1 hafta önce DVI çıkışı olmadığı için ucuz olan 2ms tepkime süreli, 22", 2000:1 kontrast değerlerine sahip bu monitörü aldım. Ve görüntü kalitesinden oldukça memnunum. Üstelik fiyatı 325 YTL şiddet ile birçok arkadaşıma öneririm buradan bence çok fazla paralar vermek monitörlere anlamsız hiçbir eksiğini göremedim oyun oynayan biri olarak. Bu monitörden alan başka arkadaşlar varsa artısıyla eksisiyle burada görüş paylaşabilir.. Amacımız ürünlerin sahiplerinin memnuniyeti ve diğer arkadaşların monitör seçiminde bilgi sahibi olması..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WEST_BOY -- 28 Mayıs 2008; 1:39:18 >
hayırlı olsun..guzel monıtor..ama yınede en azından dvı olmalı derım...
Dostum yinede 22" ve film izlerken oyun oynarken DVI olmamasını hissetmiyorum bile. Bence sırf bu ufak ayrıntı için DV gb 100 lira fazla vermeye değmez diye düşünüyorum.. Ben şuan hiçbir eksiğini hissetmedim. Monitör alacak arkadaşlarada öneriyorum.
monitörü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum oyun ve masaüstü performansı dvı dan bağlı mönitörlerden ayırt edilebilicek şekilde değil ... en azından gözle ayırt edilebilicek bir fark görmedim bu fiyata 2ms 2000:1 kontrast oranı 22" daha ne olsun uygun fiyatlı kaliteli monitör arıyanlara tavsiye edilir
hayırlı olsun gerçekten güzel bir monitör tek eksiği dvi
farkı kolay kolay anlayamazsınız zaten,göz çabuk kabul ediyor kaliteyi .. ama fark var.. hissetmemeniz doğal tabiki farkı ne kadar değiştirebilir ki görüntüyü ? dvi ileriye yönelik bir adımdır büyük oranla.. ama pes 2008 den bir ss alıp hem dvi da hem analogta bakma imkanınız varsa denemenizi öneririm
Hocam zaten bu monitörü film izlemek ve kardeşimle PES 2008 kapışmak için aldımm:D Valla çok güzel hiç fark yok bizim komşuda DVI samsung var hiç bir fark yok görüntüde bazen onlarda oynuyoruz bazen bizde ayırt edici birşey göremedik oda 450 lira vericğime kjeşke senin monitörden alsaydım dedi:):)