 230 dan daha ucuz...Bu cihaz hakkındaki görüşlerimizi almak isteyenler için burada paylaşabiliriz...
Orta hoparlör, 4 uydu ünite ve yeri sarsan 140 W subwoofer ile 850 W gücünde ses çıkışı sağlar Dolby® Digital Prologic II / DTS® Kod Çözümü ile kendinizi aksiyonun ortasında hissedin Şık tasarım, BRAVIA TV ve Sony disk oynatıcılarla mükemmel bir uyum sağlar 32-bit S-Master dijital amplifikatör, orijinal kaynağı oynatırken sesi tam kaydedildiği şekilde net CD kalitesinde ses verir Dahili çözünürlük yükseltici, HDMI™ kablosu yoluyla high-def TV'nize aktarabileceğiniz süper görüntü kalitesi için 1080p sinyali üretir BRAVIA TV'nizi ve diğer uyumlu ürünleri yalnız 1 uzaktan kumanda ile kullanabilmenizi sağlayan BRAVIA Sync DCAC - esnek hoparlör yerleşimi ve en iyi ses kalitesi için tek tuşla otomatik ses ayarı Sony DIGITAL MEDIA PORT - WALKMAN® veya diğer mp3 çalarlar, cep telefonları, Bluetooth® ve Wi-Fi® aygıtlarına bağlanın ve bu aygıtlardaki kayıtlı dijital müzikleri serbest bırakın (ek aksesuar gerekir) USB'de doğrudan çalın ve kaydedin Optik veya kovaksiyel dijital girişler aracılığıyla bağlayın Diyalog Geliştirici, ani ses efektlerinin sesini sınırlandırarak konuşma netliğini korur - gece geç saatlerde TV izlemek için idealdir Taşınabilir Ses Geliştirici işlevi mp3'ler gibi sıkıştırılmış müziğin kalitesini artırır RDS ve önceden ayarlanmış 30 istasyon ile FM / AM radyo Film / müzik modu ses ayarlarınızı otomatik olarak en iyi duruma getirir Birden çok biçim ve codec desteği - DVD / CD / Video CD / SACD / mp3 / DIVX® / JPEG oynatma yeteneği
bence 230 alacağına bunu almalısın diyebilirim...çünkü 230 da bağlantı şansın çok kısıtlı...bunda optik ve HDMI bağlantı şansın var ve ses kalitesi gerçekten farklı...230 bi çok yerde 500 ytl iken bunu ankara antareste sony bayisinden 550 ytl ye aldım peşin...taksitle 580 ytl idi...
arkadaşlar sistemi aldım...şu an için çok memnunum...akşam olduğu için sesini çok fazla açık tutamadım ama yapabildiğim kADArıyla gerçekten çok tatmin etti beni..baS VE tiz dengesi çok güzel...vakit kısıtı olduğu için sadece kurtlar vadisini,bi dvd den 15 dakikalık bi bölüm ve birde cd den müzik dinleyebildim...ilk söyleyeceklerimin arasında işçilik gerçekten kendini hissettiriyor...fakat sub biraz daha kaliteli olabilirdi malzeme olarak...ama o boyutundan beklenmeyecek performans veriyor...ilk izlenimlerim bunlar şimdilik...alan arkadaşlar yorumlarıın yaparsa herkes için faydalı olur
Bu arada sistemin fm radyosu gerçekten çok başarılı...kullanma klavuzunu bu sabah inceleme fırsatı buldum ve gerçekten güzel özellikleri var...Sony tv ile uyum içinde olması çok işe yarıyor...resim yüklemede problem olduğu için yükleyemiyorum...