Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
edimax7318usg usb wireless sorunu yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> edimax7318usg usb wireless sorunu yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kissmorning

28 Mayıs 2008; 2:16:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar edimax 7318usg antenli usb wireless adaptor kullanıyorum..networkstumbler programını açıp sinyal gücüne bakıyorum,aynı zamanda internet sayasına tıklayınca sayfa açılmıyor..networkstumbler programını kapatınca internet sitesine giriyor..birde sadece kendi bağlandıgım ağı gösteriyor diğer ağları göstermiyor program...bu sorun neden kaynaklanabilir...yardımlarınızı bekliyorum

mert
optimarax

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 12:05:40 

*
Bugün bende elime geçen eski bir sistemi internete çıkartmak için Edimax 7318 USg (35 YTL) aldım.Sanırım RT7x lerin NetStumbler le bir sürücü uyumsuzlukları var.Sitesindeki

http://www.edimax.com/images/Image/Driver_Utility/Wireless/NIC/EW-7618Ug/EW-7618Ug_EW-7318USg_EW-7318Ug_Ralink%20RT7x_070903.zip

son driveri deneyin.

By_Hack_System RAT (Remote Access Team)
promert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Mayıs 2008; 13:28:51 

Arkadaşlar anteni değişiyor diye bende aynı üründen aldım ama hiçbir faydasını görmedim
ürünü iade ettim ekstradan d-link 7dbi anten almama rağmen beklediğimden kötü çıktı
bi bakıyorsunuz bir sürü ağ var 10 saniye sonra sadece kendi ağınız var iade şansınız varsa
ben Airties kullanıcısı olarak airties öneririm

optimarax

Sisteme Gözat

29 Mayıs 2008; 13:38:00 

quote:

Orjinalden alıntı: promert

Arkadaşlar anteni değişiyor diye bende aynı üründen aldım ama hiçbir faydasını görmedim
ürünü iade ettim ekstradan d-link 7dbi anten almama rağmen beklediğimden kötü çıktı
bi bakıyorsunuz bir sürü ağ var 10 saniye sonra sadece kendi ağınız var iade şansınız varsa
ben Airties kullanıcısı olarak airties öneririm

*
Ben ürünü beğendim.Kendi programıda güzel.

Edimax a LAF YOK.

kissmorning

30 Mayıs 2008; 2:39:55 

son driver yüklü...fakat networkstumbler la ölçümde sorun yapıyor....şaşdım kaldım...

mert
gkhnozkn

30 Mayıs 2008; 14:56:20 

iii de arkadaşım netstumbler bildiğin gibi windowsun wireless ını kapatıyo açılırken cihazın kendi prg.ıyla bağlanıyosun değil mi?

kissmorning

3 Haziran 2008; 21:48:58 

networkstumbler'ı açarken wireless zero yu kapatıyor..sorun o değil..sorun networkstumbler'la ölçüm yaparken internete bağlanmaması..

mert
SACRED REICH

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 14:20:01 

hayatımda bu kadar çakma bir ürün görmedim. Anteninin yerine 9 DB lik airties anten taktım,hikaye. Şiddetle uzak durulası bir ürün.

a_kosif

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 20:44:27 

Wardiriving için uygun bir alet
sökülebilir anteni var

GERİSİ HİKAYE

stabil bağlantı yapamıyor
sinyal seviyeleri neredeyse diğer adptörlerin yarısı kadar
İğrenç bir programla geliyor RALİNK Wireless utility saçma sapan bir program
Netstumbler ile çalışmıyor

SACRED REICH Arkadaşın dediği gibi KAÇIN KURTULUN

optimarax

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 12:00:32 

*
Biraz geç oldu ama neyse.D-Link DWL-G520 (AR5212) ve Edimax 7318 USg (RT7x) la denemeler yaptım.Çıkan sonuç Edimax açısından hayal kırıklığı oldu.Yalnız kusur Edimax tamı yoksa RaLinkin çipindemi emin değilim.Bildiğim kadarıyla RT7x çipler piyasadaki pekçok üründe kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimarax -- 7 Temmuz 2008; 12:28:46 >

alicans35

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 20:03:10 

artıları ve eksileri

+ edimax 7318USG 1 senedir kullandığım bir ürün olarak söyleyebilirim ki sökülebilir anteni olmasıyla gayet güzel ve kullanışlı bir ürün.
- sakın airties anten takmaya kalkışmayın uyumsuzluk oluyor (ben taktım bi kaç gün sonra chipset bozuldu yeni 7318USG almak zorunda kaldım anteni de D-Link 7 dbi anten ile değiştirdim)
+ en düşük 1 mbps bağlantı gücünde bile stabil bir bağlantı kurabilmesi ürünün bence en iyi avantajı.
- NetStumbler ile kullanıldığında bende de internete girmiyor çünkü NetStumbler i açtığınız zaman "Wireless Zero Configuration" adı verilen Windows'un wirelessını kapatıyor.
+ RaLink RT73 chipsetli olduğu için linux backTrack programı ile uyumlu. (WEP Cracking yapmak isteyenler için.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 7 Temmuz 2008; 20:06:54 >

optimarax

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 9:59:14 

*
http://www.edimax.us/html/english/frames/b-download.htm

RaConfig version 2.0.4.0

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimarax -- 9 Temmuz 2008; 10:03:11 >

FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 13:18:07 

@alicans35
bendede edimax 7318usg var gerçekden -84db ve -86db çekim değerlerinde bile çok stabil eski usr5422 ye kıyasla daha iyi çekim gücü olarak ise aynı diyebilirim kendi antenin getirisi çok fazla yok

|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
a_kosif

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 5:54:32 

benim intel pro/2200 var pigtaille anten bağladım, aynı anteni edimax a taktım sinyal çok düşük intele göre...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> edimax7318usg usb wireless sorunu yardım Sayfa: [1]
Buraya git: