arkadaşlar yazıcıyı alalı 1 hafta oldu. ilk aldığım gün ilk kez kurduğumda hizalama filan yaptı ve yazıcının üzerindeki tara tuşuna basınca resimi tarayıp lcd ye aktarıyordu. bizde renkli veya siyah beyaz çıktı alabiliyorduk. sonra bilgisayarıma hp sitesinden indirdiğim 9.0 driverını yükledim (cd deki versiyon arızalı olduğu için) sonra usb kablosunu taktım. buraya kadar her şey normal. bilgisayarım üzerinden tarama-yazdırma birçok şeyi yapabiliyorum. yazılımsal bir problemim yok yani. yazıcı üzerinden kopyala tuşuna basarak fotokopi de çekebiliyorum.
yalnız yazıcı üzerindeki Tara tuşuna basınca 10-15 sn bekletiyor ve usb bağlı değil diyor.
bilgisayarıma tanıtmadan önce böyle bir sorun olmadığı için yazılımsal bir problem olabileceğini düşündüm ve usb kablosunu çıkartıp öyle denedim. durum yine aynı. alette bir sorun mu var arkadaşlar. bir de bu alete sahip arkadaşlar yazıcı üzerindeki tuşa basarak tarama yapabiliyorlar mı ? yapılan tarama lcd ekrana aktarılıyor mu ?
Bende de de tarama problemi var fakat diğer seninkinden farkılı bende dediğin gibi denememiştim hiç şimdi denedim bi sıkıntı yapmadı taradı.
Farklı bi usb kablosu ile deneyebilirsin diyeceğim ama diğer özellikler sorunsuz çalışıyormuş. Ben güncelleştirmedim, yazılımını yüklemedim.
Bu arada tara tuşu ile tarattım fakat bilgisayarda görüntüyü aldım lcd ekranda çıkmadı..
Birde gayet güzel metin belgelerini tararken yutuyor harfleri (Ör: En basiti bazı noktalı harfleri) Ama önceden bi sıkıntı yapmıyordu. Önerisi olan varmı acaba ???
Saygılar...